- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Evet canım bi miktar ucuna çıkıyo çok sert koparmaKızlar bU crinone jelin kapağını kırınca sizde de bir kısmı dışarı geliyo mu ya
canım, henüz tek çizgi, zaten gebelik testinde hormonumuzu ortaya çıkarak HCG hormonuydu sanırım 11. günde ortaya çıkmaya başlayacak. Acele etme. Benim de gelecek pazartesi test günüm, bekleyeceğiz.Kizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim
Umarım benim de kesilir ağrılarım. Bu sefer çok istiyorum. Allah hayırlısını versin. Kısmet artık
kızlar dün benimde sancım vardı ara ara. endişeden olduğuna kanat getirdim bide yorulunca da ağrıyo bende durum böyle bi faydası olur diye yazıyorum . demem o ki dinlenin sakin olunValla kesildi dedim ama az önce yine ağrım olduumudunu kaybetme cnm bu sefer sende pozitif göreceksin inşallah ...
Gece ağrıya uyandım ben dedim eyvah adet oldum kalktım kontrol ettim bişi yok ama çok kötü ağrı girdi üstelik bu ilk değil. Bir de dediğin gibi ayakta çok durursam ağrım başlıyor. Oluruna bıraktım kaldı 3 günkızlar dün benimde sancım vardı ara ara. endişeden olduğuna kanat getirdim bide yorulunca da ağrıyo bende durum böyle bi faydası olur diye yazıyorum . demem o ki dinlenin sakin olun
süper haber. çok sevindim. darısı başımıza :)))))Kızlaarr kan tahlili sonucum 149 çıktı hamileyimmmmmm
İnşallah canım hepiniz dualarımda olacaksınız rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhhhhhhsüper haber. çok sevindim. darısı başımıza :)))))
Tebrik ederim tatlım kaçıncı gün?Kızlaarr kan tahlili sonucum 149 çıktı hamileyimmmmmm
Teşekkür ederim canım Salı günü 12.günde 149 çıktı yarın tekrar kan vericemTebrik ederim tatlım kaçıncı gün?
maşallah tebrik ederim.Teşekkür ederim canım Salı günü 12.günde 149 çıktı yarın tekrar kan vericem
hayırla sonuçlanır inşallah tatlım.kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Gecmis olsun canim doktoruna sormanda fayda var. Parol yada minoset içebilirsin. Minoset onceligin olsun. Yine de danış ama.transferden sonra 8. günüm. Başağrısından mahvoldum. ağrı kesici ilaç kullanan var mı?
parol dediler ama üşüttüm herhalde. 1 saat oldu hala ağr var.Gecmis olsun canim doktoruna sormanda fayda var. Parol yada minoset içebilirsin. Minoset onceligin olsun. Yine de danış ama.
transferden sonra 8. günüm. Başağrısından mahvoldum. ağrı kesici ilaç kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?