Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin markası neydi acaba canım ? Tebrik ederim bu arada, sağ salim kucağına al inşallah
Amin canım teşekkür ederimm darısı başınıza Ben instagram sayfasından aldım birgebeningünlügü diye çokta memnun kaldım sayfanın sahibide çok güzel yönlendiriyor zaten , önce Allahın izniyle sonra onun sayesinde oldu

Geçenlerde bir başka grupta okudum kadın hamilelik belirtilerini saymış geneli bilindik şeyler. Belirtilerinin arasında hafif grip ve boğaz ağrısı yazmıştıulee bu da mı belirti
Rabbim verdikden sonra o bu bahane ya bizimde var bi zamanımız demekki geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım günümde gecikdi kanda çıkmadı bu ay yumurtladım hiç bir ağrı sızı vs yok yani zaten bu ay bende saldım hiç strese giremem adetim 1 hafta gecikirse öle yapacam testi aman yazık ya bize

Bak rüyamı yazdım kendimi hamile gördüğüm,boğazımda ağrıyogeçen ay her türlü hamilelik belirtisini yaşayıp hamile olamayan biri olarak bu ay bu belirtilerle hamile olursam enteresann

Evet ben her gün yada bir gün ara verip ilişki yaşıyorum nasip inşallah bakalım kahve leke neden geldi anlamadım 15 martta regl oldum tekrar olmam imkansız
Canim okurken denk geldim ayni sorunu bend eyasadim doktoruma sordugumda yumurtlama lekesi dedi

İnşallah

Bak rüyamı yazdım kendimi hamile gördüğüm,boğazımda ağrıyogeçen ay her türlü hamilelik belirtisini yaşayıp hamile olamayan biri olarak bu ay bu belirtilerle hamile olursam enteresann
İnş canım Bat ne zamandı senin. Bende bugün yine kan verdim inşallah bi sıkıntı yoktur hcg yükselişinde dua edin bana da ilkinde düşük yaptım çok korkuyorum o yüzden

Hayırlı olsun canım
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir

Kızlar benim bat 2 Nisan dün kaset test yaptım negatif çıktı bu ay yine olmadı yani adet günümü bekliyorum artık

Yok canım yapmadım yapmayı da düşünmüyorum pazartesiye kadar zaten olcam gibi hissediyorum batı bekliyorum sende durumlar ne
Ben bi doktora danıştım yumurtlamami bildiğim iCin 5 gün kala kaan verebilirsin dedi .. kan vermeyi düşünüyorum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…