Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle de çok çok silik ama atmıştım buraya testi hatta inşallah vardır canım
Yani 3 kere üst üste gördüyseniz çizgiyi 3 testte bukadar denk gelip bozuk değilse testin hassas olduğu ve gösterdiği horman sadece hamilelikte çıktığını da biliyoruzyormayın kendinizi boşuna gebesiniz beklemeyin derim kan için

İnşallah canım Yarın kan verecem buraya sonucu da yazarım

Kızlar 3 gün var çok silik çıktı çıplak gözle daha net ve pembe kan verdim sabah

Eklentiler

• 20210331_121643.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 93
  • 20210331_121625.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 96
  • 20210331_111836.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 93
Ben bi doktora danıştım yumurtlamami bildiğim iCin 5 gün kala kaan verebilirsin dedi .. kan vermeyi düşünüyorum bugün.
Ay beni etiketle haber ver mutlaka olur mu canım rabbim inşallah hayırlısı ile nasip etmiştir... benim adete 4 gün kaldı ağrılarım da hafifledi arada bi sancı giriyor o kadar göğüslerm hala hassas

Ay beni etiketle haber ver mutlaka olur mu canım rabbim inşallah hayırlısı ile nasip etmiştir... benim adete 4 gün kaldı ağrılarım da hafifledi arada bi sancı giriyor o kadar göğüslerm hala hassas
Bakalım canım inşallah... negatife olsa haberdar edicem canım yazicam burdan seninde hayirli haberlerini alırım inşallah

az önce regl oldum sanırım çok açık kırmızı kan geldi sildiğimde ve ağrım vardı akşamdan beri nisanda çalışmalara devam artık napalım

az önce regl oldum sanırım çok açık kırmızı kan geldi sildiğimde ve ağrım vardı akşamdan beri nisanda çalışmalara devam artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…