Tabii tabii hiç canınızı sıkmayın. Her şeyin bir zamanı var. Önemli olan sağlıklı olmasıBöyle söyleyince cidden içimi rahatlattınız, kalitesiz yumurta ile aşılama olup tutsa yine kürtaj olmak zorunda kalsam daha kötü ne yapalım bir ay sonra tekrar deneriz teşekkür ederim
Ben de menapur kullandım. İçime sinmedi ağrılar dr tekrar gittim dün. Çatlatma iğnesi ya da progestan yapbilir dedi. Bir de aşılamada spermler tüplerden çıkabiliyor o da yapbilir dedi. O pek aklıma yatmadı ama yine de paylaşmış olayım.Gonal f ile 37,5 tek yumurta gelişti
Aşılama için evlilik yılı kaç olması gerekiyo biliyomusun canımRapor için bazı kurallar var ben Ekim ayından beri uğraşıyorum ama normalde 2 ayda çok rahat biter. Benim adet düzensizliklerim nedeniyle ve arada 1 adet dönemi de şehirdışında olmam nedeniyle çok uzadı.
Bazı özel üniversite hastaneleri de kendi içinde rapor yapabiliyor onların sistemi bilmiyorum.
Ben devlet Hastanesi'ne gittim ilk normal muayene oldum. İstedikleri belgeleri söylediler.
Hsg
sperm testi.
Adetli ve adetsiz muayene
Bana ve eşime kan tahlili
Evlilik cüzdanı fotokopisi.
SGK hizmet dökümü
Aile nüfus kayıt örneği istediler
Blr de rapor için evlilik yılı ve kadının halı önemliymiş
Bende pco var
Başka herhangi bir sorun yok Allah'a şükür
He biraz kilo versem adetler daha düzenli hale geliyor ama pco varken o da normal bir insanın diyetine göre çok daha zor oluyor
Teşekkür ederim. Bende sevinmiştim acaba hamile miyim diye. Ümitli olayım diyorum sonra üzülüyorum. Baştan olmayacak desem bu sefer de olumsuz düşünmüş oluyorum. Kısır döngü. Ne düşüneyim bilemiyorum.Ben de menapur kullandım. İçime sinmedi ağrılar dr tekrar gittim dün. Çatlatma iğnesi ya da progestan yapbilir dedi. Bir de aşılamada spermler tüplerden çıkabiliyor o da yapbilir dedi. O pek aklıma yatmadı ama yine de paylaşmış olayım.
3 yılAşılama için evlilik yılı kaç olması gerekiyo biliyomusun canım
Benim hiç böyle olmuyor sizde neden böyle oldu kiBişey sorcam bu sayfaya her girişte şifre yazan tek kişi ben miyim. Sırf giriş yapması yüzünden geç cevap veriyorumBuradan sizinle dertleşmek iyi geliyor. Sizleri de merak ediyorum. Ama her defasında beni hatırla dediğim halde hatırlamaması beni çileden çıkarıyor. Daha kolay yolu var mı acaba
O kadar erken belirti vermezmiş en erken 10. Günden sonraymış. Tabii umutlu olmakta fayda var. Ağrılar genelde içtiğimiz ilaçlardanmış. Duphastonu geçtiğimiz aylarda kullanmıştım. Progestan kullanıyorum. Ama duphaston daha iyi bence yan etkisi daha az. Progestan sarhoş gibi yapıyor insanıTeşekkür ederim. Bende sevinmiştim acaba hamile miyim diye. Ümitli olayım diyorum sonra üzülüyorum. Baştan olmayacak desem bu sefer de olumsuz düşünmüş oluyorum. Kısır döngü. Ne düşüneyim bilemiyorum.
Bugün dünkü kadar olmadı ağrı filan dün çok yoğundu. Senin çok uzun süreli mi oluyor. Duphaston mu kullanıyorsun sen de.
Ben 3 yıl diye biliyorum. Ama yanıltmış olmak istemem.Aşılama için evlilik yılı kaç olması gerekiyo biliyomusun canım
Anladım teşekkürlerBen 3 yıl diye biliyorum. Ama yanıltmış olmak istemem.
Benim de olmuyor.Benim hiç böyle olmuyor sizde neden böyle oldu ki
Hiç bilmiyorum telefondan sanırımBenim hiç böyle olmuyor sizde neden böyle oldu ki
Öyle mi. O zaman bunlar ilaçtan. Neyse hayırlısı olsun inşallah. Herşeyin hayırlısı. Biraz önce bi haber aldım çok üzüldüm. tanıdığım biri daha yirmili yaşlarda. ilik nakli olmuştu bir ay önce. Şimdi entübe etmişler. Durumu ciddiymiş. Bu zamana kadar ilik bekleyip durmuştu. Annesini düşünemiyorum. Bir garip hayat.O kadar erken belirti vermezmiş en erken 10. Günden sonraymış. Tabii umutlu olmakta fayda var. Ağrılar genelde içtiğimiz ilaçlardanmış. Duphastonu geçtiğimiz aylarda kullanmıştım. Progestan kullanıyorum. Ama duphaston daha iyi bence yan etkisi daha az. Progestan sarhoş gibi yapıyor insanı
Benim de olmuyor.4 aydır giriyorum hemen girş yapılıyor
Benim 2. Yıl bitiyor hiç yaşamadım cidden çok şaşırdımHiç bilmiyorum telefondan sanırım
Umutsuzluk yok arkadaşımBen psikolojik olarak çöktüm biraz ya çok kötü bi haftaydı benim içinaz biraz umut kırıntım vardı oda gitti havalardan mıdır ilaçlardan mıdır artık bilmiyorum
Sizde durumlar nasıl
Ohooo beni yükseltirken sen neden çöktün hemen çık çıkBen psikolojik olarak çöktüm biraz ya çok kötü bi haftaydı benim içinaz biraz umut kırıntım vardı oda gitti havalardan mıdır ilaçlardan mıdır artık bilmiyorum
Sizde durumlar nasıl
Aay ne bilim eşime sardım geçen gün tartışmamak için çıktı gitti ben uyuduktan sonra gelmiş benim üstüme geliyosun diyoOhooo beni yükseltirken sen neden çöktün hemen çık çıkben ne yapayım ben resmen yumurtayı kaçırttım lütfen bak
Aay ne bilim böyle bi bıkmışlık var üstümdeUmutsuzluk yok arkadaşımgüzel düşün. Daha test günü gelmedi. Biz aceleciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?