Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar birsey sorabilir miyim aşılamam bugün aşılama orucu bozar mi
Bu konu da fetva vermek doğru olur mu bilmem de bence kesinlikle bozar. Sonuçta vücuda giren birşey var
Kaldı ki jinekolojil muayene de bile jel sürdürmeyin diyorlar.
Aşılama da jel de sürecekler idrar a sıkışık olman için su da iç diyecekler.
Ama bozsa da gününe gün bozar sanırım.
Daha bilgili biri yazarsa öğreniriz.
Yada direk alo fetva yı ara

Tamam canim teşekkürler

Aradim canim bozmuyor orucu

Aaa nerden ve nasıl düştün

Aradim canim bozmuyor orucu
A hadi ya böyle olmasına sevindim acaba aşılama sonrası ilaç kullanım saatleri nasıl olacak bende ramazan da en çok bundan korkuyordum. Hoş hâlâ adet olup daha ilk ipnelere bile başlayamadım neyse vardır blr hayır

Aaa nerden ve nasıl düştün
Aay hiç sorma kuzum olmucak bişi oldu muhabbet kuşum var benim 3 tane uçuşurlerken bi tanesi yatak odasında elbise dolabıyla duvarın arasına sıkıştı yukardaydı işte sandalyeye çıktım kurtarayım kanadı kırılmasın filan diye uğraşıyorum sandalye kaydı düşerken yatağa doğru attım kendimi moralim bozuldu işte olacağı varmış Napalım eşşek sıpası iyi mutlu mutlu uçuyo

Geçmiş olsun kuzum sıkma canını olacağı varsa hiçbir şey engel olamaz. Ninelerimiz tarlada çapa yaptığı, ağır kaldırdığı halde çatır çatır doğmuş bebekleri

Geçmiş olsun kuzum sıkma canını olacağı varsa hiçbir şey engel olamaz. Ninelerimiz tarlada çapa yaptığı, ağır kaldırdığı halde çatır çatır doğmuş bebekleri
Ayy ben de dün komşuma gittim elime bi poşet verdi, asansöre bırakır mısın diye unuttum taşıdım ama 5 kilo vardı sonra aklıma geldi iki saat ağladım. Vicdanım da sızladı. Niye taşıyamam demedim diye kendime kızdım durdum. Eşime de söyleyemedim kızardı çünkü. Sonra dedim ki nasibimizde varsa ne olursa olsun bulur bizi allah ol dedikten sonra

Ben de hiç belirti yok kesin tutmadı diyorum ama belirti için çok erken zaten
İnşaAllah canım. Bazıları belirti olmadığını söylüyor herkeste belirti olacak diye bir şey yok

Reactions: zan
Kızlar bugün dr’a gittim. Ağrılarım var, halsizim dedim. Normalmiş. Aşılamadan sonra hem kullanılan ilaçlar hem yapılan işlem ağrı yapabiliyormuş. Ağrıları gebeliğe yormayın dedi. Alakası yokmuş. 10. Günden sonra bazı kadınlarda belirti başlar dedi. Ağrısı olanlar için paylaşmış olayım

Kızlar bence canınızı sıkmayın sonuçta aşılama. ben aşılamayı evde yapılan birlikteliğin doktor kontrolünde olmuşu gibi yorumluyorum . Çünkü tutma oranları da belli. He bu umutsuz olalım tutmaz diye demiyorum. Olacağı varsa oluyor
Zaten normal yolla olup tuttuysa haberimiz olmadan düşsek kalksak yük taşısak da tutar. İçimizi rahat tutmak da fayda var. Hayırlı olacaksa olsunlar.

Ben sadece 1 paket gonal f 450 ye 1134 tl ücret ödedim rapor çıkarsa geri ödeme alıcakmışızda rapor çıkarmı onu merak ettim 2 buçuk yıllık evliyim çünkü
Bende 2 buçuk senelik evliyim. Evlilik süresine bakılıyor mu bilmiyorum. İnşallah raporunuz çıkar geri ödeme yaparlar.

Aay 10 tane gebelik testi sipariş verdim 9. 10. Günden sonra başlıcam test yapmaya aşırı merak içindeyim
Senin adını bilmediğim halde senin için o kadar xok dua ediyorum ki .. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin insallah sana ve herkese .

Senin adını bilmediğim halde senin için o kadar xok dua ediyorum ki .. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin insallah sana ve herkese .
Oo canım benim ya Allah razı olsun mübarek aylarda inş hepimizin yüzü güler valla isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın Allah yardımcınız olsun inş

Evet canım çok doğru söylüyorsun ya işte insan kendini suçlamaya yer aramasın bi sebep buluyo mutlaka haklısın ama olacağı varsa olur ne yaparsak yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…