- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
5. Gün embriyosu canım normalde kaçında oluyor ki ben hiç bilmiyorum. İlk denemem bu. Senin kaçıncı gün embriyosu nerde yaptırıyorsun?
canım ortalama 14-15. gün ovülasyon oldugundan üzerine 5 günlük embriyo transferi yapılacaksa 19-20. günde transfere uygun oluyo rahim kalınlığı o yüzden bence sıkıntı etme kendine hayırlısı olur inş :) kaliteleri neydi embriyonun
Canım bu 1. Kalite ve hepsi A kalite bilgileri nasıl oluyor. Ne plursa 1. Kalite diyoruz.Canım çok teşekkür ederim bende korktum sabahtan beni 17. Gün koyarız demişti doktor oda cumartesi ye geliyordu şimdi hesap yaptı Salı ddi. Hepsi A kalite dedilerdi
Canım bu 1. Kalite ve hepsi A kalite bilgileri nasıl oluyor. Ne plursa 1. Kalite diyoruz.
Benimde canım 5. Güne 5 embriyom geldi 1. Kalite mi A kalite mi nasıl oluyor bilmediğim için sorayım dedim. 3. Gün embriyosu olsa 1. Kalite olmuyor mu acaba o da kendi içinde mi değişiyor.Bende bilmiyordum hiç benim 23 tane embriyom 5. Güne kadar geldi 5. Gün 8 taneyi donduruyoruz dediler. Geri kalanalrı tam gelişim saglamadı yarına bekleticez dediler bende doktorumu aradım söyledim oda aramış onları beni aradı 8 tanenin de Aa kalite oldugunu söyledi bu en iyi kalite de embriyo demekmiş 6. Gün 2 tane daha donduruldu onları Bilmiyorum ne halde :)
Benimde canım 5. Güne 5 embriyom geldi 1. Kalite mi A kalite mi nasıl oluyor bilmediğim için sorayım dedim. 3. Gün embriyosu olsa 1. Kalite olmuyor mu acaba o da kendi içinde mi değişiyor.
Rahat ol canım korkmana gerek yok pozitif düşün pozitif olsun dualarım seninleÇok saolun canım. Bizde de erkek problemi var kimine göre dhaa kolay diyor ama korkuyorum tabi bakalım. Çok dua bekliyorum.
Canım ilkin de kaç embriyo olmuştu kaç toplanmıştı yumurta bu sefer sayın çok iyi bide özel bişe mi yaptınızYok onlarda da kalite var. Bölünme hızları şekillerine bakarak belirleniyormuş. Ilk denemem de 3. Gündü iyi kalite denmişti öyle biliyordum . Şimdiki doktoruma götürdüm embriyonun resmini oda kötü kalite oldugunu söylemişti. Transfer yapıldıgı gün embriyomun resmini vermişlerdi ilk denemede zaten tutmadı
Canım ilkin de kaç embriyo olmuştu kaç toplanmıştı yumurta bu sefer sayın çok iyi bide özel bişe mi yaptınız
Eşine verdiği ilaç neydi canım vitamin falan mı ikinizin içtiği nasıl böyle bi hata yapmışlar anlamadım ilkinde maddi manevi yıpratan bi süreç olmuş bi de gereksiz yere inş bu sefer güzel olur şimdi ki embriyolar aa kaliteydi dimi inş tutunurlar bende ohss oldum 2. Adetimi bekliyorum Allah’n izniyle canım28 tane toplanmıştı ilkinde ama körü körüne yapılmıştı incelenmeden edilmeden yapmak için yapnışlar. 28 taneden 3. Güne 3 tane zor gelmişti onu da transfer ettilrr elde var sıfır. Sonra eşimden kaynaklı oldugunu söylediler ürolojiye gönderdiler Allahtan o doktor iyi çıktı eşimde bi problem bulamadılar normal yoldan çocugun olabişecek degerler dediler biz yiyene takviye ilaç aldık eşime 3 ay sonra yeniden test verdik degerler normalin üstüne çıktı aşılama önerdiler bende pko oldugu için aşılama için fakülte hastanesine başladım onlarda salladı yumurta geliştiremediler. Tüp bebege yönlendirince bende fakükteye verecegime özellikle bir yere giderüm dedim doktor araştırmaya başladık eşimin tanıdık doktor arkadaşı vardı birine yönlendirdi konuşmaya gittik benim gibi hasta olanlara insülin ilaçlarından verilirmiş doktor bütün tahlileri inceledi bana tirot için bide şeker için glifor verdi bütün tedavi boyunca içtim bu ilaç kaliteli yumurta elde etmeye yardımcıymış. Eşime de bi ilaç verdi bu arada ikimizde içtik sonra başladı 26 yumoş toplandı bunun 10 tanesi benimle işte inşallah tutar kısacası bu benim hikayemde
Eşine verdiği ilaç neydi canım vitamin falan mı ikinizin içtiği nasıl böyle bi hata yapmışlar anlamadım ilkinde maddi manevi yıpratan bi süreç olmuş bi de gereksiz yere inş bu sefer güzel olur şimdi ki embriyolar aa kaliteydi dimi inş tutunurlar bende ohss oldum 2. Adetimi bekliyorum Allah’n izniyle canım
Merhaba q 10 u bugün burda dolaşırken kesfettim hangi marka aldiniz acaba çok faydalı olduğunu yazmislar faydasını gördünüz mü tavsiye eder misiniz bilgiler için şimdiden tesekkurlerBen qoenzym q 10, tiroid ilacı, omega 3 6 9 ve macun kullanıyorum bal yiyorum. Tedavi başlayınca da arı sütü alacağım ve incirle kabak çekirdeği
Rahatsızlığınızı bilmiyorum rezerv azlığında kullanılıyor çok memnunum etkisini gördüm kullandigim ilk ay antral folikül sayım arttı ikinci ay farklı bir durum yaşadım yarın 3. sonucu göreceğim. Solgar marka kullanıyorum 100 mg günde bir tane. 30lu şişesi 105 lira gibi bişeyMerhaba q 10 u bugün burda dolaşırken kesfettim hangi marka aldiniz acaba çok faydalı olduğunu yazmislar faydasını gördünüz mü tavsiye eder misiniz bilgiler için şimdiden tesekkurler
Ciddi misin cnm ben daha zor oldugunu sanıyordum bizde nisanda yaptırcazhayırlısı olsun cnm. erkek kaynakli sorunlar tüp bebekte daha kolay hallediliyo
Doğru doğru rahat olun erkek sorunları daha hızlı çözülüyorCiddi misin cnm ben daha zor oldugunu sanıyordum bizde nisanda yaptırcaz
İçimi rahatlartınız cnm allah razı olsunDoğru doğru rahat olun erkek sorunları daha hızlı çözülüyor
Hadı hayırlısı olsun sizin için. Ben de bugün ilk iğnemi yaptım. Siz dondurulmuşla mı başlayacaktınız en baştan mı?Hanımlar ben regl oldum bugün. Yarın doktora gidecegim dua edin bi aksilik olmasın da tedavi baslatsin
bayanin yumurta rezervlerinde azalma varsa sağlıklı yumurta elde etmek daha zor ama erkeklerde sperm az olsa bile 5-10 sağlıklı sperm lazim bunu da yüzlerce-binlerce sperm arasinda bulmak daha kolay. simdi sağlıklı sperm secimi icinde güzel teknikler var microchip, imsi, picsi vs.Ciddi misin cnm ben daha zor oldugunu sanıyordum bizde nisanda yaptırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?