- 14 Mart 2017
- 37
- 74
- 38
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.421
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün .kacinci haftada dogumunu yaptın tam olarak?Kızlar doğumum gerçekleşti allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım
Benim de öyle parmak uçlarım uyuşuk uyanıyorum sabah elimi kullanamıyorum sonra biraz açılıyor. Ben de şişlik de var. Normal olduğunu söylüyorlar o yüzden panik yapmadım hiç. Sen de içini ferah tut yalnız değilsin arkadaşım:)Kızlar ya iki gündür el parmaklarımın kökleri bi tuhaf parmaklarımı zor yumuyorum sabah kalktığımda uyuşmuş oluyor hatta gece işaret parmağımı katlayamadım. Var mı bu sıkıntıları yaşayan sanırım şişti parmaklarım ondan böyle. Ama görünür de de öyle bi şişlik de Yok aslında ama yüzüklerim olmuyor tabi
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah:))Kızlar doğumum gerçekleşti allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım
ayyy hadi bakalim bende bugun nstye girdim cok asiri bir sanci cikmadi bakalim nolcak heycanla bekliyorum..haber et bebisko gelirseAra ara lekelenmeler başladı kızlar galiba gelicek benim bebiş :))
38+6 günlük doğumumu yaptımHayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün .kacinci haftada dogumunu yaptın tam olarak?
Kız 25 gün derken dogurcan hemen maşallah biz bekleyelim hala :))Ara ara lekelenmeler başladı kızlar galiba gelicek benim bebiş :))
Hadi bakalım senden de alalım güzel haberleri Allah yardımcın olsun insikak süresini oku cnmValla inşallah kızlar dua edin sancımda var az az :)) sancı çektiğime sevinecegim aklıma gelmezdi kendime hala inanmiyorum
Canım lekelenmelerini doktoruna söyledin mi ? Haber et bence mutlakaValla inşallah kızlar dua edin sancımda var az az :)) sancı çektiğime sevinecegim aklıma gelmezdi kendime hala inanmiyorum
Heycanlandım şimdiben 38 +3 günlüğüm . Inşallah benim kizim da daha çabuk gelir .Sabırsızlanıyorum ...şu son günler hiç geçmiyor gibi...38+6 günlük doğumumu yaptım
Ama senin daha günün yok mu bide erkek daha geç gelmesi lazım ne güzel seninki acele ediyorKız bebekler 1 hafta evvel gelirmiş öyle derler erkeklerde 10 gün geç gelirmiş
Canım benim hayırlısı diye dua et. Bir an evvel olsun diye değilEvet gittiğim özeldeki doktorumu aradım ona söyledim çok olmadiğı sürece sıkıntı yok dedi bi kaç güne kalmazsın dedi :))))) kızlar dua edin bi an evvel olsun :)))
Amin tatlım inşBiz bugün hastaneden taburcu oluyoruz hepinize çok saolun annelik dünyadaki en güzel şeymiş hala onu izliyorum dünyadaki en tatlı şey allh sizede göstersin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?