Aşılama NİSAN 2017 DE KLOMENLE AŞILAMA OLACAKLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi She-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlkinde aşılama günü dinlenmiştim. Ama ikincisinde normal hayatima devam ettim
Bende öyle planlıyorum ama yorucu bir işim var ilk gün izinliyim ters hareketler yapmamaya çalışacağım

Olur camim sonucu paylaşalım özellikle ☺kaç yumurtan gelişti ve kaç mm büyüdü
Ya hiç bilmiyorum hemşireye 17 ölçü dedi heyecandan hiç birseyde sormadim unuttum ama bi tane ölçü aldı demekki bir adet yumurtam var ve 17 de ölçüsüdür diye tahmin ediyorum hiç soramadimda heyecandan senin kaç yumurta var ölçüsü nedir

İki yumurtam varmış biri 19 biri 16 mm dedi doktor..ama sanırım bu tedaviyle olmasi gereken 3 veya 4 adet mis..tam 8 adet igne vuruldum.bakalım inşallah olur..tek yumurtayla da tutan oluyormuş canım öyle dedi doktor...için ferah olsun

Ama ben klomen kullandım sana iğnemi verdiler neden acaba

Vestel beyazesya satışı aslında iş yorucu değilde benim patronum normal biri değil mal bile tasittiriyor bize
Kaç günün kaldı haber vermeni gerçekten isterim ve verdiğin haber inşallah hamilelik haberi olur

Ama ben klomen kullandım sana iğnemi verdiler neden acaba
Canim benim yeterli gelmedi klomen.5 aydır kullandım. Üstüne de iğne vuruldum 4 er tane oda yetmedi.bu ay sadece igne verdi 8 tane.yumurta tembelliği var bende..akşam 12 de acilde yaptıracagim çatlatma iğnesi ni

Canim benim yeterli gelmedi klomen.5 aydır kullandım. Üstüne de iğne vuruldum 4 er tane oda yetmedi.bu ay sadece igne verdi 8 tane.yumurta tembelliği var bende..akşam 12 de acilde yaptıracagim çatlatma iğnesi ni
Hmm yok ben özele gittiğimde doktor yumurtaliklarimin çok iyi uyarı maksatlı klomen veriyorum demişti bende 4 . Kutum bitti gece 11 de de iğne işte bakalım ☺

Hmm yok ben özele gittiğimde doktor yumurtaliklarimin çok iyi uyarı maksatlı klomen veriyorum demişti bende 4 . Kutum bitti gece 11 de de iğne işte bakalım ☺
Inşallah olur ya ouf aklimdan çıkmıyor

Ben geldim hastaneden çatlatma iğnesini yaptırdım hemşireye nerden yapacağını sordum farketmez deri altı olması yeterli diyip koldan yaptı koldan yaparken de bu iğnenin ne olduğunu sordu ya bilmeyen birine olmicak yere mi yaptırdım beni şüpheye düşürdü sen naptın gittin mi hastaneye

Birazdan gidicem bende.koldan yapılıyor canım ben daha önce iki kere yaptırdım. Çoğu hemşire bilmiyor yaptığı ignenin ne olduğunu takılma ona:)

Birazdan gidicem bende.koldan yapılıyor canım ben daha önce iki kere yaptırdım. Çoğu hemşire bilmiyor yaptığı ignenin ne olduğunu takılma ona:)
Şuan varya o kadar rahatlattin ki beni hastaneden geldiğimizden beri telefon elimde araştırma yapıyorum bi yandan da eşime soyleniyorum olmadı olmadı diye ohh be hadi sende hayırlısıyla gut hayirlisiyla gel canım ikimizde ve tabiki isteyen herkez hamileyim bölümüne geçelim

İnşallah canim insallah o bölüme geçelim bizde..yaptırdım bende eve geldim...okadar alıştım ki iğnelere artık takmiyorum.ilkinde bende gece hastalanmistim bu iğne kasık ağrısı falan yapar yani şaşırma ve korkma canım. İkinci hiç etkilemedi ama.çok heyecanlıyım ya inşallah bir an önce güzel haberleri aliriz

Inşallah inşallah yeterki tutsun çok daha büyük acılara katlanabilirim

Kızlar günaydın.bu hafta test yaptıracak var mı?ben cuma yaptırcam kısmetse.hepiniz dualarımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…