Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Kizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim
canım, henüz tek çizgi, zaten gebelik testinde hormonumuzu ortaya çıkarak HCG hormonuydu sanırım 11. günde ortaya çıkmaya başlayacak. Acele etme. Benim de gelecek pazartesi test günüm, bekleyeceğiz.

Umarım benim de kesilir ağrılarım. Bu sefer çok istiyorum. Allah hayırlısını versin. Kısmet artık

Valla kesildi dedim ama az önce yine ağrım oldu umudunu kaybetme cnm bu sefer sende pozitif göreceksin inşallah ...
kızlar dün benimde sancım vardı ara ara. endişeden olduğuna kanat getirdim bide yorulunca da ağrıyo bende durum böyle bi faydası olur diye yazıyorum . demem o ki dinlenin sakin olun

kızlar dün benimde sancım vardı ara ara. endişeden olduğuna kanat getirdim bide yorulunca da ağrıyo bende durum böyle bi faydası olur diye yazıyorum . demem o ki dinlenin sakin olun
Gece ağrıya uyandım ben dedim eyvah adet oldum kalktım kontrol ettim bişi yok ama çok kötü ağrı girdi üstelik bu ilk değil. Bir de dediğin gibi ayakta çok durursam ağrım başlıyor. Oluruna bıraktım kaldı 3 gün

3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar

Eklentiler

• PicsArt_04-24-06.43.06.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar merhaba. Bisey sormak istiyorum. Opu işlemi mart ayında yapıldı. Progesteron yüksek çıktığı için doktor donduralim. Değer düşsün ondan sonra yapalım dedi. Bir hafta içinde bir regl olacaksin. Ondan sonra normal döngünde 2. Adet zamanın gelecek onun 3. Günü gel dedi. Normal şartlarda 27-28 günde bir regl olurum ama bu ay 33. Gün ve hala olmadı. Iki gün sonra doktora gidicem. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranizda? Ve sebep neymiş? Yardımcı olur musunuz

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

Merhaba kızlar. 28nisan test günüm. Dun 8. Gunumde idrar testim belli iki cizgi cikti. İlaclardan mıdır diye düşündük. Test gününe kadar idrar testine devam karari aldık. Cizgi koyuluğu ayni kalacak mi yoksa açılacak mi diye. Cok heycanliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…