Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Canım seni takipteyim senin sonucu öğrenmene az kalmış inşallah pozitif sonucu alırsın bana da umut olursun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Evet canım az kaldı doktorum 10.gün kan tahlili yaptır dedi ama pazar gününe denk geliyo,pazarteside 23 nisan bakalım hayırlısıyla pozitif olsunda salı öğreneyim hiç dert değil,kuzum rabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün (aminnn)

Cnm.acilde tahlil.yaptirirsin

Merhaba kızlar ,ben 17 inde transfer oldum bugün 5 günüm ve hafif bel kasık ağrım var ,lütfen bana dua edin test günüm 27 nisan

Merhaba kızlar ,ben 17 inde transfer oldum bugün 5 günüm ve hafif bel kasık ağrım var ,lütfen bana dua edin test günüm 27 nisan
Merhaba, benimde 16 Nisan transfer tarihim , 26 Nisan test tarihim transfer olduğumu gün 0.gün olarak sayılıyor yani ertesi günden başlıyoruz 1 diye saymaya bana doktorum öyle demişti cnm bnm 5.günüm bugün kasık ağrım var adet olacakmış gibi hissediyorum, 5.gün embriyosu sanırım seninde taze mi dondurulmuş mu?

İnşallah güzel haberleri alıriz Allah kısmet ederse ,2 deneme dondurulmuş ile 5gün embriyo, senin kaçıncı deneme?

İnşallah güzel haber verirz birbirimize,dualarım seninle ,sende dua et bana

İnşallah güzel haberleri alıriz Allah kısmet ederse ,2 deneme dondurulmuş ile 5gün embriyo, senin kaçıncı deneme?
Benim 3.denemem cnm. İlk dememde 5.gün taze transferdi bebeğimi 23.hftada kaybettim , 2.si 3.gün taze transfer 3.denemem için merkezimi değişirdim ve ilk defa dondurulmuş deniyoruz nasip hepimizin için hayırlısı olsun inşlh

Kizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim

Eklentiler

• PicsArt_04-22-10.34.29.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…