Msjni açtım hamileyim canım yazmışsın ya kendi kendime sesli evde ay yemin eet demişimEvet canimmmm
Eve gidince yapm o zamannnİlk idrara gerek yok her saat yapabilirsin.
Tebrik ederim mutluluğunuz daim olsun bebişinizleEvet canimmmm
Amin çok teşekkür ederim ... rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuTebrik ederim mutluluğunuz daim olsun bebişinizle
Çok teşekkür ederim canimmmMsjni açtım hamileyim canım yazmışsın ya kendi kendime sesli evde ay yemin eet demişimRabbım sağlıcakla ilerlesin inşallah ya hamiş haberleri duydukça umutlaniyorum daha çok inşallah bizlerde bu sevinci yaşarız 4 nisan bat bende mi kan versem acaba yarın
Kizlaar aslında bu bilimsel olarak kanıtlanmış öyle okumuştum internettenBen şuanda gribim ozaman bende hamileyim
Canım çok teşekkür ederim 17.18.19.20 hepsini değerlendirdik şansa bırakmadık benim ovulasyon markası certain internetten sipariş verdim çok memnun kaldım içinde 3 tane gebelik testi vardı 7 gün önceden belli etti gebelik testlerinin markası surelab gerçekten erken gebelik testlerine o kadar para vermeye hiç gerek yokmuş bende ilk kez yaptım bu ay takip normalde takvimden yapıyordum insalllaah darısı bütün bekleyenlerin başınaCanım tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin bebeğin17 Mart pil olmuş hangi günleri değerlendirdin acaba bide testin markası neydi ben laboquick aldım bu ay ilk ovülasyon takibi yapılan pek bişey bilmiyorum
Hmm anladım kaç gün sürüyor peki seninBende gebelik dusundugumden beri 4 ay ust uste ayni durumu yasadim doktoruma sordum acaba kistmi var falan dedigimde hayir yumurtlama lekesi dedi
2. 3 saat tutup yapabilirsin bence haadii insalllaah verirsin güzel haberKzlar bende akşam yapsam testi sizce bişe farkeder mi? İlk idrar olmasa ne olur ki bat 2 nisan arada hasta olmus hissi geliyor ama gelen giden birsey yok.
Gayet iyi canım hayırlı olsun inşallahKızlar benim betahcg 1682 den 3445 e çıkmış pazartesi ölçüldü ilki. Diğeri bu sabah. Sizce artış iyi mi48 saat geçti gibi iki ölçüm arasında
Kızlar hamileyken ovulasyon böyle görünüyor t çok koyu c den dahaa koyu adete 3 gün varken bu şekilde benimkisi dün soran arkadaşlar için yaptım demek ki doğruymuş ovulasyon ile gebelik öğrenile biliyormuş
İnşallaaaah eşime sürpriz yapmak istiyorum 2 nisan onun da doğum günü de2. 3 saat tutup yapabilirsin bence haadii insalllaah verirsin güzel haber
Ayyy haadi insalllaah haber ver mutlakaİnşallaaaah eşime sürpriz yapmak istiyorum 2 nisan onun da doğum günü de
Kizlaar aslında bu bilimsel olarak kanıtlanmış öyle okumuştum internetten
Canım çok teşekkür ederim 17.18.19.20 hepsini değerlendirdik şansa bırakmadık benim ovulasyon markası certain internetten sipariş verdim çok memnun kaldım içinde 3 tane gebelik testi vardı 7 gün önceden belli etti gebelik testlerinin markası surelab gerçekten erken gebelik testlerine o kadar para vermeye hiç gerek yokmuş bende ilk kez yaptım bu ay takip normalde takvimden yapıyordum insalllaah darısı bütün bekleyenlerin başına
Yok artık sanmam ya bana gelmez öle şeyler inanmam için artık bat ı 1 hafta geçmesi lazımKizlaar aslında bu bilimsel olarak kanıtlanmış öyle okumuştum internetten
Canım çok teşekkür ederim 17.18.19.20 hepsini değerlendirdik şansa bırakmadık benim ovulasyon markası certain internetten sipariş verdim çok memnun kaldım içinde 3 tane gebelik testi vardı 7 gün önceden belli etti gebelik testlerinin markası surelab gerçekten erken gebelik testlerine o kadar para vermeye hiç gerek yokmuş bende ilk kez yaptım bu ay takip normalde takvimden yapıyordum insalllaah darısı bütün bekleyenlerin başına
Ağzımda çok kötü bir metal tadı varHamişler umudumu arttırıyorsunuz hepinizi tebrik ediyorumçoook mutluyum sizin adınıza bize de uğurlu gelesiniz inşallah..
Ay inşallah ya benimde 20 si olması gerek kuzu 20 ila 21 diye düşünüyorum test yapamadım bu ay ama akıntım ve ağrım yoğundu o tarihlerdeÇok teşekkür ederim canimmm
Inşallah bizde sana böyle seviniriz ..
Yumurtlama ne zamandı senin. Bak benim 20 marttı 11 gün geçti anca 1 haftalikmis daha
Aslında tabii beklemek daha iyi ama nerede o kadar sabırYok artık sanmam ya bana gelmez öle şeyler inanmam için artık bat ı 1 hafta geçmesi lazım
Yaaa minnak melekkk inşallah sağlıkla dünyaya gelir20 yumurtlama
21 çatlama
5 nisan.bat
26.9 btA daha.1 haftalikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?