- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
Amin canım teşekkür ederimm darısı başınızaTestin markası neydi acaba canım ? Tebrik ederim bu arada, sağ salim kucağına al inşallah
Ben şuanda gribim ozaman bende hamileyimGeçenlerde bir başka grupta okudum kadın hamilelik belirtilerini saymış geneli bilindik şeyler. Belirtilerinin arasında hafif grip ve boğaz ağrısı yazmıştıulee bu da mı belirti
Sonunda bize kirmizi oda seansi gerekcek grup seklinde
Rabbim verdikden sonra o bu bahane ya bizimde var bi zamanımız demekki geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım günümde gecikdi kanda çıkmadı bu ay yumurtladım hiç bir ağrı sızı vs yok yani zaten bu ay bende saldım hiç strese giremem adetim 1 hafta gecikirse öle yapacam testi aman yazık ya bizeGeçenlerde bir başka grupta okudum kadın hamilelik belirtilerini saymış geneli bilindik şeyler. Belirtilerinin arasında hafif grip ve boğaz ağrısı yazmıştıulee bu da mı belirti
Yok canım yapmadım yapmayı da düşünmüyorum pazartesiye kadar zaten olcam gibi hissediyorum batı bekliyorum sende durumlar neTest yaptınızmı
Bak rüyamı yazdım kendimi hamile gördüğüm,boğazımda ağrıyoBen nezle oldum biliyo musun öğrenmeden 1 gün önce hala da geçmedibelirti olduğunu sanmam ama bağışıklık düşüyor olabilir ondan diye düşünüyorum. Bide komik olcak ama bariz bi belirtim vardı benim eşim farketti ilkinde de ikincisinidw ordan anladı direk zaten. Tenimin kokusu değişmişti yani sanırım hormon değişikliğinden bence bi takip edin kimseden duymadım herkesin farklıdır belirtileri ama bide ben muhtemelen 11 martta hamile kaldım çnkü o gece rüyamda hamileydim benim rüyalarımda habercidir genelde sanırım hamile kaldığım gün gördüm diye düşündüm
Canim okurken denk geldim ayni sorunu bend eyasadim doktoruma sordugumda yumurtlama lekesi dediEvet ben her gün yada bir gün ara verip ilişki yaşıyorum nasip inşallah bakalım kahve leke neden geldi anlamadım 15 martta regl oldum tekrar olmam imkansız
İnşallahBende 9 aydır deniyorum ovu testi ile takip ediyorum ama şimdilik tık yokbende pazar günü pik gördüm cumartesi pazar pazartesi ve bugünü degerlendirdik hatta yarin bile yapmayı düşünüyorum bende ilişkiden sonra bel altina yastık koyuyorum ve 1 saat yatıyorum sonra duş alıyorum bakalım belki bu ay olur
İnş canımBak rüyamı yazdım kendimi hamile gördüğüm,boğazımda ağrıyogeçen ay her türlü hamilelik belirtisini yaşayıp hamile olamayan biri olarak bu ay bu belirtilerle hamile olursam enteresann
5 Nisanİnş canımBat ne zamandı senin. Bende bugün yine kan verdim inşallah bi sıkıntı yoktur hcg yükselişinde dua edin bana da ilkinde düşük yaptım çok korkuyorum o yüzden
İnşallah sağlıklı şekilde al kucağına canım benimm bebiş kokusu eksik olmasın evimizden aminnnnnnİnş canımBat ne zamandı senin. Bende bugün yine kan verdim inşallah bi sıkıntı yoktur hcg yükselişinde dua edin bana da ilkinde düşük yaptım çok korkuyorum o yüzden
Hayırlısı olsun canım daha nisan bitmedi
Hayırlı olsun canımHerkese merhaba , geçen hafta çarşamba kan verdim betam 23.3 çıktı iki gün sonra 49.9 çıktı iki günde iki katına çıkması gerek dedi doktor 3 gün sonra yani dün 49.9 olan degerim 95.25 çıktı tabi 3 günde iki katını geçmediği için dünden beri moralim çok bozuk , kanamam lekelenmem hiç olmadıYarın tekrar kontrol kanı vericem hayırlısı Allahtan
Ben bi doktora danıştım yumurtlamami bildiğim iCin 5 gün kala kaan verebilirsin dedi .. kan vermeyi düşünüyorum bugün.Yok canım yapmadım yapmayı da düşünmüyorum pazartesiye kadar zaten olcam gibi hissediyorum batı bekliyorum sende durumlar ne
Valla 3 testim de pozitif canim hala kan vermedim cesaret edemiyorum bugün adet olmam gereken gün ama 1 gün daha bekleyeyim öyle kan vereyim diyorumDenoom
Y yakamoz-91
Bugün bat günü olanlar? ve
GeceMavi- sen naptın canım, testte çıkmıştı kan verdin mi?
Test pozitifse hem de 3 de inanın benceValla 3 testim de pozitif canim hala kan vermedim cesaret edemiyorum bugün adet olmam gereken gün ama 1 gün daha bekleyeyim öyle kan vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?