- 21 Şubat 2021
- 135
- 119
- 53
Ay inşallahİnşallah hamilesindir
5 gün kala silik çizgi gördümEvde idrar testi yapmış mıydınız
İdear testleri kaç beta hcg sen sonra çift çizgi gösterir
Y Yeniay01 ve C cileksuyu7890 hayırlı olsun kızlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla inşallah.
Hamile kalma sürecinizde neler yaptınız
Canım benimde diğer aylardan ekstra olarak ovulasyon testi yaptım doktorum folik asit, e vitamini, ve pharmaton verdi onun dışında bu ay ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmadım doktorum poponun altına yastık koy yarim saat bekle dedi pharmaton ve e vitamini eşimle birlikte kullanmamızi soyleedii ama eşim pek düzenli kullanmadı uykusuzluk yapıyor dediTeşekkürler canımben folik asit kullanıyorum kasım ayında başlamıştım gebelik düşündüğüm için Aralıkta hamileydim sonra düşük yaptım 2 ay korunduk geçen ay yine denedik oldu yani bilemiyorum o yüzden folik asitten mi oldu yoksa denk mi geldi ikiside ilk seferde oldu.Adetten 2 gün sonra gün aşırı denedik 9-11-13-15 mart gibi. Başka ekstra bişey yapmadım.
Son bir haftaO bende oluyor :))) inanma ona inanıyormuş gibi yap :)))) bat kaç?
Bence ikisinide değerlendir imkanın varsa tabi önemli olan çatlama yumurta catladiktan sonra döllenme gerçekleşiyorKızlar merhaba bugün adetin 1.gününden itibaren sayınca 12.günüm. Ovülasyon testi yaptım bu yumurtlama mıdır? Bir de bir şeyi anlayamıyorum yumurtlama mi önemlidir yoksa çatlama mı hangisini değerlendirmek gerekir?
Çatlama olmuş neden hala test yapıyorsunuz ? Böyle çıkar zaten bir sorun yokKızlar çatlamadann sonra ovülasyon testim hep böyle çıkmaya başladı neden olabilir
C çizgisi silik T zaten yok
Gebelik ovülasyonda belli oluyor denmiş yA o yüzden sordum gebelik testi yok elimdeÇatlama olmuş neden hala test yapıyorsunuz ? Böyle çıkar zaten bir sorun yok
Anladım canım :)Gebelik ovülasyonda belli oluyor denmiş yA o yüzden sordum gebelik testi yok elimde
2 gun falanHmm anladım kaç gün sürüyor peki senin
Çatlama olmuş neden hala test yapıyorsunuz ? Böyle çıkar zaten bir sorun yok
Ben adet günümde yumurtladım zaten olsa da geç döllenme olur diyorlar bilemiyorum ne zor şeyler yaAnladım canım :)
5-6 haftalıktı canım hcg yükselişi kötüydü bide kese büyümemişti kürtaj oldum. Şuan hamileyimAynı ayda düşük yapmışız canım, kimyasal gebelik oldu benim de 5 haftalıkken düştü. Seninki kaç haftalıktı ? Şu an hamile misin belli oldu mu ?
Gözün aydın canım,senin bu ayki sürecin nasıldı neler yaptın anlatabilir misin?5 gün kala silik çizgi gördüm
Sonra gidip kan testi yaptırdım
CIkti
Ama onu bilmiyorum tam
Ama yüksek olması lazım benim silik çizgi 26.9 du
Teşekkür ederim yorumunuz içinBence ikisinide değerlendir imkanın varsa tabi önemli olan çatlama yumurta catladiktan sonra döllenme gerçekleşiyor
Ovulasyonun pik yaptığı günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendir bence boş geçme
Bu ay yumurtlamadan sonra ovü testi yapıcam bendeKızlar hamileyken ovulasyon böyle görünüyor t çok koyu c den dahaa koyu adete 3 gün varken bu şekilde benimkisi dün soran arkadaşlar için yaptım demek ki doğruymuş ovulasyon ile gebelik öğrenile biliyormuş
Dur gülüm bismillah yaSon bir haftaama belirtim cidden yok kasık ağrısı felan tutmadı heralde yine ikinci demememizde başarısız gibi
Ayyyy hayırlı uğurlu olsuuunHamileyim canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?