Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ım siz hangi gunleri değerlendirdiniz aceba bnde aynı ovulasyon testine başladım bugun
Çok teşekkür ederim öncelikle Rabbim sağlıkla evlatlarımızı hepimize nasip etsin ben yumurtlama görmeden önceki gün tesadüf degerlendirdim sonra yumurtlama gördüm , ertesi gün yumurta pik ve diger gün çatlama olmak üzere toplam 4 gün degerlendirdim :) pozisyonlarada çok dikkat ettim ilişkiden sonra en az 15 dakika yüzüstü uzandım ki ben pcos hastasıyım yumurtlayamıyorum 6 ayda bir kere yumurtladım tuttu Bin Şükür Yumurtlama günleri yaptığım testlerin resimleri var isterseniz atabilirim yardımcı olucaksam :)

Kızlar benim adetimin onuncu günü bugün az da olsa kanamam var ovulasyon testine bugün başlasam mı artık kanama devam ediyor diye yumurtlamayı kaçırmakta istemiyorum

Can tebrik ederim sağsalim kucağına alırsın ınsallaj yavrunu çok sevindim senin adına sana zahmet yaptığın testleri atarmisin kuzum

Test yaptınızmı

20 mart yumurtlama
21 mart çatlama

Kızlar bat 5 nisan
Adete 5 gün var...

Erken gebelik testim dün negatifti
Bu sabah kaset test yaptım o da negatif
Bugün çatlamadan sonra 10.günüm erken gebelik testi yapsammmiii çıkarmı yaa

Can tebrik ederim sağsalim kucağına alırsın ınsallaj yavrunu çok sevindim senin adına sana zahmet yaptığın testleri atarmisin kuzum
Çok teşekkür ederimm kuzum darısı başınıza en kısa sürede inşAllah eklenti olarak ekliyorum ovulasyon testlerimi yumurtlama -pik-çatlama

Eklentiler

• 4C350F35-2BBC-44B2-8955-EB43DABADFBA.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 65
Geçenlerde bir başka grupta okudum kadın hamilelik belirtilerini saymış geneli bilindik şeyler. Belirtilerinin arasında hafif grip ve boğaz ağrısı yazmıştıulee bu da mı belirti
Ben nezle oldum biliyo musun öğrenmeden 1 gün önce hala da geçmedi belirti olduğunu sanmam ama bağışıklık düşüyor olabilir ondan diye düşünüyorum. Bide komik olcak ama bariz bi belirtim vardı benim eşim farketti ilkinde de ikincisinidw ordan anladı direk zaten. Tenimin kokusu değişmişti yani sanırım hormon değişikliğinden bence bi takip edin kimseden duymadım herkesin farklıdır belirtileri ama bide ben muhtemelen 11 martta hamile kaldım çnkü o gece rüyamda hamileydim benim rüyalarımda habercidir genelde sanırım hamile kaldığım gün gördüm diye düşündüm

bende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttı
ÇAKŞIRA YENİ BAŞLADIM BENDE O YÜZDEN NET BİR ŞEY SÖYLEYEMİCEM.
GEÇEN AY HAYIT KULLANDIM O BENDE DE ERKEN YUMURTLAMA YAPTI . BELKİ ÇAKŞIRDA YAPAR BU AY GÖRÜCEM.

Eşim de ilk hamileligimde aynısını demişti garip gerçekten:)

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahkasıklara böyle pıt pıt atma hisseden oldu mu hamile arkadaşlardan seğirme gibi
Amin canım sagolasın darısı başınıza inşAllah Bu belirtiyi söyleyen çok kişi var ben hatta benim kasıklarımda bir atma yok kesin hamile degilim diyordum düşün ama bende gögüs acısında başka belirti olmadı bence herkesin kendine has bir gebelik hali var belirtilere çok takılma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…