- 14 Ocak 2021
- 696
- 469
- 53
20 yumurtlama
21 çatlama
5 nisan.bat
26.9 btA daha.1 haftalikmis
Bu ay inadım inat o kadar yıkılmadan sonra bu sefer ben inat ediyorum napim illaki hep aklımdan çıkmıyor ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum napim umutlarım sönüyor yoksaAslında tabii beklemek daha iyi ama nerede o kadar sabır
Teşekkürler canım@Yeniay01 ve C cileksuyu7890 hayırlı olsun kızlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla inşallah.
Hamile kalma sürecinizde neler yaptınız paylaşır mısınız?
Ovu nasıl tekrar koyulaştı canım, aynı ayda iki kez pik oluyor mu ?Hamile arkadaşları tebrik ediyorumbende bugün hem gebelik hem ovluasyon testi yaptım. Kaset gebelik negatif adetime 5 gün var. Ovuluasyonda tekrar koyulaşmaya başladı. Kesin olsun diye yarın gidip kan veriyim diyorum ama Kafalar karışık.
Aynı ayda düşük yapmışız canım, kimyasal gebelik oldu benim de 5 haftalıkken düştü. Seninki kaç haftalıktı ? Şu an hamile misin belli oldu mu ?Teşekkürler canımben folik asit kullanıyorum kasım ayında başlamıştım gebelik düşündüğüm için Aralıkta hamileydim sonra düşük yaptım 2 ay korunduk geçen ay yine denedik oldu yani bilemiyorum o yüzden folik asitten mi oldu yoksa denk mi geldi ikiside ilk seferde oldu.Adetten 2 gün sonra gün aşırı denedik 9-11-13-15 mart gibi. Başka ekstra bişey yapmadım.
Evet canım oluyormuşOvu nasıl tekrar koyulaştı canım, aynı ayda iki kez pik oluyor mu ?
Hayrli olsn cnm saglikla kucagina al canmCıktı canım pozitif. 1 haftalik mis daha 26.9beta ciki
O bende oluyor :))) inanma ona inanıyormuş gibi yap :)))) bat kaç?Ağzımda çok kötü bir metal tadı varbelirti arıyordum al bana belirti
Hadi ya çok enteresan , o zaman ovu test yapmaya devamEvet canım oluyormuşAyda iki hatta üç kez bile yumurtlanabiliyormuş. Vücüt çok enteresan
Benim de hamileyken boeydi. Dun gece baska bir arkdsta yapmsti boyleydi senin de. Demek ki boyle oluyorKızlar hamileyken ovulasyon böyle görünüyor t çok koyu c den dahaa koyu adete 3 gün varken bu şekilde benimkisi dün soran arkadaşlar için yaptım demek ki doğruymuş ovulasyon ile gebelik öğrenile biliyormuş
Tekrar yumurtlamis olabilirsn. Ya da gebelikHamile arkadaşları tebrik ediyorumbende bugün hem gebelik hem ovluasyon testi yaptım. Kaset gebelik negatif adetime 5 gün var. Ovuluasyonda tekrar koyulaşmaya başladı. Kesin olsun diye yarın gidip kan veriyim diyorum ama Kafalar karışık.
İnşallah hamilesindirHamile arkadaşları tebrik ediyorumbende bugün hem gebelik hem ovluasyon testi yaptım. Kaset gebelik negatif adetime 5 gün var. Ovuluasyonda tekrar koyulaşmaya başladı. Kesin olsun diye yarın gidip kan veriyim diyorum ama Kafalar karışık.
Evde idrar testi yapmış mıydınızCıktı canım pozitif. 1 haftalik mis daha 26.9beta ciki
28 mart da pik gibi değil. son adet günün ne zamandı ve kaç günde regl oluyorsun? ona göre değerlendirelim.Kızlar benim sizce pik günüm 28 mart mı olmuş ? Tekrar 2.çizgi olmaz herhalde artık di mi ? Bugünkü test gittikçe silikleşmiş ?
Ayın 28i adetinin kaçıncı günü oluyor? Sanki tam pik olmamış ama eğer sıvı alımını tam kesmediysende öyle oluyor.Kızlar benim sizce pik günüm 28 mart mı olmuş ? Tekrar 2.çizgi olmaz herhalde artık di mi ? Bugünkü test gittikçe silikleşmiş ?
Gebelik olsa silik çizgi olur en azından diyorum ama kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor hiç belli olmuyorTekrar yumurtlamis olabilirsn. Ya da gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?