NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Benim de öyle parmak uçlarım uyuşuk uyanıyorum sabah elimi kullanamıyorum sonra biraz açılıyor. Ben de şişlik de var. Normal olduğunu söylüyorlar o yüzden panik yapmadım hiç. Sen de içini ferah tut yalnız değilsin arkadaşım:)

Valla kızlar o el kol uyuşukluğu bende 4 5 aydır var.. bilmem ne sendromuymuş.. ellerim geceden başlardı şişmeye sadece şiş olsa ağrısı o kadar kötü ki gece kollarıma hatta omzuma kadar vuruodu bi ara gece uykuları işkenceydi bana..şimdi ellerimde var dediniz gb sabahları sıkamıorum bile tutmuo ztn o kadar acıoyoki sanki biber s0rmüşsünde yanıo gb aynı anda kemiklerim kırılmış gb ağrıo..ben uzun zmndır bu şekildeyim ayaklarımda şiş ama çok şükür ağrı yok onda..onun dışında elimi her sabah kesesim gelio valla..öğlen açılıo ağrısı biras azalıo.. uçlarını hissetmiom ztn.velhasıl böyle durumum..geçeçek yakımda inşallah hayırlısı diorum

Kızlar benim ilk defa bu akşam adet sancısı gibi sancim başladı 37 haftalık acaba yalancı sancı mı yada ne zaman dikkate almalıyım sancilari

Valla inşallah kızlar dua edin sancımda var az az :)) sancı çektiğime sevinecegim aklıma gelmezdi kendime hala inanmiyorum

Evet gittiğim özeldeki doktorumu aradım ona söyledim çok olmadiğı sürece sıkıntı yok dedi bi kaç güne kalmazsın dedi :))))) kızlar dua edin bi an evvel olsun :)))

Kız bebekler 1 hafta evvel gelirmiş öyle derler erkeklerde 10 gün geç gelirmiş

Evet gittiğim özeldeki doktorumu aradım ona söyledim çok olmadiğı sürece sıkıntı yok dedi bi kaç güne kalmazsın dedi :))))) kızlar dua edin bi an evvel olsun :)))
Canım benim hayırlısı diye dua et. Bir an evvel olsun diye değil bende istiyorum hemen gelsin diye bazen ama sonra zamanında diyorum ne kadar çok kalırsa aslında gelişim yönünden ona o kadar faydası var

Organlar gelişimini tamamladı 36. Haftada artık gelsede sıkıntı olmaz öyle bişeyki hemen gelsin de yumuşliyim diye bakıyorum nisan ayınada girdik artık hepimizin bebişleri gelir yavaş yavaş baya bir konuya dahil olan nisan anneleri vardı en başta ama artık hiç aktif değiller keşke onlarınsa güzel haberlerini duysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…