Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün adetin 1.gününden itibaren sayınca 12.günüm. Ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama mıdır? Bir de bir şeyi anlayamıyorum yumurtlama mi önemlidir yoksa çatlama mı hangisini değerlendirmek gerekir?

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 49
Y Yeniay01 ve C cileksuyu7890 hayırlı olsun kızlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla inşallah.
Hamile kalma sürecinizde neler yaptınız

Canım benimde diğer aylardan ekstra olarak ovulasyon testi yaptım doktorum folik asit, e vitamini, ve pharmaton verdi onun dışında bu ay ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmadım doktorum poponun altına yastık koy yarim saat bekle dedi pharmaton ve e vitamini eşimle birlikte kullanmamızi soyleedii ama eşim pek düzenli kullanmadı uykusuzluk yapıyor dedi tabi bence yalan onun dışında ekstra bir şey yok inşallah sizde en kısa zamanda alırsınız güzel haberleri

Bence ikisinide değerlendir imkanın varsa tabi önemli olan çatlama yumurta catladiktan sonra döllenme gerçekleşiyor
Ovulasyonun pik yaptığı günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendir bence boş geçme

Bence ikisinide değerlendir imkanın varsa tabi önemli olan çatlama yumurta catladiktan sonra döllenme gerçekleşiyor
Ovulasyonun pik yaptığı günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendir bence boş geçme
Teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun

Bu ay yumurtlamadan sonra ovü testi yapıcam bende Bizede dua et canım senin duan kabul olur

Son bir hafta ama belirtim cidden yok kasık ağrısı felan tutmadı heralde yine ikinci demememizde başarısız gibi
Dur gülüm bismillah ya daha bir hafta var kırmızıya kadar bir gayret bekle kırmızı görüp hamiş olan bile var no no olumsuz düşünmek yok. Tutmazsa bişi yok bir daha ki aya aylar biizim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…