Öyle de çok çok silik ama atmıştım buraya testi hatta inşallah vardır canımTest pozitifse hem de 3 de inanın bence
Yani 3 kere üst üste gördüyseniz çizgiyi 3 testte bukadar denk gelip bozuk değilse testin hassas olduğu ve gösterdiği horman sadece hamilelikte çıktığını da biliyoruzÖyle de çok çok silik ama atmıştım buraya testi hatta inşallah vardır canım
İnşallah canım Yarın kan verecem buraya sonucu da yazarımYani 3 kere üst üste gördüyseniz çizgiyi 3 testte bukadar denk gelip bozuk değilse testin hassas olduğu ve gösterdiği horman sadece hamilelikte çıktığını da biliyoruzyormayın kendinizi boşuna gebesiniz beklemeyin derim kan için
Hadi inşallah takip edeceğim merak ettimİnşallah canım Yarın kan verecem buraya sonucu da yazarım
İlk defa oldu böyle bir şey ama anlamadım 8 aylık evliyim daha öncede yaşamadımCanim okurken denk geldim ayni sorunu bend eyasadim doktoruma sordugumda yumurtlama lekesi dedi
Çok iyi canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar benim betahcg 1682 den 3445 e çıkmış pazartesi ölçüldü ilki. Diğeri bu sabah. Sizce artış iyi mi48 saat geçti gibi iki ölçüm arasında
8 Nisan yaş 37 :) Beni de ekler misiniz.Tabloda bi sıkıntı oldu halledince ekleyeyim canım seni de
Kızlar 3 gün var çok silik çıktı çıplak gözle daha net ve pembe kan verdim sabah
Ay beni etiketle haber ver mutlaka olur mu canım rabbim inşallah hayırlısı ile nasip etmiştir... benim adete 4 gün kaldı ağrılarım da hafifledi arada bi sancı giriyor o kadar göğüslerm hala hassasBen bi doktora danıştım yumurtlamami bildiğim iCin 5 gün kala kaan verebilirsin dedi .. kan vermeyi düşünüyorum bugün.
Bakalım canım inşallah... negatife olsa haberdar edicem canım yazicam burdanAy beni etiketle haber ver mutlaka olur mu canım rabbim inşallah hayırlısı ile nasip etmiştir... benim adete 4 gün kaldı ağrılarım da hafifledi arada bi sancı giriyor o kadar göğüslerm hala hassas
Al bende de okadar yaaBak rüyamı yazdım kendimi hamile gördüğüm,boğazımda ağrıyogeçen ay her türlü hamilelik belirtisini yaşayıp hamile olamayan biri olarak bu ay bu belirtilerle hamile olursam enteresann
Ins canım benm 5 6 gibi e nabizdan bakacagimInsallah kan testinde pozitif gelir
Çok iyi maşallah maşallahKızlar benim betahcg 1682 den 3445 e çıkmış pazartesi ölçüldü ilki. Diğeri bu sabah. Sizce artış iyi mi48 saat geçti gibi iki ölçüm arasında
İnsallah kuzum İnşallah belirtilerin var mı pekiBakalım canım inşallah... negatife olsa haberdar edicem canım yazicam burdanseninde hayirli haberlerini alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?