- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.102
- 333
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
AynenAynen canım bende .. ağrı girdiğinde hep tedirgin oluyodum.. bakalım sonuclarimiz pozitif olur inşallah ..
Seninde 2tane 3gun embriyosu du dimi canım öyle hatırlıyorum.. tahlil günün ne zaman :)
Gönülden amiiinn inşallah canım insallahhAynenEvet 3. Gün enbriyosu 2 adet. Test günüm 27 Nisan. Senin iki gün öncesi sanırım değil mi ?
Ağrılar olunca ikisi bir tutunduğu için böyle ağrı yapıyordur belki diyerek kendimi teselli ediyorum.
İnşallah güzel haber veririz birbirimize.
Allah emek harcayıp sabırla bekleyenlerin kucaklarını doldursun inşallah. İsteyen hayırlı olan herkese nasip etsin.
Ahh ahh çok istiyorum bu sefer nasip eder inşallah Ya Rabbim
Gönülden amiiinn inşallah canım insallahh
....
Evet benimde 25nisan test günüm :)
Yaşın kaç, kaçıncı denemen ?
İnşallah canım .. 4deneme de neden olmadı acaba bir sorun var mı?Aminnnnn
Yaş 31 deneme 4 canım. İlk güzel haberi sen vereceksin inşallah hadi bakalım
Canım sorun eşimin azosperm olmasıydı.İnşallah canım .. 4deneme de neden olmadı acaba bir sorun var mı?
Canım benim yasadiklarin hem maddi hem manevi dayanması zor şeyler.. rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah. Rabbim utandırmasın .. inan şuan kendimden bile daha çok istedim senin olmasını..Canım sorun eşimin azosperm olmasıydı.
Memorial Hast. 1. Denemede bir adet 3. Gün embriyosu transfer ettiler pozitif gözüktü ama 4. Haftayı takip eden 2. Gün kanama oldu.
2. Deneme de 2 tane transfer ettiler ama sonuç negatif.
Bunun üzerine Hrs Hast. Gittik orada bana ve eşime genetik test yaptılar bende kan pıhtılaşması çıktı. Bunun üzerine buna göre tedavi edildi 3. Deneme de yine 2 tane konuldu ama bunda da sonuç alınamadı.
Doktorum sperm kalitesi nedeniyle embriyo da sıkıntı olmuş olabilir dedi.
Bunun üzerine aslında başta yapmamız gereken şeyi bir ürolaga gitmeye karar verdik.
Kaan Aydos hocaya gittik yaklaşık eşim 9 ay tedavi gördü ve tese oldu.
Şuan oluşan embriyolar iyi denildi hatta ilk defa 2 sen gazla elde ettik 4 adet iyi embriyo oluştu ve ikisini dondurttuk.
Her şeyin hayırlısı diyorum her deneme de bir eksiklik çıktı ama inşallah bu sondur. Derdi veren de Allah dermanını veren de Allah.
Bu sefer eşimde bende çok umutluyuz inşallah umutlarımız yeşerir.
Hayatımı Özer geçtim resmen kusura bakma
Canım benim Allah razı olsun. İnşallah bu sefer imtihanım son bulmuştur inşallah ikinizinde yüzü bu ay Güler bebeklerimiz mucizelerimiz bize güzel bir sürpriz yapar. Allah herkesin kalbine göre versin. İnan ağlattın beni dilerim Allah tan bebeklerin seninle olsun ve 9 ay sonra sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. AminnnCanım benim yasadiklarin hem maddi hem manevi dayanması zor şeyler.. rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah. Rabbim utandırmasın .. inan şuan kendimden bile daha çok istedim senin olmasını..
Kurban olduğum Allah bu sefer o duyguyu yaşatsın sana hepde çifter çifter inşallah :)
Estrofem kullanıyorum ama o kadar hassaslık yok bende canım iğnelerden olabilirKızlar bugun farkettim göğüslerimde batma vardı dokunamıyordum bile sertleşmişti bugün hafiflemişler ağrı kaybolmuş baya kullandığım iğneler mi öyle yapmıştı acaba Estrofem yapıyor diye düşünmüştüm
Ağrılar kaybolunca üzüldüm bir an hamişlik ile ilgilidir sanıyordumEstrofem kullanıyorum ama o kadar hassaslık yok bende canım iğnelerden olabilir
İnşallah canım benim aminn ...Canım benim Allah razı olsun. İnşallah bu sefer imtihanım son bulmuştur inşallah ikinizinde yüzü bu ay Güler bebeklerimiz mucizelerimiz bize güzel bir sürpriz yapar. Allah herkesin kalbine göre versin. İnan ağlattın beni dilerim Allah tan bebeklerin seninle olsun ve 9 ay sonra sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Aminnn
Belki öyledir canım kötüye yorma sakin. Allah gönlüne göre versin. Emin ol en hayırlısı olacaktır. Güzel haber verirsin inşallahAğrılar kaybolunca üzüldüm bir an hamişlik ile ilgilidir sanıyordum
Aynı şekilde canım bende salıdan beri ağrı bar adet ağrısı bugün bir de seğirmeler eklendi. Allah hayırlısını versin. Haftaya inşallah güzel sonuçları yazacağız burayaİnşallah canım benim aminn ...
Adet ağrıları hafif hafif giriyor korkutuyor beni rabbim hayırlara vesile kılsın .. 5 6 gün sonra şuraya kan değerlerimizi yazalım inşallah....
İnşallah canım aminn ..Belki öyledir canım kötüye yorma sakin. Allah gönlüne göre versin. Emin ol en hayırlısı olacaktır. Güzel haber verirsin inşallah
Aynı şekilde canım bende salıdan beri ağrı bar adet ağrısı bugün bir de seğirmeler eklendi. Allah hayırlısını versin. Haftaya inşallah güzel sonuçları yazacağız buraya
İnşallah canım birbirimizin güzel haberlerini alcazBelki öyledir canım kötüye yorma sakin. Allah gönlüne göre versin. Emin ol en hayırlısı olacaktır. Güzel haber verirsin inşallah
Aynı şekilde canım bende salıdan beri ağrı bar adet ağrısı bugün bir de seğirmeler eklendi. Allah hayırlısını versin. Haftaya inşallah güzel sonuçları yazacağız buraya
Canım benim transferin bugün 8.günü ama bende de zerre kadar belirti olmadı herkes diyo belim agrıyo kasıgım agrıyo hafif lekelenme oldu bende tık yokKızlar gerçekten anlamıyorum herkeste bi adet ağrısı var bir şey var bende mi bir anormallik var ya hiç bir belirti yok bende benimde transfer gününü sayarsam bugün 4. Günümdeyim beşinci gün embriyosuydu birde 
Canım seni takipteyim senin sonucu öğrenmene az kalmış inşallah pozitif sonucu alırsın bana da umut olursun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahCanım benim transferin bugün 8.günü ama bende de zerre kadar belirti olmadı herkes diyo belim agrıyo kasıgım agrıyo hafif lekelenme oldu bende tık yokdoktoruma sordum normal dedi bilmiyorum bakalım belli olur az kaldı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
Canım ben günde bir defa kullanıyorum.Kızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Bana doktor 2 tane yazmış progestan da günde iki tane herkes te farklı mı acabaCanım ben günde bir defa kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?