Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Mazar değmesin canım. Eminim artarak devam edecek, çok pozitif bir enerjin var. Doğum haberimizde duymak nasip olur umarım. Allah gönlüne göre versin canım
Benim de transfer yarın bakalım bebeklerim bana tutunacak mı

Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi

Canım başta hayırlı olsun. Eğer çift embriyo transfer yaptılarsa olabilir. Hakkında hayırlısı olsun güzel bir sürpriz olur umarım

Hadi ya çıldırırım kesin tek beklerken ben allahım kucağıma almayida nasip etsin 3 tane olsun bakarım sorun değil yeter ki olsun
Gittiğim doktorun bi hastasına iki embriyo transfer etmiş biri ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi oğulları ve kızı olmuş bebekleri doktora göstermeye getirdiğinde görmüştüm . Bakarsın tabi ne olacak

Hadi inşallah allah yazdıysa degistiremeyiz.. köşeleri göreyim kucağıma alayım çok istiyorum benim çarşamba günü değerim 283 çıktı kaç katı artmış oluyor yani

Bekledikçe heyecan yapıyor insan. Çok sabırsızım yarın kaç adet transfer olacak dondurulacak embriyo var mı belli olacak.
Umarım 7 embriyo da sağlam şekilde beni bekliyordur. Allah bu sefer nasip eder inşallah mucizelerimi.
Pozitif sonuç alan arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin.

Bi tane olsun senin olsun tatlım takılma sayılara

Bi tane olsun senin olsun tatlım takılma sayılara

Tabi ki haklısın sayısından ziyade sonun güzel olması önemli. Ama doktor 7 adet embriyo var gelişen deyince hepsi yaşasın istedim. Bazen bencilce düşünüyorum işte. Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın

Kızlar şuan hastanede transferi bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin. Çok heyecanlandım bu sefer kalbim duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…