- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
en baştan başlıyorum ilk tedavimde tüm yumurtalarım boş çıktı insallah bu sefer öyle olmaz.Hadı hayırlısı olsun sizin için. Ben de bugün ilk iğnemi yaptım. Siz dondurulmuşla mı başlayacaktınız en baştan mı?
İnşallah ikimiz için de herşey yolunda gider ve bir kaç gün arayla güzel sonuçlar alırızen baştan başlıyorum ilk tedavimde tüm yumurtalarım boş çıktı insallah bu sefer öyle olmaz.
hayirli olsun cnm :)Hanımlar ben regl oldum bugün. Yarın doktora gidecegim dua edin bi aksilik olmasın da tedavi baslatsin
bu sefer hersey daha guzel olacak insallahen baştan başlıyorum ilk tedavimde tüm yumurtalarım boş çıktı insallah bu sefer öyle olmaz.
Amin ama tedaviyi başlatacak mi o önemli geçtiğimiz 2 ay tedaviyi başlatmadı bu ay çok umutluyum başlamasını istiyorum. Ama süreç çok zor hanımlar ben 21. gün opu olmuştum zulüm gibiydiİnşallah ikimiz için de herşey yolunda gider ve bir kaç gün arayla güzel sonuçlar alırız
Amin ama tedaviyi başlatacak mi o önemli geçtiğimiz 2 ay tedaviyi başlatmadı bu ay çok umutluyum başlamasını istiyorum. Ama süreç çok zor hanımlar ben 21. gün opu olmuştum zulüm gibiydi
Evet o çok zor bir durummuş. Benim başıma gelme ihtimali yok ama anlıyorum ilaçlar ağırBenimde geç toplanmıştı üstüne bide ohss oldum ölüyorum sanmıştım
Amh degeri 1.68 çıktı ama en küçük değer 0.9 dan başlıyordu. Doktora daha göstermedim. Benim de yumurtalik rezervimin çok yüksek olmadığını soylemislerdi.son sonuca göre doktor ne dicek daha bilmiyorum yazın 1.25 çıkmıştı tahlil yerleri değer araliklari fark ediyor hep.bakaljm heves ettim bu ilaca bebis için belki bi katkısı olurRahatsızlığınızı bilmiyorum rezerv azlığında kullanılıyor çok memnunum etkisini gördüm kullandigim ilk ay antral folikül sayım arttı ikinci ay farklı bir durum yaşadım yarın 3. sonucu göreceğim. Solgar marka kullanıyorum 100 mg günde bir tane. 30lu şişesi 105 lira gibi bişey
Teşekkür ederim cnm inşallah öyle olur rabbim isteyen herkese yardım etsinbayanin yumurta rezervlerinde azalma varsa sağlıklı yumurta elde etmek daha zor ama erkeklerde sperm az olsa bile 5-10 sağlıklı sperm lazim bunu da yüzlerce-binlerce sperm arasinda bulmak daha kolay. simdi sağlıklı sperm secimi icinde güzel teknikler var microchip, imsi, picsi vs.
bu sepeblerden bayan kaynakli sorun olunca daha zor oluyor gibi geliyor bana
kullanın bence katkısı olurAmh degeri 1.68 çıktı ama en küçük değer 0.9 dan başlıyordu. Doktora daha göstermedim. Benim de yumurtalik rezervimin çok yüksek olmadığını soylemislerdi.son sonuca göre doktor ne dicek daha bilmiyorum yazın 1.25 çıkmıştı tahlil yerleri değer araliklari fark ediyor hep.bakaljm heves ettim bu ilaca bebis için belki bi katkısı olur
Mrb ben de dün ignelerime başladım cumartesi kontrolüm var rbakaljm ne olacakkızlar merhaba. Ben bu ay tedaviye başlıyorum. Bugün adet oldum. Doktorum 2 gün sonra kontrole çağırdı. Bir aksilik olmaz ve herşey yolunda giderse nisan ayında yumurta toplama - transfer - sonuç bekleme süreci yaşayacağım. İlk denemem olacak. Varsa benim gibi bu süreçleri yaşayacak olan, paylaşalım dertleşelim
Aynı gün başlama olduk ben de dün akşam yedide başladım gonalf f diye bir iğne üç defa vruncam 225lik benmki de cumartesi kontrole gdicemKızlar hepimiz çok güzel haberler alacağız ben inanıyorum. Moralimizi yüksek tutalım. Unutmayalım ki ne kadar pozitif düşünce o kadar pozitif sonuçbugün adetimin 2.günü, yarın iğnelere başlıyorum. Günde 1 defa 3 doz 75 mg lık merional vuracağım. Bugün kontrolde toplam 12 yumurta gördü doktorum. İnşallah hepsi büyür kocaman olur :)
Ne dedi canım doktorun ?Hanımlar ben bu ay da tedavi olmuyorum hayırlısı Allahtan. Hepinize güzel haberler dilerim
Evet aynı gğn başlamış olduk, hadi hayırlısı:) Benim de merional diye bir iğne. Günde 225lik yapıyorum 5 gün vurulucam. Pazartesi kontrol.Aynı gün başlama olduk ben de dün akşam yedide başladım gonalf f diye bir iğne üç defa vruncam 225lik benmki de cumartesi kontrole gdicem
Vardır bunda da bir hayırHanımlar ben bu ay da tedavi olmuyorum hayırlısı Allahtan. Hepinize güzel haberler dilerim
Antral folikül görmediNe dedi canım doktorun ?
şimdi saracoğlu hocayı dinledim yumurta rezervi azlığında soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kürü iyi geliyormuş; bu bilgiler işine yarar mı bilmiyorum fakat ben tesetere dişli aslan pençesi yaptığımda hormon değerlerim diğerine göre iyileşme olmuştu. ümitsizlik yok bu güzel ayın hürmetine Rabbimizden isteyelim olacak Allahın izniyleAntral folikül görmedi
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayırAntral folikül görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?