İnş vardır canım pek belli olmuyor hadi hayırlı haberler olsun inşKızlar 3 gün var çok silik çıktı çıplak gözle daha net ve pembe kan verdim sabah
Ins canım benm 5 6 gibi e nabizdan bakacagim
Canisi psikolojik belirtileri sayarsan cooook varİnsallah kuzum İnşallah belirtilerin var mı peki
Bir gün başım dönüyor bir gun midem bulanıyor hiç belli olmuyor kasiklarim ağrıyor bazen aşırı bi gaz sancısı oldu 2 gundur. Sivilce oldu yüzümde ama bakalım sonuç neİnsallah kuzum İnşallah belirtilerin var mı peki
O da doğru belirti ne zaman yok o zaman hamile olurum herhaldeCanisi psikolojik belirtileri sayarsan cooook var
İnşallah bebiş seninledirBir gün başım dönüyor bir gun midem bulanıyor hiç belli olmuyor kasiklarim ağrıyor bazen aşırı bi gaz sancısı oldu 2 gundur. Sivilce oldu yüzümde ama bakalım sonuç ne
Canım tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin bebeğinMerhaba çok teşekkür ederim inşallah hepinizin mutlu haberlerini alırız tek tek evet ben ovulasyon takibi yaptım sat 5 mart 17.mart pik yaptı
İnş allahım hepimiz görürüz kırmızılarıAnladım canım ilk testi 27inde yapmışsın sanırım, pikten 10 gün sonra çıkmış,Çok güzel yaa inşallah bizde görürz bu ay
O da doğru belirti ne zaman yok o zaman hamile olurum herhalde
Canım ben 26 martta adet oldum erken geldi üstüne üstlük
Bende gebelik dusundugumden beri 4 ay ust uste ayni durumu yasadim doktoruma sordum acaba kistmi var falan dedigimde hayir yumurtlama lekesi dediİlk defa oldu böyle bir şey ama anlamadım 8 aylık evliyim daha öncede yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?