NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Şuan odamdayım kızlar nts ye bağladılar sancı çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin gelip gelip gidiyor
Allah yardımcın olsun kuzum geçecek unutma. Çok az kaldı. Ay ne kadar güzel nasıl da heyecanlı. Bak gözlerim dolu dolu oldu şimdi. Darısı bize de en kısa zamanda

Benimde ellerim sisiyor yumamiyorum ayaklarimda cok sis ozellikle ustunde durunca ve dun sabahtan beri sancim var bugun yuruyemez oldum ama nişan felan gelmedi sadece sancı var popom da cok aciyo kemiklerim felan
Ya bende gün içinde bişey Yok da yürüyünce alt tarafıma ara ara keskin bi Ağrı giriyor ne ki o acep

Şuan odamdayım kızlar nts ye bağladılar sancı çekiyorum dualarınızı eksik etmeyin gelip gelip gidiyor
ayyy canim hemencik dogurup kucağına alirsin insallah bebisini cok heycanlandim uyanip okuyunca dualarimiz seninle haber etmeyi unutma..

Kızlar doğumum gerçekleşti allaha şükürler olsun kızımı kucağıma aldım
Ay agliyorum suan ah bu duygusallik ( cok sevindim kuzum Rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin oh ne guzel darisi basimiza

Çok sağolun normal Doğum yaptım 10 cm açıklıkla Doğuma girdim 6 ıkınmada çıkardım şuan rahatım herkez normal Doğum yapsın arkadaşlar okadar kolay ki önemli olan sancı geldikçe iyi nefes alıp vermek sıcak duşa girmek ben duşa girdim açılmam daha hızlı oldu

Peki evinde mı tüm sancılarını çektin ve kaç saate toplam acılar doğum hepsi kusura bakma dahada yeni doğum yaptn ama

Allah hayırlı uğurlu etsin darısı başımıza:)

Ay MaşaAllah kız sana darısı bize artık ne güzel kızını da kucağına aldın ayyy bizim hikayelerimiz nasıl olack acaba rabbim güzel hikayeler nasip etsin herbirimize.. canım benim kaç kilo doğdu bebişin. Birde müsait olunca suyun geldiğini nasıl anladın sonraki aşamalar vs ince detaylarıyla anlatır mısın bize

Alev75 hayırlı uğurlu olsun canım çok sewindim senin adına rabbim bizede normal doğurmayı nasip eder inşallah mutluluklar bebişinle sana :)

Benim
Peki evinde mı tüm sancılarını çektin ve kaç saate toplam acılar doğum hepsi kusura bakma dahada yeni doğum yaptn ama
benin sancım yoktu suyum geldi gece su geldikten sonra sancılar başladı doktorumu aradım hastaneye çağırdı gittiğimde 2 cm açıklık vardı ve yatışını yaptılar

Val
vallha dün Kızılay'ı Maltepe'yi gezdim 3 4 saat yürümüştüm eve geldim hiç bişey yoktu yemeğimi yedim çayımı içtim duşa girdim öylesine duştan çıktım uyumaya gittim saat 2 gibi uyandım ve lavaboya gittim daha sonra 4 gibi uyandığımda kilodum ıslanmıştı idrar kaçırdığımı zannettim sonra kilodumu değiştirdim sonra su aynı şekilde ıslatır gibi geldi doktorumu aradım gel dedi yola çıktım 3.000 kg doğdu 50 cm boyuda doğdu darısı hepinize inş kızlar korkmayın yeterki sakin olun gerçekten abartılacak bişey YÖK korkarsan zor olur ama sakin ve sırasıyla beklerseniz gerçekten kolay

enfeksiyon geçirmedim geçirdiysemde bana söylemediler belkide canım bilemiyorum şuanki sorunum kanımın çok düşük olmasıymış doktor ilaçla düzelmezse yatırıp kan vermemiz gerekebilir dedi pazartesi tekrar doktora gidicez iple çekiyorum durum ne çok merak ediyorum eğer yine kilo alımı veya gerilik çıkarsa ne olucak şuan 2 haftalık geriden geliyo kilo alımıda olmadığı için bebeğin durumu iyi dedi ama ben çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…