NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bana 22. Haftadan beri hepp erken Doğum dediler canım o yüzden hazırlıklarımı o kadar erken yaptım ki on gün önce de nişanım geldi doktor iki üç güne doğurursun dedi ama bizimki hala kanala bile girmemiş temizlik filan yapıyorum işte en fazla başka iş yokk

ayy kizlar 42ye kadar bekleyebiliriz ne demek sasirdim dayanamiyoruz artik..ben calisiyordum Jiyanhilmi ama dogum iznine ayrildim zaten problemli gecti hep hamileligim 30.haftadan sonra gitmedim valla allah herkese kolaylik versin izin alamayanlar napiyor bilmem..bende alisverislerimi herseyi onceden ayarladim nolur nolmaz diye iyikide almisim son zamanlarda hic yuruyemiyorum..cok heyecanliyim bir yandan korkuyorum surekli kendimi dinliyorum sancimi geldi noldu diye sizde oylemisiniz..normalde heryerim agriyordu ellrim ayaklarim bacaklarimin ici bugun agrida bir azalma oldu rahat kalkip oturuyorum simdide buna taktim neden agrimiyor acaba diye..neyse boyle kafamda deli sorular bekliyorum..bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan sanki hazir degilmisim gibi nasil dogurcam bilmiyorum..

Bende öyle bugün 38+6 kendimi dinliyorum hep çok şükür sıkıntısız geçti ama artik sağ salim doğsun istiyorum yeter bu kadar hamilelik :)

Yaa
Yaa benim hamileliğin iyi geçti 6. Aya kadar kurslarim vardı onlara gittim geldim zaten kılından var iç karnında geniş diye bebeği çok hisetmedim ama güzeldi bu ara midem çok yanıyor ve dış ağrım çok var

Peki hamileliğin nasıl geçti bu arada çalışan arkadaşlar var mı hamileyken
İlk 6 ay berbat sürekli kustum ve bulantılar hastane de bile yattım bu yüzden ama geçti şükür unuttum bile o günleri. Onun haricinde bende de bebeğimde de sağlık sorunu olmadı çok şükür MaşaAllah bize inş doğumumda güzel olur

Kızlar ya iki gündür el parmaklarımın kökleri bi tuhaf parmaklarımı zor yumuyorum sabah kalktığımda uyuşmuş oluyor hatta gece işaret parmağımı katlayamadım. Var mı bu sıkıntıları yaşayan sanırım şişti parmaklarım ondan böyle. Ama görünür de de öyle bi şişlik de Yok aslında ama yüzüklerim olmuyor tabi

bende oyleyim canim yuzuklerim olmuyor ama son zamanlarda sanki ellerim kapanmiyor kapatinca agriyor sis gibi hissediyorum ayaklarimda bazen oyle oluyor ayakkabi giyince hissediyorum..doktora sordum son zamanlarda olmasi normal dedi..gecede uyusuyor ellerim..masaj yapinca iyi geliyor..

İkimizinde Doğum tarihi aynı :)))

Benimde ellerim sisiyor yumamiyorum ayaklarimda cok sis ozellikle ustunde durunca ve dun sabahtan beri sancim var bugun yuruyemez oldum ama nişan felan gelmedi sadece sancı var popom da cok aciyo kemiklerim felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…