Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence etkiliyor canım çünkü ben ne zamn oruç tutsam o ay bat geçiyor. Ama herkeste aynı olmaya bilir tabi. Bende 20 lik diş aldiracm pazartesi.. doktorum ertele biraz dedi 15 gün kadar korunacam ama tam yumurtlama günleri kaçırmış olacam neyse belki adete yakın tekrar yumurtalarım kim bilir geç olsun da güç olmasın napalim kısmet...

Sizin benden önce benim 23 ovül oldu, test ne zaman yapacaksınız,
Cuma yapıyım dedim pek umutlu değilim belirti de çok ama sanki negatif çıkacak gibime geliyor... Mesela adete 4 gün kaldı hala akıntı var ovulasyondan beri

Benimde sürekli ikinci çizgi çıkıyor o herkeste çıkıyor o hormon vücudumuzda var çünkü

Sana dedim daha önce yine konuşmuştuk hep pik demiştiniz de o yüzden hatırladım
o testlerim laboquick ti canım. çatlamayı göremeden adet oldum erkenden. bunları da bu ay instagramda minnak kurabiyeler sayfasından aldım. çok hassasmış falan diye. bende anca kafa karışıklığı oldu :/

doktora muayene olduğumda pko falan demedi. bir sıkıntı yok dedi ama adetlerim düzensizdir. çok düzenlidir diyemem yani. bazı aylar tarlusalla olurum. bazı aylar da tam gününde gelir
Benim bir ara testim hafif çizgi hep negatif olurdu işte ben o zaman bunu araştırdım derken hep pozitif olan gelmişti merak etmiştim okumuştum kadının birisi hep pozitif demişti ama pco olanlarda olblrmiş belki böyle durumun olblr diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…