Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Böyle söyleyince cidden içimi rahatlattınız, kalitesiz yumurta ile aşılama olup tutsa yine kürtaj olmak zorunda kalsam daha kötü ne yapalım bir ay sonra tekrar deneriz teşekkür ederim
Tabii tabii hiç canınızı sıkmayın. Her şeyin bir zamanı var. Önemli olan sağlıklı olması

Gonal f ile 37,5 tek yumurta gelişti
Ben de menapur kullandım. İçime sinmedi ağrılar dr tekrar gittim dün. Çatlatma iğnesi ya da progestan yapbilir dedi. Bir de aşılamada spermler tüplerden çıkabiliyor o da yapbilir dedi. O pek aklıma yatmadı ama yine de paylaşmış olayım.

Aşılama için evlilik yılı kaç olması gerekiyo biliyomusun canım

Teşekkür ederim. Bende sevinmiştim acaba hamile miyim diye. Ümitli olayım diyorum sonra üzülüyorum. Baştan olmayacak desem bu sefer de olumsuz düşünmüş oluyorum. Kısır döngü. Ne düşüneyim bilemiyorum.
Bugün dünkü kadar olmadı ağrı filan dün çok yoğundu. Senin çok uzun süreli mi oluyor. Duphaston mu kullanıyorsun sen de.

Bişey sorcam bu sayfaya her girişte şifre yazan tek kişi ben miyim. Sırf giriş yapması yüzünden geç cevap veriyorum Buradan sizinle dertleşmek iyi geliyor. Sizleri de merak ediyorum. Ama her defasında beni hatırla dediğim halde hatırlamaması beni çileden çıkarıyor. Daha kolay yolu var mı acaba

Benim hiç böyle olmuyor sizde neden böyle oldu ki

O kadar erken belirti vermezmiş en erken 10. Günden sonraymış. Tabii umutlu olmakta fayda var. Ağrılar genelde içtiğimiz ilaçlardanmış. Duphastonu geçtiğimiz aylarda kullanmıştım. Progestan kullanıyorum. Ama duphaston daha iyi bence yan etkisi daha az. Progestan sarhoş gibi yapıyor insanı

Öyle mi. O zaman bunlar ilaçtan. Neyse hayırlısı olsun inşallah. Herşeyin hayırlısı. Biraz önce bi haber aldım çok üzüldüm. tanıdığım biri daha yirmili yaşlarda. ilik nakli olmuştu bir ay önce. Şimdi entübe etmişler. Durumu ciddiymiş. Bu zamana kadar ilik bekleyip durmuştu. Annesini düşünemiyorum. Bir garip hayat.

Ben psikolojik olarak çöktüm biraz ya çok kötü bi haftaydı benim için az biraz umut kırıntım vardı oda gitti havalardan mıdır ilaçlardan mıdır artık bilmiyorum
Sizde durumlar nasıl

Ben psikolojik olarak çöktüm biraz ya çok kötü bi haftaydı benim için az biraz umut kırıntım vardı oda gitti havalardan mıdır ilaçlardan mıdır artık bilmiyorum
Sizde durumlar nasıl
Umutsuzluk yok arkadaşım güzel düşün. Daha test günü gelmedi. Biz aceleciyiz

Sizde durumlar nasıl
Ohooo beni yükseltirken sen neden çöktün hemen çık çık ben ne yapayım ben resmen yumurtayı kaçırttım lütfen bak

Ohooo beni yükseltirken sen neden çöktün hemen çık çık ben ne yapayım ben resmen yumurtayı kaçırttım lütfen bak
Aay ne bilim eşime sardım geçen gün tartışmamak için çıktı gitti ben uyuduktan sonra gelmiş benim üstüme geliyosun diyo Ya neden ümidin kırıldı ki senin Adetine daha var kendiliğinden yumurta oluşur yine inş sen yinede değerlendir gün aşırı

Umutsuzluk yok arkadaşım güzel düşün. Daha test günü gelmedi. Biz aceleciyiz
Aay ne bilim böyle bi bıkmışlık var üstümde ya düştüm biliyomusun ondan sonra çok kırıldım uğraştım sakındım al işte filan dedim kendime oturdum ağladım ne bilim kötü bi hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…