Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Msjni açtım hamileyim canım yazmışsın ya kendi kendime sesli evde ay yemin eet demişim Rabbım sağlıcakla ilerlesin inşallah ya hamiş haberleri duydukça umutlaniyorum daha çok inşallah bizlerde bu sevinci yaşarız 4 nisan bat bende mi kan versem acaba yarın

Çok teşekkür ederim canimmm

Inşallah bizde sana böyle seviniriz ..
Yumurtlama ne zamandı senin. Bak benim 20 marttı 11 gün geçti anca 1 haftalikmis daha

Ben şuanda gribim ozaman bende hamileyim
Kizlaar aslında bu bilimsel olarak kanıtlanmış öyle okumuştum internetten
Canım tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin bebeğin 17 Mart pil olmuş hangi günleri değerlendirdin acaba bide testin markası neydi ben laboquick aldım bu ay ilk ovülasyon takibi yapılan pek bişey bilmiyorum
Canım çok teşekkür ederim 17.18.19.20 hepsini değerlendirdik şansa bırakmadık benim ovulasyon markası certain internetten sipariş verdim çok memnun kaldım içinde 3 tane gebelik testi vardı 7 gün önceden belli etti gebelik testlerinin markası surelab gerçekten erken gebelik testlerine o kadar para vermeye hiç gerek yokmuş bende ilk kez yaptım bu ay takip normalde takvimden yapıyordum insalllaah darısı bütün bekleyenlerin başına

Kızlar hamileyken ovulasyon böyle görünüyor t çok koyu c den dahaa koyu adete 3 gün varken bu şekilde benimkisi dün soran arkadaşlar için yaptım demek ki doğruymuş ovulasyon ile gebelik öğrenile biliyormuş

Eklentiler

• IMG_20210331_154219.webp
    32 KB · Görüntüleme: 59

Eklentiler

• 1617195356159420154692182303455.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 51

Yok artık sanmam ya bana gelmez öle şeyler inanmam için artık bat ı 1 hafta geçmesi lazım

Çok teşekkür ederim canimmm

Inşallah bizde sana böyle seviniriz ..
Yumurtlama ne zamandı senin. Bak benim 20 marttı 11 gün geçti anca 1 haftalikmis daha
Ay inşallah ya benimde 20 si olması gerek kuzu 20 ila 21 diye düşünüyorum test yapamadım bu ay ama akıntım ve ağrım yoğundu o tarihlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…