Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef kırmızılar geldi. Yeni BAT 27 Nisan. Hala nisandan umudum var. Acaba tekrar doktora gitsem mi, LH testi alıp evde mi takip etsem? Ne önerirsiniz kızlar.
T tulperde listede güncelleyebilir misin?

Ben bat 1 nisan. Bugün yine test yaptım ve yine negatif. Geç döllenme ihtimali de olmadığı için umutlar 30 nisana kaldı Umarım bekleyen herkes çift çizgiyi görür.

Ewettt kafamdaki acabalardan vücudum da nasibini almaya başladı yumurtlamadan beri bi gaz sıkışıklığı vardı o geçti yerine uyuklama geldi ona ek bugun kasikda nokta ağrısı ve çokça göğüs ağrısı bakalim daha neler olacak

Kızlar sağolun ben hergün %60-%100 arası artıyor sanıyodum 2 günde 1 miş pek bilgim yok bu konularda çok araştırmadım da ilkinde öğrendim zaten yumurtlama dönemi vs ben her zaman olabilir sanıyodum da 30 yaşında cahillik resmen benimki bugün herkese dua ettim hastanedeyken biri rahim filmine gelmiş burda yazılanlar geldi aklıma hepinize nasip olsun inşallah

Merhaba çok teşekkür ederim inşallah hepinizin mutlu haberlerini alırız tek tek evet ben ovulasyon takibi yaptım sat 5 mart 17.mart pik yaptı
Canım tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin bebeğin 17 Mart pil olmuş hangi günleri değerlendirdin acaba bide testin markası neydi ben laboquick aldım bu ay ilk ovülasyon takibi yapılan pek bişey bilmiyorum

İlk defa oldu böyle bir şey ama anlamadım 8 aylık evliyim daha öncede yaşamadım
Bende gebelik dusundugumden beri 4 ay ust uste ayni durumu yasadim doktoruma sordum acaba kistmi var falan dedigimde hayir yumurtlama lekesi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…