- 30 Mart 2017
- 159
- 73
- 13
- 32
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.381
Bende yaa son zamanlar artk iş çıkarıyorum kendime vakit geçsin diye evi falan temizliyorum sanki bu ara durdu zamanAyy inşallah ya 38 haftada doğurmak istiyorum oğlumu bian evvel alıyım inşallah
Bana 22. Haftadan beri hepp erken Doğum dediler canım o yüzden hazırlıklarımı o kadar erken yaptım kiBitti bitecek bugün yarın doğumun olur muhakkak haber ver olur mu. Bide lohusa şerbeti falan yapmayı düşünüyor musun mesela onlarla ugrasarakta vakit geçer yada mesela doğum yaptığında hangi pikeni sericegini falan ayarladn mı
Ayy canım doktor bana gelmezse 42ye kadar beklicez dedi benim de 15-20 günüm olabilir yaniiYa ne güzel 1 hafta bile yok ya :))) ne kadar güzel resmen bitmişsin :)) çok sevindim ben daha 36+3 üm(( 25 günüm var ühuhuju
Bana 22. Haftadan beri hepp erken Doğum dediler canım o yüzden hazırlıklarımı o kadar erken yaptım kion gün önce de nişanım geldi doktor iki üç güne doğurursun dedi ama bizimki hala kanala bile girmemiş temizlik filan yapıyorum işte en fazla başka iş yokk [/QUOTE hmm seninkide az değil taa ne zamandan sinyal vermiş gelsin artık hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Ay inş tabi ama yine de hayırlısıAcaba 40 haftaya kadar bekliycez mı umarım 38 39 da gelir
Peki hamileliğin nasıl geçti bu arada çalışan arkadaşlar var mı hamileykenAy inş tabi ama yine de hayırlısı
Yaa benim hamileliğin iyi geçti 6. Aya kadar kurslarim vardı onlara gittim geldim zaten kılından var iç karnında geniş diye bebeği çok hisetmedim ama güzeldi bu ara midem çok yanıyor ve dış ağrım çok varayy kizlar 42ye kadar bekleyebiliriz ne demek sasirdim dayanamiyoruz artik..ben calisiyordumJiyanhilmi ama dogum iznine ayrildim zaten problemli gecti hep hamileligim 30.haftadan sonra gitmedim valla allah herkese kolaylik versin izin alamayanlar napiyor bilmem..bende alisverislerimi herseyi onceden ayarladim nolur nolmaz diye iyikide almisim son zamanlarda hic yuruyemiyorum..cok heyecanliyim bir yandan korkuyorum surekli kendimi dinliyorum sancimi geldi noldu diye sizde oylemisiniz..normalde heryerim agriyordu ellrim ayaklarim bacaklarimin ici bugun agrida bir azalma oldu rahat kalkip oturuyorum simdide buna taktim neden agrimiyor acaba diye..neyse boyle kafamda deli sorular bekliyorum..bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan sanki hazir degilmisim gibi nasil dogurcam bilmiyorum..
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) Normal doğum yaptın değil mi nasıl bir duygu çok zorlandın mı ağrı sancı falan nasıldı...
İlk 6 ay berbat sürekli kustum ve bulantılarPeki hamileliğin nasıl geçti bu arada çalışan arkadaşlar var mı hamileyken
bende oyleyim canim yuzuklerim olmuyor ama son zamanlarda sanki ellerim kapanmiyor kapatinca agriyor sis gibi hissediyorum ayaklarimda bazen oyle oluyor ayakkabi giyince hissediyorum..doktora sordum son zamanlarda olmasi normal dedi..gecede uyusuyor ellerim..masaj yapinca iyi geliyor..Kızlar ya iki gündür el parmaklarımın kökleri bi tuhaf parmaklarımı zor yumuyorum sabah kalktığımda uyuşmuş oluyor hatta gece işaret parmağımı katlayamadım. Var mı bu sıkıntıları yaşayan sanırım şişti parmaklarım ondan böyle. Ama görünür de de öyle bi şişlik de Yok aslında ama yüzüklerim olmuyor tabi
İkimizinde Doğum tarihi aynı :)))bende oyleyim canim yuzuklerim olmuyor ama son zamanlarda sanki ellerim kapanmiyor kapatinca agriyor sis gibi hissediyorum ayaklarimda bazen oyle oluyor ayakkabi giyince hissediyorum..doktora sordum son zamanlarda olmasi normal dedi..gecede uyusuyor ellerim..masaj yapinca iyi geliyor..
aynen bakalim hangimizinki erken gelcek bir kisi daha var sanki ayni olan dogum tarihiİkimizinde Doğum tarihi aynı :)))
Ay canım benim ya ne güzel hadi sağlıkla sıhhatle gelsin inşaAllahKızlar hastaneye gidiyorum suyum geldi allaha emanet olun dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?