NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Doğru canım evet gelişimini tamamladı da ne kadar durursa onun için iyi daha da artıları var. Ben onu demek istemiştim

Merhabalar benim de beklenen tarih 5 Nisan ama hiç belirti Yok. Artık sıkıldığımı da hissediyorum normal Doğum istiyorum. Benim gibi 5 Nisan olan Yok sanırım

Merhabalar benim de beklenen tarih 5 Nisan ama hiç belirti Yok. Artık sıkıldığımı da hissediyorum normal Doğum istiyorum. Benim gibi 5 Nisan olan Yok sanırım
Bebeğim bendede hiç belirti yoktu Doğuma gittigim gün gündüz gezdim yattım hiç bişey yoktu sabah 4 öyle başladı merak etme bi anda gelir

Aynen Alev75 in dediği gb gün yaklaştıkça bol bol yürüyelim bence benim dr.um bana yokuş çık dedi hani zorla kendini biras P Pythia54 benim de muhtemel tarih 17 nisan..bugün 38.haftaya girdik ama bizdede tık yok daha..bide grip oldum en yaaa ( burnum akıo gözüme vuruo akıo yanıo oda..hyr 9 ay bişe olmadı şimdi kalktım grip oldum acaip sinirliyim bu duruma..

Kızlar benim 37 hafta 5 gün ben yanlış hesaplamisim çok az kaldı kilosuda 3200 buram önce gelir inşallah hemen haber vericem

Evet kızlar bu gerçek brn çok yürüdüm yatmayın aşagıya baskı olsa bile yatmayın hastanede bile gittim yatmadım hastanede imkan varsa yürüyün koridorda ve duş yeri varsa hafif bir sıcak suyla duş yapın saçlarınızı yıkamayın açılmayı kolaylaştırıyor benim çok kolay doğumum oldu kızlar

Bebeğim bendede hiç belirti yoktu Doğuma gittigim gün gündüz gezdim yattım hiç bişey yoktu sabah 4 öyle başladı merak etme bi anda gelir
Teşekkürler cevap için haklısın bol bol yürümek lazım. Benim 35.haftada erken Doğum riskim oldu.ben de sonra iki üç hafta dikkat ettim hareketlerime.ama artık doğsun istiyorum kilosu da çok artmadan

Geçmiş olsun hemen dinlenip iyileşmeye bak. Doğum için enerji gerekli

Canım grip olmayabilir. Grip olsa ateşle olurdu ateş olsa evde olmazdın :)) senin dediklerini bende yaşıyorum kbb a gittim havalardan dolayı alerjik dedi. Sende bir git istersen

iyi akşamlar kızlar bende 38+1 günlük hamileyim benim ikinci bebegim allah nasip ederse bir kızım vardı bide oglum olacak inşallah. sizler gibi bende çok heyecanlıyım biran önce dogum olsun istiyorum ama 3 4 gündür acayip grip olduk kızımla birlikte. bugünde öksürük tuttu krizler halinde geliyo o an çok kötü oluyorum idrar bile kacırıyorum bu yüzden bebegim hem gelsin hemde gelmesin istiyorm öksürük hastalık bitene kadar. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
ha bide bu arada ada cayının dogumu tetikledigini ögrendim bende içmeyi düşünüyorum hayırlısıylla.

Bebeğim bence uyu Bu günler güzel günlerdi özledim yatmayı ama olsun bu daha güzel uyumaktan
Oyy canımın içi kafamı yastıga koyuyorum yastık batıyo sanki gozlerimi kapatiyorum telefonu birakiyorum ama ne gece ne gunduz uyuyamiyorum ve hic uykum gelmiyo :/

Bende grip oldum kızlar 2 gündür beterim simdi oksuruge cevirdi ve burun akintisi dogum yaklasirken hasta olmak istemiyorum cokta dikkat ediyorum yedigime giydigime ama hemen hasta oluyorum bebisime enfeksiyon bulasmasa bari hamileyken cok hasta oldum

Benımde Doğum 17 nisan. 38. Haftadayım doktorum her ögünden sonra 1 saat yürü dedi yanı gunde 3 saat . 3 gundur yuruyorum ama cok cok yoruluyorum bakalım

Benımde Doğum 17 nisan. 38. Haftadayım doktorum her ögünden sonra 1 saat yürü dedi yanı gunde 3 saat . 3 gundur yuruyorum ama cok cok yoruluyorum bakalım

Valla kusura baksın o dr daa o kadar da yürüme olmaz yanii..ben bide temizşik yapıorum bu aralar ewi indirip kaldırıorum yani ewin 40ını çıkarıorum dolayısıyla halim de kalmoo pek yürüyüşe ama çıkmam lazım biliorumda eşimle bi ara akşamları çıkıoduk şimdi gribim die çıkarmıo..bakalım..valla çocuk gelecek güyada onun heyacanından ziyade ewin temizliğinin sıkıntısı sardı beni..yalnız olunca iş başa düşüo tabii..bi yanda da iyi oluo kafan dağılıyor sadece çocuğu düşünmüosun hani..bu aralar benişin hareketleri acıtıo karnımı noluoo diorum bazen....aniden ağrıdan hoplatabilio beni..hayırlısı artık bakalım biz 40. Haftaya kadar beklices gb

Kızlar doktorum demistiki merdiven çıkıp insen günde 4-5 defa yine iyi demişti açılmayı kolaylaştıran şeyler su bol yürüyüş ve duş kesinlikle kime sorsam bunları söylüyo arkadaşım diyordu son 1 ay böyle yaptım manevi olarakta inşirah okumuş he bu arada hurma ağrı kesici gibi faydalı yiyelim artık... o dediğim arkadaşım böyle yapmış üç ıkınmada doğumum oldu dedi Rabbim güzel doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :))

Evet söylediklerin çok doğru ama inşirah değil inşikak süresi okunması gerek canım genelde yanlış biliniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…