Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Canım sen ne kadar süredir tedavi görüyorsun ? bu süreç nasıl merak ediyorum onun için sordum yani çocuk isteme sürecin neler yaptın bu güne kadar

Canım sen ne kadar süredir tedavi görüyorsun ? bu süreç nasıl merak ediyorum onun için sordum
benim 2 senede sil baştan 3 kere tüp bebek yapildi ilk iki deneme kimyasal gebelik son deneme negatif oldu. nisanda 4. denemeye başlıcaz. aslinda tedaviler düşünüldüğü kadar zor değil en zoru sonucu beklemek. kafana takilan ne varsa sorabilirsin bayaga tecrubeliyim malesef

Bende çikolata kisti olduğu için sanki aşılamada başarı şansımız pek yok gibi geliyor, tüp bebeğe geçersekte nerde yaptıracağımı bilemiyorum açıkcası, yeni ev aldığımız içinde 1 kez deneyebiliriz sanırım, çok kafam karışık, Rabbim verirse inşallah bu ay bir mucize olup bu işlerin içine girmeye gerek kalmayacak, sizinde bu deneme başarılı olur sağlıklı hayırlı bir evladınız olur inşallah, kaç yıllık evlisiniz ?

Kızlar Kevser Suresini 100 kez okuyanın muradına nail olacağını bildiriyor bir yerde, daha öncede duymuştum Kevser suresi çok faziletli surelerimizden, okumak isterseniz niyet ve istekleriniz için okuyabilirsiniz

Kızlar Kevser Suresini 100 kez okuyanın muradına nail olacağını bildiriyor bir yerde, daha öncede duymuştum Kevser suresi çok faziletli surelerimizden, okumak isterseniz niyet ve istekleriniz için okuyabilirsiniz
ben de üst üste 3 cuma 1000'er tane "ya evvel" çektim. Ayrıca 41 hamileye benim için birer tane "ayetel kürsi" okuttum. Fırsat buldukça da Meryem Suresi okuyorum ve dinliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

insallah cnm.. ben 5 senelik evliyim. ne cektik şu cikolata kistlerinden

benim de yumurtalarım toplandı 8 tane 5. güne geldi çok şükür.2 regl geçsin dedi doktorum rahim arınsın hormonlardan diye ve 2.adetim bi kaç gün içinde olucak inşallah
yaşım 28 5 yıllık evliyiz ben de çikolata kisti mevcut

hiç sorma duyardım bekarken faalann normal kistlerden sanırdım bu kadar zarar verebileceği aklıma gelmezdi, ama doktorumda diyor bu bir illet

insallah cikolata kisti belasina ragmen hepimiz pozitif sonuclar aliriz

ya benim araştırdığım kadarıyla çikolata kistinin tüp bebeğe bir zararı olmuyor. kist spermle yumurtanın birleşmesini önlüyor. nasip kısmet işi tabiki Allah isteyince herşey olur

Kızlar nasılsınız benim de yarın transferim var hayırlısıyla. Bende ohss oldum 2 ay bile beklemeidm 1 buçuk ayda iki kez adet olunca transfer hazırlıgım hemen başladı ve yarın bebişlerimi alacagım ☺

Hayirlisi olsun canim darisi basima insallah regl olmayi bekliyorum ben de

Meraba yapıldı mı transferiniz, kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi? Sağlıkla tutunur inşallah bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…