- 13 Aralık 2010
- 399
- 370
- 303
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Mazar değmesin canım. Eminim artarak devam edecek, çok pozitif bir enerjin var. Doğum haberimizde duymak nasip olur umarım. Allah gönlüne göre versin canımHayırlısı olsun canım. Benim transferden sonra 7.günüm bugün. Sabah dayanamayıp idrar testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı sonra kan verdim 48 çıktı. Pozitif yazıyor. Ama daha çok erken olduğu için düşük bir değer tabi. Katlanmasını bekleyeceğiz bakalım.
Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Üçüz bile olabilirKızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Üçüz bile olabilir
Evet çift embriyoHayırlu olsun canım bayağı yuksek cıkmış olabılır tabı. Cıft emrıyo transferımıydı
Evet çift embriyo
Gittiğim doktorun bi hastasına iki embriyo transfer etmiş biri ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi oğulları ve kızı olmuş bebekleri doktora göstermeye getirdiğinde görmüştüm . Bakarsın tabi ne olacakHadi ya çıldırırım kesin tek beklerken ben allahım kucağıma almayida nasip etsin 3 tane olsun bakarım sorun değil yeter ki olsun
Gittiğim doktorun bi hastasına iki embriyo transfer etmiş biri ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi oğulları ve kızı olmuş bebekleri doktora göstermeye getirdiğinde görmüştüm . Bakarsın tabi ne olacak
Kese gozukmeden garantı degıl ama 11. Gun ıcın gercektem yıksek bır deger ıhtmal yuksek hayırlı olsun canım.
300 desek 6 kat nerdeyseHadi inşallah allah yazdıysa degistiremeyiz.. köşeleri göreyim kucağıma alayım çok istiyorum benim çarşamba günü değerim 283 çıktı kaç katı artmış oluyor yani
Bi tane olsun senin olsun tatlım takılma sayılaraBekledikçe heyecan yapıyor insan. Çok sabırsızım yarın kaç adet transfer olacak dondurulacak embriyo var mı belli olacak.
Umarım 7 embriyo da sağlam şekilde beni bekliyordur. Allah bu sefer nasip eder inşallah mucizelerimi.
Pozitif sonuç alan arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin.
Bi tane olsun senin olsun tatlım takılma sayılara
Hayırlısı olsun stres yapma iyi düşünelim iyi olsun iyi haberlerini bekliyoruzSağol canm inşallah artar bakalım korkuyorum:)
Hiç heyecanlanma canım rahat ol. İnşallah sımsıkı tutunacak sanaKızlar şuan hastanede transferi bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin. Çok heyecanlandım bu sefer kalbim duracak
2 tane 3. Gün embriyosu canımKaç tane transfer edilecek? Kaçıncı gün?
Hiç heyecanlanma canım rahat ol. İnşallah sımsıkı tutunacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?