- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 36
Sabır bebeim az kaldı bata kadar dayancan bak öyle anlaştıkYaa belirtiler artıyo kız, benim regli ağrım geçti ya, ama yatınca arada yol yürümüşüm gibi ağrı giriyo kasığıma
Bence etkiliyor canım çünkü ben ne zamn oruç tutsam o ay bat geçiyor. Ama herkeste aynı olmaya bilir tabi. Bende 20 lik diş aldiracm pazartesi.. doktorum ertele biraz dedi 15 gün kadar korunacam ama tam yumurtlama günleri kaçırmış olacamRamazan ayında değerlendirmek daha zor olur mu ki kızlaryani bana genelde iftardan sonra bi uyku çöker de
Bi de oruç tutmak yumurtlamayı falan etkiler mi ki hani uzun süre aç kalınacağı için bu konuda ne düşünüyorsunuz?
PAzar günü yaparız testiSabır bebeim az kaldı bata kadar dayancan bak öyle anlaştık
Yok ama duymuştum Yumurtlama günü ve hamilelikte ateş biraz yükseliyormuşş. Benim 20-21 yum 22 çatlama olduSİzin ne zamandı ovülasyon, ateşinizide ölçtünüzmü onuda yeni duydum
Sizin benden önce benim 23 ovül oldu, test ne zaman yapacaksınız,Yok ama duymuştum Yumurtlama günü ve hamilelikte ateş biraz yükseliyormuşş. Benim 20-21 yum 22 çatlama oldu
Cuma yapıyım dedim pek umutlu değilim belirti de çok ama sanki negatif çıkacak gibime geliyor... Mesela adete 4 gün kaldı hala akıntı var ovulasyondan beriSizin benden önce benim 23 ovül oldu, test ne zaman yapacaksınız,
Test pik canımKızlaaaarrrr rica etsem şu testi yorumlarmısınız pik olmuşmu olmak üzeremiii
Benimde sürekli ikinci çizgi çıkıyor o herkeste çıkıyor o hormon vücudumuzda var çünküteste ilk başladığımdan beri sürekli ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor bende. diğer arkadaşların ovulasyonlarına bakıyorum ilk başlarda ikinci çizgileri hiç yok günden güne koyulaşıyor. benim sürekli ikinci çizgi çıktığı için yorumlamakta zorlanıyorum açıkcası
Saol damlacımm değerlendirdikTest pik canım
Yine dayanamaycazPAzar günü yaparız testi
Kız benim hazır evde 2 tane varYine dayanamaycazneyse cumadan alak bari testleri haftasonu yasak var ne çabuk ikna oluyorum ben ya
Benimde akıntım var ovülasyondan beri süt gibiCuma yapıyım dedim pek umutlu değilim belirti de çok ama sanki negatif çıkacak gibime geliyor... Mesela adete 4 gün kaldı hala akıntı var ovulasyondan beri
bana mı dedin canım yoksa başkasına mı?Sizinle konuşmuştuk canım yahatırladım. Hamilelik yok demiştiniz. Bence testiniz bozuk olma ihtimali var aklımda. Bu testler nerden aldınız?
Yarın bana alalım ozamanKız benim hazır evde 2 tane var
insanı şaşırtıyor ya. açıktan koyu renge doğru gitmiyor. o şekilde daha kolay anlaşılır ama nasip artıkBenimde sürekli ikinci çizgi çıkıyor o herkeste çıkıyor o hormon vücudumuzda var çünkü
Sana dedim daha önce yine konuşmuştuk hep pik demiştiniz de o yüzden hatırladımbana mı dedin canım yoksa başkasına mı?
Birde merak ettiğim pco filan var mı sizdeinsanı şaşırtıyor ya. açıktan koyu renge doğru gitmiyor. o şekilde daha kolay anlaşılır ama nasip artık
o testlerim laboquick ti canım. çatlamayı göremeden adet oldum erkenden. bunları da bu ay instagramda minnak kurabiyeler sayfasından aldım. çok hassasmış falan diye. bende anca kafa karışıklığı oldu :/Sana dedim daha önce yine konuşmuştuk hep pik demiştiniz de o yüzden hatırladım
doktora muayene olduğumda pko falan demedi. bir sıkıntı yok dedi ama adetlerim düzensizdir. çok düzenlidir diyemem yani. bazı aylar tarlusalla olurum. bazı aylar da tam gününde gelirBirde merak ettiğim pco filan var mı sizde
Benim bir ara testim hafif çizgi hep negatif olurdu işte ben o zaman bunu araştırdım derken hep pozitif olan gelmişti merak etmiştim okumuştum kadının birisi hep pozitif demişti ama pco olanlarda olblrmiş belki böyle durumun olblr diye düşünmüştüm.doktora muayene olduğumda pko falan demedi. bir sıkıntı yok dedi ama adetlerim düzensizdir. çok düzenlidir diyemem yani. bazı aylar tarlusalla olurum. bazı aylar da tam gününde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?