Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hamilelik haberlerine çook sevindim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.
Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. Benim de Bat 6 Nisan, geçmek bilmedi günler kendimde belirti aramayayım diyorum yine "Aaa sanırım karnımda batma var, dur bakiiim sanki kasığım ağrıyor" derken buluyorum kendimi.
Geçen ay belirti arayıp sonunda üzülmüştüm eve test bile almadım bu ay. Geçsin bakalım 6 nisan da olmazsam 7 nisan sabahı ilk testi yapacağım. :)

12.gün oluyor..? sıvı alımı olayını bilmiyordum, çok su içerim bir yandan da diyet yapıyorum 3-4 kg vereyim demiştim gebe kalana kadar
Sıvı alımı gerçekten çok etkiliyormuş benden demesi bende çok bişiler içerim de bi deneyim dedim bi bol sıvı alımından sonra yaptım birde azaltıp yaptım çok ciddi fark var. Çok sıvı seyreltiyor lh o yüzden sağlıklı sonuç çıkmıyor canım. O zaman pik olabilir o test, her ihtimale karşı değerlendirseydin sen.

Gozun aydın kuzucum Rabbım bizlere de bu sevinci yaşatsın insallah kac cikti değerin bi de varmiydi bi belirtin falan
Çok teşekkür ederimm canım
Çok aşırı derece gaz sıkıntısı bel agrisi başka bi belirtim yoktu ama zaten adetime 5 gun kala olduğu için 1 haftalik daha 26.9

Kızlar ben bu ay klomene başladık bugun yumurta takibi için gittil biri sagda biri solda iki yumurta buyumuş cok sevindim ovulasyon testi de yapıorum bugun 15.gun hala yumurtlama olmadı doktorumda yumurtlama gerckleşmedi daha dedi acaba hamile kalabilirmiyim umutsuzum pazar gunu tekrar cagırdı kan testi yapcaz dedi onu neden yapcak anladım

Yaptım kaset test silik cıktı ama

Neyseki değerlendirmiştim canım o günü Bakalım 15 nisana kadar belli olur, bat 15 benim

28 mart da pik gibi değil. son adet günün ne zamandı ve kaç günde regl oluyorsun? ona göre değerlendirelim.
bendislimon sıvı alımı çok etkiliyor dedi, ben dün öğrendim ve normalde en az 1-2 lt arası su içerim, belki ondan çok net değildir dedi. Sat 17 mart ve genelde 27-28 günde 1 olurum ? Eğer o gün pik günü değilse, şu ana kadar yaptıklarımı incelersek bugünkünde 2.çizgi çok silik yok olmuş sence neden ? Sanki 28-29 mart arası bir şeyler dönmüş

Eklentiler

• 301CFD55-5BA6-4AE5-B3D8-AB0B34FD8272.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…