- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.401
Allah yardımcın olsun kuzum geçecek unutma. Çok az kaldı. Ay ne kadar güzel nasıl da heyecanlı. Bak gözlerim dolu dolu oldu şimdi. Darısı bize de en kısa zamandaŞuan odamdayım kızlar nts ye bağladılar sancı çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin gelip gelip gidiyor
Ya bende gün içinde bişey Yok da yürüyünce alt tarafıma ara ara keskin bi Ağrı giriyor ne ki o acepBenimde ellerim sisiyor yumamiyorum ayaklarimda cok sis ozellikle ustunde durunca ve dun sabahtan beri sancim var bugun yuruyemez oldum ama nişan felan gelmedi sadece sancı var popom da cok aciyo kemiklerim felan
Allah bi sancida kurtarsın inşallah haberlerini bekliyoruzŞuan odamdayım kızlar nts ye bağladılar sancı çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin gelip gelip gidiyor
ayyy canim hemencik dogurup kucağına alirsin insallah bebisini cok heycanlandim uyanip okuyunca dualarimiz seninle haber etmeyi unutma..Şuan odamdayım kızlar nts ye bağladılar sancı çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin gelip gelip gidiyor
Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına bebeğini insKızlar hastaneye gidiyorum suyum geldi allaha emanet olun dua edin
Ay canım benim rabbim tek nefeste kurtarsin insallah bitaneem benimŞuan odamdayım kızlar nts ye bağladılar sancı çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin gelip gelip gidiyor
Benimdw otururken artik bisey batiyo ya gercekten rahatsiz edici olmaya basladiYa bende gün içinde bişey Yok da yürüyünce alt tarafıma ara ara keskin bi Ağrı giriyor ne ki o acep
Allah analı babalı büyütsün cnm hayırlı evlat olsun ins normal mı oldu doğumun ayrıntılarını anlatabilirsin herkes merakla bekliyorKızlar doğumum gerçekleşti allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım
Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaKızlar doğumum gerçekleşti allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım
Ay agliyorum suan ah bu duygusallikKızlar doğumum gerçekleşti allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım
Peki evinde mı tüm sancılarını çektin ve kaç saate toplam acılar doğum hepsi kusura bakma dahada yeni doğum yaptn amaÇok sağolun normal Doğum yaptım 10 cm açıklıkla Doğuma girdim 6 ıkınmada çıkardım şuan rahatım herkez normal Doğum yapsın arkadaşlar okadar kolay ki önemli olan sancı geldikçe iyi nefes alıp vermek sıcak duşa girmek ben duşa girdim açılmam daha hızlı oldu
Allah hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza:)Çok sağolun normal Doğum yaptım 10 cm açıklıkla Doğuma girdim 6 ıkınmada çıkardım şuan rahatım herkez normal Doğum yapsın arkadaşlar okadar kolay ki önemli olan sancı geldikçe iyi nefes alıp vermek sıcak duşa girmek ben duşa girdim açılmam daha hızlı oldu
Ay MaşaAllah kız sana darısı bize artık ne güzel kızını da kucağına aldınÇok sağolun normal Doğum yaptım 10 cm açıklıkla Doğuma girdim 6 ıkınmada çıkardım şuan rahatım herkez normal Doğum yapsın arkadaşlar okadar kolay ki önemli olan sancı geldikçe iyi nefes alıp vermek sıcak duşa girmek ben duşa girdim açılmam daha hızlı oldu
benin sancım yoktu suyum geldi gece su geldikten sonra sancılar başladı doktorumu aradım hastaneye çağırdı gittiğimde 2 cm açıklık vardı ve yatışını yaptılarPeki evinde mı tüm sancılarını çektin ve kaç saate toplam acılar doğum hepsi kusura bakma dahada yeni doğum yaptn ama
Benim
benin sancım yoktu suyum geldi gece su geldikten sonra sancılar başladı doktorumu aradım hastaneye çağırdı gittiğimde 2 cm açıklık vardı ve yatışını yaptılar
vallha dün Kızılay'ı Maltepe'yi gezdim 3 4 saat yürümüştüm eve geldim hiç bişey yoktu yemeğimi yedim çayımı içtim duşa girdim öylesine duştan çıktım uyumaya gittim saat 2 gibi uyandım ve lavaboya gittim daha sonra 4 gibi uyandığımda kilodum ıslanmıştı idrar kaçırdığımı zannettim sonra kilodumu değiştirdim sonra su aynı şekilde ıslatır gibi geldi doktorumu aradım gel dedi yola çıktım 3.000 kg doğdu 50 cm boyuda doğdu darısı hepinize inş kızlar korkmayın yeterki sakin olun gerçekten abartılacak bişey YÖK korkarsan zor olur ama sakin ve sırasıyla beklerseniz gerçekten kolayAy MaşaAllah kız sana darısı bize artık ne güzel kızını da kucağına aldınayyy bizim hikayelerimiz nasıl olack acaba rabbim güzel hikayeler nasip etsin herbirimize.. canım benim kaç kilo doğdu bebişin. Birde müsait olunca suyun geldiğini nasıl anladın sonraki aşamalar vs ince detaylarıyla anlatır mısın bize
Canım hiç enfeksiyon geçirdin mi? Benim bebeğim de 1500 çıkmıştı sonraki hafta 1400 sonraki hafta da 1300 hem de aynı ultrasonda. Öyle olunca hemen doktorumu değiştirdim. Meğer geçirdiğim enfeksiyondan bebeğimin kilo alımı hep geridenmiş! Doktorumun haberi olmasına rağmen beni uyarmamış! 34. Haftaya kadar gelebildim ama bebeğimin göbek çevresi hem 2 hafta geriden geliyordu hem de kilo alımı durmuştu. 2200 ultrasonda görünüyordu 1910 doğdu. Üstlelik aylarca kan sulandırıcı içmeme rağmenerken doğduğu için küvözde kaldı o kdar. Kiloyla ilgili sorun yaşamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?