- 3 Nisan 2017
- 417
- 553
- 53
- 35
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Canım hayırlı olsun orda bi çizgi daha var hemen git kan ver onuncu günmüş zaten darısı bize inşallahEki Görüntüle 2139347 Kızlar bugün 10.gün şimdi test yaptım bakın bi bişeyler söyleyin elim ayağım titriyoo
Darisii sana inşallah gülümCanım hayırlı olsun orda bi çizgi daha var hemen git kan ver onuncu günmüş zaten darısı bize inşallah
İnşallah canım amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahDarisii sana inşallah gülüm
Canım yarın kan verecek misinDarisii sana inşallah gülüm
Yok canım Çarşamba vericem kanıCanım yarın kan verecek misin
O güne kadar bekleyecek misin. Hadi bakalım güEl haberini duymak için sabırsızım. Allah gönlüne göre versin canım.Yok canım Çarşamba vericem kanı
Mecbur bekleyecem canım .. ama çarşambaya kadar idrar testine devam edicem eğer gebelikse çizgi koyulaşır inslalah ..O güne kadar bekleyecek misin. Hadi bakalım güEl haberini duymak için sabırsızım. Allah gönlüne göre versin canım.
Benim bildiğin adet ağrısı gibi sancılarım var hele bugün bildiğin şiddetlendi. Biraz korkuyorum ama yapacak bir şey yok bende bekleyeceğim günümü
İnşallah rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün herkes pozitifi alıp hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsınlar dualarımdasınız inşallah bende kanda baktırırsam içim rahat edicek daha şuan çok erken sevinmem içinCanım hayırlı olsun orda bi çizgi daha var hemen git kan ver onuncu günmüş zaten darısı bize inşallah
Bence hamilesin canım. Daha önce ben 8. Günümde yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Gebelik bu bence.Mecbur bekleyecem canım .. ama çarşambaya kadar idrar testine devam edicem eğer gebelikse çizgi koyulaşır inslalah ..
Adet ağrısı bende suanlik kayboldu canım transferden sonra vardı ama şuan yok
Evet canım bı anda şiddetli bı ağrı giriyordu sonra gidiyordu . Ama 2 3 gündür yokBence hamilesin canım. Daha önce ben 8. Günümde yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Gebelik bu bence.
Ya bende 2 gün başladı bugün 7. Gün ve bugün şiddetlendi. Ara ara batmalar ve bir anda şiddetli ağrı oluyor böylemiydi senin ağrıların da
Umarım benim de kesilir ağrılarım. Bu sefer çok istiyorum. Allah hayırlısını versin. Kısmet artıkEvet canım bı anda şiddetli bı ağrı giriyordu sonra gidiyordu . Ama 2 3 gündür yok
Valla kesildi dedim ama az önce yine ağrım olduUmarım benim de kesilir ağrılarım. Bu sefer çok istiyorum. Allah hayırlısını versin. Kısmet artık
Kızlar negatif olduğu zaman adet gecikiyormu yoksa günündemi oluyoruz tecrübeliler yazabilirmi?
İnşallah canım ya. Doktoruma sordum istirahat et dedi. Yattım biraz azaldı ağrı. İnşallah bebiller iyidirValla kesildi dedim ama az önce yine ağrım olduumudunu kaybetme cnm bu sefer sende pozitif göreceksin inşallah ...
Hayırlı olsun tatlım kan ver ama mutlaka kesin sonuç içinEki Görüntüle 2139347 Kızlar bugün 10.gün şimdi test yaptım bakın bi bişeyler söyleyin elim ayağım titriyoo
Taze transferse sancı çok normal tatlımBence hamilesin canım. Daha önce ben 8. Günümde yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Gebelik bu bence.
Ya bende 2 gün başladı bugün 7. Gün ve bugün şiddetlendi. Ara ara batmalar ve bir anda şiddetli ağrı oluyor böylemiydi senin ağrıların da
Evet öyle aman diğerlerinde bu denli olmamıştı. İnşallah beneklerin tutunma ağrısıdır.Taze transferse sancı çok normal tatlım
Teşekkür ederim kuzum bugün kan vermem gerekiyodu ama pazar diye veremedim yarında 23 nisan,salı günü Allah nasip ederse kesin sonucumu alırım inşallah herşey olumlu devam eder şuan sevinemiyorumHayırlı olsun tatlım kan ver ama mutlaka kesin sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?