Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Çok güzel yumoşlar çok iyi kalite de embriyolarınız olsun inşallah tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım ☺

İnşallah ikimiz için de herşey yolunda gider ve bir kaç gün arayla güzel sonuçlar alırız
Amin ama tedaviyi başlatacak mi o önemli geçtiğimiz 2 ay tedaviyi başlatmadı bu ay çok umutluyum başlamasını istiyorum. Ama süreç çok zor hanımlar ben 21. gün opu olmuştum zulüm gibiydi

Amin ama tedaviyi başlatacak mi o önemli geçtiğimiz 2 ay tedaviyi başlatmadı bu ay çok umutluyum başlamasını istiyorum. Ama süreç çok zor hanımlar ben 21. gün opu olmuştum zulüm gibiydi

Benimde geç toplanmıştı üstüne bide ohss oldum ölüyorum sanmıştım

Amh degeri 1.68 çıktı ama en küçük değer 0.9 dan başlıyordu. Doktora daha göstermedim. Benim de yumurtalik rezervimin çok yüksek olmadığını soylemislerdi.son sonuca göre doktor ne dicek daha bilmiyorum yazın 1.25 çıkmıştı tahlil yerleri değer araliklari fark ediyor hep.bakaljm heves ettim bu ilaca bebis için belki bi katkısı olur

Teşekkür ederim cnm inşallah öyle olur rabbim isteyen herkese yardım etsin

kullanın bence katkısı olur

Mrb ben de dün ignelerime başladım cumartesi kontrolüm var rbakaljm ne olacak

Aynı gün başlama olduk ben de dün akşam yedide başladım gonalf f diye bir iğne üç defa vruncam 225lik benmki de cumartesi kontrole gdicem

Hanımlar ben bu ay da tedavi olmuyorum hayırlısı Allahtan. Hepinize güzel haberler dilerim

Aynı gün başlama olduk ben de dün akşam yedide başladım gonalf f diye bir iğne üç defa vruncam 225lik benmki de cumartesi kontrole gdicem
Evet aynı gğn başlamış olduk, hadi hayırlısı:) Benim de merional diye bir iğne. Günde 225lik yapıyorum 5 gün vurulucam. Pazartesi kontrol.

Antral folikül görmedi
şimdi saracoğlu hocayı dinledim yumurta rezervi azlığında soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kürü iyi geliyormuş; bu bilgiler işine yarar mı bilmiyorum fakat ben tesetere dişli aslan pençesi yaptığımda hormon değerlerim diğerine göre iyileşme olmuştu. ümitsizlik yok bu güzel ayın hürmetine Rabbimizden isteyelim olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…