- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Canım sen ne kadar süredir tedavi görüyorsun ? bu süreç nasıl merak ediyorum onun için sordum yani çocuk isteme sürecin neler yaptın bu güne kadardevlet hastanelerinde ve universitelerinde yasa gereği 35 yaş alti ve ilk denemede sanirsam tek koyma zorunluluğu var. aslında ozellerde de bundan bahsediyorlar ama ozellerde doktora ısrar edince 2 de koyuyorlar. benim ilk deneme özelde devlet destekli ve 26 yasimda yapildi 2 tane koyuldu, sonraki 2 denemede de hep 2 koyuldu
benim 2 senede sil baştan 3 kere tüp bebek yapildi ilk iki deneme kimyasal gebelik son deneme negatif oldu. nisanda 4. denemeye başlıcaz. aslinda tedaviler düşünüldüğü kadar zor değil en zoru sonucu beklemek. kafana takilan ne varsa sorabilirsin bayaga tecrubeliyim malesefCanım sen ne kadar süredir tedavi görüyorsun ? bu süreç nasıl merak ediyorum onun için sordum
hangi şehirdesiniz?kızlar bende nisan ayında tedaviye başlamak istiyorum önerebileceğiniz merkez doktor var mı raporum çıkacak bu hafta rapor geçen bir klinik araştırıyoruz
Bende çikolata kisti olduğu için sanki aşılamada başarı şansımız pek yok gibi geliyor, tüp bebeğe geçersekte nerde yaptıracağımı bilemiyorum açıkcası, yeni ev aldığımız içinde 1 kez deneyebiliriz sanırım, çok kafam karışık, Rabbim verirse inşallah bu ay bir mucize olup bu işlerin içine girmeye gerek kalmayacak, sizinde bu deneme başarılı olur sağlıklı hayırlı bir evladınız olur inşallah, kaç yıllık evlisiniz ?benim 2 senede sil baştan 3 kere tüp bebek yapildi ilk iki deneme kimyasal gebelik son deneme negatif oldu. nisanda 4. denemeye başlıcaz. aslinda tedaviler düşünüldüğü kadar zor değil en zoru sonucu beklemek. kafana takilan ne varsa sorabilirsin bayaga tecrubeliyim malesef
ben de üst üste 3 cuma 1000'er tane "ya evvel" çektim. Ayrıca 41 hamileye benim için birer tane "ayetel kürsi" okuttum. Fırsat buldukça da Meryem Suresi okuyorum ve dinliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Kızlar Kevser Suresini 100 kez okuyanın muradına nail olacağını bildiriyor bir yerde, daha öncede duymuştum Kevser suresi çok faziletli surelerimizden, okumak isterseniz niyet ve istekleriniz için okuyabilirsiniz
insallah cnm.. ben 5 senelik evliyim. ne cektik şu cikolata kistlerindenBende çikolata kisti olduğu için sanki aşılamada başarı şansımız pek yok gibi geliyor, tüp bebeğe geçersekte nerde yaptıracağımı bilemiyorum açıkcası, yeni ev aldığımız içinde 1 kez deneyebiliriz sanırım, çok kafam karışık, Rabbim verirse inşallah bu ay bir mucize olup bu işlerin içine girmeye gerek kalmayacak, sizinde bu deneme başarılı olur sağlıklı hayırlı bir evladınız olur inşallah, kaç yıllık evlisiniz ?
hiç sorma duyardım bekarken faalann normal kistlerden sanırdım bu kadar zarar verebileceği aklıma gelmezdi, ama doktorumda diyor bu bir illetinsallah cnm.. ben 5 senelik evliyim. ne cektik şu cikolata kistlerinden
hiç sorma duyardım bekarken faalann normal kistlerden sanırdım bu kadar zarar verebileceği aklıma gelmezdi, ama doktorumda diyor bu bir illet
benim de yumurtalarım toplandı 8 tane 5. güne geldi çok şükür.2 regl geçsin dedi doktorum rahim arınsın hormonlardan diye ve 2.adetim bi kaç gün içinde olucak inşallah
yaşım 28 5 yıllık evliyiz ben de çikolata kisti mevcut
İnşallah canıminsallah cikolata kisti belasina ragmen hepimiz pozitif sonuclar aliriz
hangi şehirdesiniz?
ankaradaki merkezler hakkında bilgi sahibiyim ama istanbulla ilgili yardımcı olamayacağım.İstanbuldayım
Hayirlisi olsun canim darisi basima insallah regl olmayi bekliyorum ben deKızlar nasılsınız benim de yarın transferim var hayırlısıyla. Bende ohss oldum 2 ay bile beklemeidm 1 buçuk ayda iki kez adet olunca transfer hazırlıgım hemen başladı ve yarın bebişlerimi alacagım ☺
Hayirlisi olsun canim darisi basima insallah regl olmayi bekliyorum ben de
Yok canım benim dondurulmuslar var. 2. Deneme icin bekliyorum regl gununu.Opudan sonra ki mi yoksa 2. Regl mi
Meraba yapıldı mı transferiniz, kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi? Sağlıkla tutunur inşallah bebişlerinizKızlar nasılsınız benim de yarın transferim var hayırlısıyla. Bende ohss oldum 2 ay bile beklemeidm 1 buçuk ayda iki kez adet olunca transfer hazırlıgım hemen başladı ve yarın bebişlerimi alacagım ☺
İstanbulu araştırdım ama Ankara ile ilgili bilgim yok canım bilgi verir misin hangi merkez iyi ve fiyatlarını biliyor musun,?ankaradaki merkezler hakkında bilgi sahibiyim ama istanbulla ilgili yardımcı olamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?