- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Evet canım az kaldı doktorum 10.gün kan tahlili yaptır dedi ama pazar gününe denk geliyo,pazarteside 23 nisan bakalım hayırlısıyla pozitif olsunda salı öğreneyim hiç dert değil,kuzum rabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün (aminnn)Canım seni takipteyim senin sonucu öğrenmene az kalmış inşallah pozitif sonucu alırsın bana da umut olursun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım ben günde 2 kez kullanıyorum bi sabah bi geceKızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Çok sağol canım benim :)Canım ben günde 2 kez kullanıyorum bi sabah bi gece
Rica ederim canımÇok sağol canım benim :)
Cnm.acilde tahlil.yaptirirsinEvet canım az kaldı doktorum 10.gün kan tahlili yaptır dedi ama pazar gününe denk geliyo,pazarteside 23 nisan bakalım hayırlısıyla pozitif olsunda salı öğreneyim hiç dert değil,kuzum rabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün (aminnn)
Yok canım yaa okadar hastanın içine gidip hcg yaptırmak mantıklı gelmiyo,23 nisanda sağlık ocağı açık olursa orda yaptırırım kapalıysada salı günü inşallah,tabi ozamana kadar da adet falan olmazsamCnm.acilde tahlil.yaptirirsin
Merhaba, benimde 16 Nisan transfer tarihim , 26 Nisan test tarihim transfer olduğumu gün 0.gün olarak sayılıyor yani ertesi günden başlıyoruz 1 diye saymaya bana doktorum öyle demişti cnm bnm 5.günüm bugün kasık ağrım var adet olacakmış gibi hissediyorum, 5.gün embriyosu sanırım seninde taze mi dondurulmuş mu?Merhaba kızlar ,ben 17 inde transfer oldum bugün 5 günüm ve hafif bel kasık ağrım var ,lütfen bana dua edin test günüm 27 nisan
İnşallah güzel haberleri alıriz Allah kısmet ederse ,2 deneme dondurulmuş ile 5gün embriyo, senin kaçıncı deneme?Merhaba, benimde 16 Nisan transfer tarihim , 26 Nisan test tarihim transfer olduğumu gün 0.gün olarak sayılıyor yani ertesi günden başlıyoruz 1 diye saymaya bana doktorum öyle demişti cnm bnm 5.günüm bugün kasık ağrım var adet olacakmış gibi hissediyorum, 5.gün embriyosu sanırım seninde taze mi dondurulmuş mu?
İnşallah güzel haber verirz birbirimize,dualarım seninle ,sende dua et banaMerhaba, benimde 16 Nisan transfer tarihim , 26 Nisan test tarihim transfer olduğumu gün 0.gün olarak sayılıyor yani ertesi günden başlıyoruz 1 diye saymaya bana doktorum öyle demişti cnm bnm 5.günüm bugün kasık ağrım var adet olacakmış gibi hissediyorum, 5.gün embriyosu sanırım seninde taze mi dondurulmuş mu?
Benim 3.denemem cnm. İlk dememde 5.gün taze transferdi bebeğimi 23.hftada kaybettim , 2.si 3.gün taze transfer 3.denemem için merkezimi değişirdim ve ilk defa dondurulmuş deniyoruz nasip hepimizin için hayırlısı olsun inşlhİnşallah güzel haberleri alıriz Allah kısmet ederse ,2 deneme dondurulmuş ile 5gün embriyo, senin kaçıncı deneme?
Hayırlı olsun canım inşallah iki gün sonra iki katı olur.Kızlar 3. Gün 2 embriyo 10. Gün test sonucum 47 hamileyim sanki
Siz iğneler bitince mi crinone a başlayacaksınız? Beraber mi kullanıyorsunuz ?Kızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
Canım benim ki dondurulmuş transfer olacak o yüzden transfer den 6gün önce başladım crinone yeSiz iğneler bitince mi crinone a başlayacaksınız? Beraber mi kullanıyorsunuz ?
Sevin cnm hayirli olsn kan verKizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim
Allah razı olsun canım 2gun sonra kan yaptırmayı düşünüyorum inslalah kanda da güzel değerler cikar ..Sevin cnm hayirli olsn kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?