Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ımReglim bugün 4 gün geçti :) betam dün 95 di ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı :)
Çok teşekkür ederim öncelikle Rabbim sağlıkla evlatlarımızı hepimize nasip etsinTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ımsiz hangi gunleri değerlendirdiniz aceba bnde aynı ovulasyon testine başladım bugun
İnşallah cnm tsk ederimİnşallah seninkinin sonu hamileliğe çıkar canım umut hep var zaten
Can tebrik ederim sağsalim kucağına alırsın ınsallaj yavrunu çok sevindim senin adınaÇok teşekkür ederim öncelikle Rabbim sağlıkla evlatlarımızı hepimize nasip etsinben yumurtlama görmeden önceki gün tesadüf degerlendirdim sonra yumurtlama gördüm , ertesi gün yumurta pik ve diger gün çatlama olmak üzere toplam 4 gün degerlendirdim :) pozisyonlarada çok dikkat ettim ilişkiden sonra en az 15 dakika yüzüstü uzandım ki ben pcos hastasıyım yumurtlayamıyorum 6 ayda bir kere yumurtladım tuttu Bin Şükür Yumurtlama günleri yaptığım testlerin resimleri var isterseniz atabilirim yardımcı olucaksam :)
Anladım kuzu benim ovülasyon da takvimde 17 mart diye gösteriyor bende dediğin gibi 20 ila 21 martta oldu benimde büyük ihtimalle... inşallah kuzu inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat sanıp etsin inşallahtamam canım haberleşelim sende yaz bana
Sağlıkla kucağına al inş canım tebrikler darısı bizlere inşallahReglim bugün 4 gün geçti :) betam dün 95 di ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı :)
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahReglim bugün 4 gün geçti :) betam dün 95 di ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı :)
Çok teşekkür ederimm kuzum darısı başınıza en kısa sürede inşAllahCan tebrik ederim sağsalim kucağına alırsın ınsallaj yavrunu çok sevindim senin adınasana zahmet yaptığın testleri atarmisin kuzum
Testin markası neydi acaba canım ? Tebrik ederim bu arada, sağ salim kucağına al inşallahÇok teşekkür ederimm kuzum darısı başınıza en kısa sürede inşAllaheklenti olarak ekliyorum ovulasyon testlerimi yumurtlama -pik-çatlama
Kızlar benim adetimin onuncu günü bugün az da olsa kanamam var ovulasyon testine bugün başlasam mı artık kanama devam ediyor diye yumurtlamayı kaçırmakta istemiyorum
Ben nezle oldum biliyo musun öğrenmeden 1 gün önce hala da geçmediGeçenlerde bir başka grupta okudum kadın hamilelik belirtilerini saymış geneli bilindik şeyler. Belirtilerinin arasında hafif grip ve boğaz ağrısı yazmıştıulee bu da mı belirti
ÇAKŞIRA YENİ BAŞLADIM BENDE O YÜZDEN NET BİR ŞEY SÖYLEYEMİCEM.bende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttı
AKZERİN KENDİ SİTESİNDEN ALDIM. BEN ADET BİTİNCE BAŞLADIM YUMURTLAMAYI GÖRENE KADAR DEVAM EDİCEM HENÜZ YUMURTLAMADIMNerden aldın canım? Adet bitiminden yumurtlamaya kadar değil mi?
Eşim de ilk hamileligimde aynısını demişti garip gerçekten:)Ben nezle oldum biliyo musun öğrenmeden 1 gün önce hala da geçmedibelirti olduğunu sanmam ama bağışıklık düşüyor olabilir ondan diye düşünüyorum. Bide komik olcak ama bariz bi belirtim vardı benim eşim farketti ilkinde de ikincisinidw ordan anladı direk zaten. Tenimin kokusu değişmişti yani sanırım hormon değişikliğinden bence bi takip edin kimseden duymadım herkesin farklıdır belirtileri ama bide ben muhtemelen 11 martta hamile kaldım çnkü o gece rüyamda hamileydim benim rüyalarımda habercidir genelde sanırım hamile kaldığım gün gördüm diye düşündüm
Teşekkür ederim canımSağlıkla kucağına al inş canım tebrikler darısı bizlere inşallah
Amin canım sagolasın darısı başınıza inşAllahAllah kucağına almayı nasip etsin inşallahkasıklara böyle pıt pıt atma hisseden oldu mu hamile arkadaşlardan seğirme gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?