- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
ilk pazartesi gittim olusmadi 3gun sonra persembe gunu tekrar gttim iki tane yumurtam olustu.o gece 12de catlatma ignesi vuruldum dunde 12de asilama yapildi.ne olur nasil olur sonuc bilmiprum takdiri ilahi.900 tlHıms fiyatı ne peki. Bi de kaç yumurta ile oldun
Valla iyi bi fiyata olmuşsun. Hangi ildesin. Probleminiz neydiilk pazartesi gittim olusmadi 3gun sonra persembe gunu tekrar gttim iki tane yumurtam olustu.o gece 12de catlatma ignesi vuruldum dunde 12de asilama yapildi.ne olur nasil olur sonuc bilmiprum takdiri ilahi.900 tl
Valla iyi bi fiyata olmuşsun. Hangi ildesin. Probleminiz neydi[/QUOT
Bende hci problem cikmadi rahim filmi cekildi smear testi kan testi yapildi hic bisey cikmadi.ben her ay duzenli yumurtlar ve adet oluorum.benm problemim esimde. Varikosel cikti 4milyob spermi varmis.ameliyat oldu eyluy ayinda.bize asilama felan olmaz bu spermle dediler. Ameliyattan sonra esimin doktoru ilac takviyesi yapti esime.subat ayinda 15milyon olmus.simdi 16milyona cikmis dun soylediler. Deneyelim dedik.
Anladım canım inşallah tutar. Hayırlısı olsunBoluda. Bende hci problem cikmadi rahim filmi cekildi smear testi kan testi yapildi hic bisey cikmadi.ben her ay duzenli yumurtlar ve adet oluorum.benm problemim esimde. Varikosel cikti 4milyob spermi varmis.ameliyat oldu eyluy ayinda.bize asilama felan olmaz bu spermle dediler. Ameliyattan sonra esimin doktoru ilac takviyesi yapti esime.subat ayinda 15milyon olmus.simdi 16milyona cikmis dun soylediler. Deneyelim dedik.
Anladım canım inşallah tutar. Hayırlısı olsun[/QUOT
hepimizicin hayirlisi olsun.sizde ne problem vardi
29yas benim. Igneli asilama nasil oluyor farkli mi. Bende cipli asilama oldum ona mi benziyorBizde de sperm sorunu var. Bende bir sıkıntı yok. Eşimin morfoloji problemi var. 2 kez klomenle aşılama denedik olmadi şimdi 2 kez de iğneli aşılama denicez bakalim. Bu ay geçicektik iğneliye bende kist oluşmuş doktor gelecek aya kaybolur o zaman başlariz dedi. Yaş kaç peki?
Klomen yerine yumurtalar iğne ile büyütülüyor. Senin neyle büyütüldü.29yas benim. Igneli asilama nasil oluyor farkli mi. Bende cipli asilama oldum ona mi benziyor
Anladimm.benim adetin 5.gunu klomen verildi 5gun.sonra estofrem die bi hap ictim 7gun.asilamadan sonra da progestan verdi onu iciyorum 10gun icicekmisimKlomen yerine yumurtalar iğne ile büyütülüyor. Senin neyle büyütüldü.
Anladim canm kaç yıllık evlisinAnladimm.benim adetin 5.gunu klomen verildi 5gun.sonra estofrem die bi hap ictim 7gun.asilamadan sonra da progestan verdi onu iciyorum 10gun icicekmisim
1bucuk yillik evliyim siz kac yasindasiniz kac yillik evlisinizAnladim canm kaç yıllık evlisin
Bende 29 yaşındayım. Temmuzda 2 senelik evli olcam. Yaklaşik 1,5 senedir olmuyor bizimde1bucuk yillik evliyim siz kac yasindasiniz kac yillik evlisiniz
Hemen hemen ayniyiz.insallah hayirlisi olur bir an once saglikli bir evlat sahibi oluuz.Allah gonlumuze gor versnBende 29 yaşındayım. Temmuzda 2 senelik evli olcam. Yaklaşik 1,5 senedir olmuyor bizimde
Ay inşallah ya. Çarşamba doktora gidicem bende inşallah kistim küçülmüştür de bu ay geceriz iğneli aşılamayaHemen hemen ayniyiz.insallah hayirlisi olur bir an once saglikli bir evlat sahibi oluuz.Allah gonlumuze gor versn
Insallah ya. Ozel de mi yaptiriosun.bir de asilamadan sonra sana ilac kullanmani soylemisler miydi progestan kullandin miAy inşallah ya. Çarşamba doktora gidicem bende inşallah kistim küçülmüştür de bu ay geceriz iğneli aşılamaya
Yok ben çapada yaptirdim. Orda devam ediyorum. Aşılamadan sonra bişey vermedi ler bana.Insallah ya. Ozel de mi yaptiriosun.bir de asilamadan sonra sana ilac kullanmani soylemisler miydi progestan kullandin mi
Bana doktor progestani onerdi.estofrem de ictim o ilacta begenin tutunmasini sagliyormus.progestan da dusuk tehlikesine karsi verdi. Bakalim ne olucak.cok korkuyorum..Allah hayirlisini versinYok ben çapada yaptirdim. Orda devam ediyorum. Aşılamadan sonra bişey vermedi ler bana.
Rahat olmaya çalış. Stres bize yaramıyor çünküBana doktor progestani onerdi.estofrem de ictim o ilacta begenin tutunmasini sagliyormus.progestan da dusuk tehlikesine karsi verdi. Bakalim ne olucak.cok korkuyorum..Allah hayirlisini versin
Canım belirtilere çok takılma. Herkeste oluyorselam kızceler nasılsınız? asılamamın 3.gunu bugun heyecanla beklıyorum.akıntım oldu bugun krem kıvamında ayakta durunca hafıf bel agrıo.asılama olup da 3.gunu boyle yasayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?