Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20 yumurtlama
21 çatlama
5 nisan.bat
26.9 btA daha.1 haftalikmis

Benimde aynı tarihler yumurtlamam ve çatlamam kaşık batması ve adet sancısına benzer ağırlarım vardı azaldı gaz sorunu bende de var ve sürekli beyaz akıntım var. Hasta olacakmışım gibi geliyor teste cesaret edemiyorum evde test yapmış mıydınız

Aslında tabii beklemek daha iyi ama nerede o kadar sabır
Bu ay inadım inat o kadar yıkılmadan sonra bu sefer ben inat ediyorum napim illaki hep aklımdan çıkmıyor ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum napim umutlarım sönüyor yoksa

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum bende bugün hem gebelik hem ovluasyon testi yaptım. Kaset gebelik negatif adetime 5 gün var. Ovuluasyonda tekrar koyulaşmaya başladı. Kesin olsun diye yarın gidip kan veriyim diyorum ama Kafalar karışık.

Eklentiler

• 3E71DDC4-1952-4972-A1B4-B14621D6AE75.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 78
@Yeniay01 ve C cileksuyu7890 hayırlı olsun kızlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla inşallah.
Hamile kalma sürecinizde neler yaptınız paylaşır mısınız?
Teşekkürler canım ben folik asit kullanıyorum kasım ayında başlamıştım gebelik düşündüğüm için Aralıkta hamileydim sonra düşük yaptım 2 ay korunduk geçen ay yine denedik oldu yani bilemiyorum o yüzden folik asitten mi oldu yoksa denk mi geldi ikiside ilk seferde oldu.Adetten 2 gün sonra gün aşırı denedik 9-11-13-15 mart gibi. Başka ekstra bişey yapmadım.

Kızlar benim sizce pik günüm 28 mart mı olmuş ? Tekrar 2.çizgi olmaz herhalde artık di mi ? Bugünkü test gittikçe silikleşmiş ?

Eklentiler

• 43AF6ED4-C171-443A-A3AD-0ECC96D8BDF7.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 79
Ovu nasıl tekrar koyulaştı canım, aynı ayda iki kez pik oluyor mu ?

Aynı ayda düşük yapmışız canım, kimyasal gebelik oldu benim de 5 haftalıkken düştü. Seninki kaç haftalıktı ? Şu an hamile misin belli oldu mu ?

Benim de hamileyken boeydi. Dun gece baska bir arkdsta yapmsti boyleydi senin de. Demek ki boyle oluyor

Tekrar yumurtlamis olabilirsn. Ya da gebelik

Kızlar çatlamadann sonra ovülasyon testim hep böyle çıkmaya başladı neden olabilir
C çizgisi silik T zaten yok

Eklentiler

• image.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…