- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 36
Allah tamamına erdirsin arkadaşım gözün aydınEvet canım hamileyimmm
Benimde üçüncü gün hala lekelenme oluyor2 gun falan
12.gün oluyor..? sıvı alımı olayını bilmiyordum, çok su içerim bir yandan da diyet yapıyorum 3-4 kg vereyim demiştim gebe kalana kadarAyın 28i adetinin kaçıncı günü oluyor? Sanki tam pik olmamış ama eğer sıvı alımını tam kesmediysende öyle oluyor.
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimHayrli olsn cnm saglikla kucagina al canm
Sıvı alımı gerçekten çok etkiliyormuş benden demesi bende çok bişiler içerim de bi deneyim dedim bi bol sıvı alımından sonra yaptım birde azaltıp yaptım çok ciddi fark var. Çok sıvı seyreltiyor lh o yüzden sağlıklı sonuç çıkmıyor canım. O zaman pik olabilir o test, her ihtimale karşı değerlendirseydin sen.12.gün oluyor..? sıvı alımı olayını bilmiyordum, çok su içerim bir yandan da diyet yapıyorum 3-4 kg vereyim demiştim gebe kalana kadar
Çok teşekkür ederimm canımGozun aydın kuzucum Rabbım bizlere de bu sevinci yaşatsın insallah kac cikti değerin bi de varmiydi bi belirtin falan
Yaptım kaset test silik cıktı amaBenimde aynı tarihler yumurtlamam ve çatlamam kaşık batması ve adet sancısına benzer ağırlarım vardı azaldı gaz sorunu bende de var ve sürekli beyaz akıntım var. Hasta olacakmışım gibi geliyor teste cesaret edemiyorum evde test yapmış mıydınız
Ahhh canım çok teşekkür ederim inşallah sİzlerdene inşallah aynı haberi alırımYaaa minnak melekkk inşallah sağlıkla dünyaya gelir
Beyaz akintim oldu .Ay inşallah ya benimde 20 si olması gerek kuzu 20 ila 21 diye düşünüyorum test yapamadım bu ay ama akıntım ve ağrım yoğundu o tarihlerde
markasi nedirBen folik asiti çoktandır içiyorum valla ama bu ay içmedim yumurtlamadan itibaren başlarım yine benim içtiğim biraz yüksek doz sersemletiyo sanki beni bulantı falan yapıyo
Neyseki değerlendirmiştim canım o günüSıvı alımı gerçekten çok etkiliyormuş benden demesi bende çok bişiler içerim de bi deneyim dedim bi bol sıvı alımından sonra yaptım birde azaltıp yaptım çok ciddi fark var. Çok sıvı seyreltiyor lh o yüzden sağlıklı sonuç çıkmıyor canım. O zaman pik olabilir o test, her ihtimale karşı değerlendirseydin sen.
Hemen anlaticam hatta konu acayim mi canım böyle bol bol anlatayım.. yada burda direk yazayimmiHarikatebrik ederim canım nasıl değerlendirdin anlatmak istersen hepimize Umur olursun biliyorsun ki
Hamişler umudumu arttırıyorsunuz hepinizi tebrik ediyorumçoook mutluyum sizin adınıza bize de uğurlu gelesiniz inşallah..
Direk yazın benceHemen anlaticam hatta konu acayim mi canım böyle bol bol anlatayım.. yada burda direk yazayimmi
28 mart da pik gibi değil. son adet günün ne zamandı ve kaç günde regl oluyorsun? ona göre değerlendirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?