Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimki zor 2 yıldır bedenimi tanıyorum eldeki veriler ile tutmaz ama ben iyiyim şükür ilk gün şoku atlattım ve bitti artık, bak hiç moralini bozma bu iş cidden nasip yeterki Rabbim nasip etmek istesin misal en yakın arkadaşım ile aynı dönem hamile kaldık o hamileliğe ihtimal vermiyormuş planlı değilmiş evin önünde bir yer yapılıyormuş yastık kadar büyük taşlar attım diyor hiç bişey olmadı tutundu, sonra kanaması vs oldu yine onca olaya sağlıkla sonunu gördü, ben evde hiç bir iş yapmadım odadan odaya temkinli geçtim ama yok kalbi durdu bu iş cidden nasip işi

Öyle öyle doğru söylüyorsun galiba benide korkutan hamile kalmamak değil daha sonrası ondanda stres yapıyorum galiba içten içten benimde 2 gebeliğim 9. Haftada sonlandı

Öyle öyle doğru söylüyorsun galiba benide korkutan hamile kalmamak değil daha sonrası ondanda stres yapıyorum galiba içten içten benimde 2 gebeliğim 9. Haftada sonlandı
Bak ilk bende böyleydim uzun süre kafayı sıyırdım ya kan sulandırıcı yetmezse ya yine 9. Haftaya gelip aynı şeyi yaşarsam sürekli burada benimle aynı genleri sorun olanları okuyup ne olmuş ona bakıyordum vs. Ne zaman ki bir ay önce eşimin kuzeni karısı yeni doğum yapmış kendi çok genç eşinin yanında yatakta uyurken vefat etti dank etti. Dedim Ha-ri hiç bir şey senin elinde değil sen ne yaparsan yap nasibin kadar varsın bu dünyada. Önce sen eşin sağlıklı ol bir gün bebeğin olursa ona bakacak ömrün olsun bebek sağlıklı olsun yeter, Rabbim uygun günü vermiştir zaten.

Şuan eşimin iş arkadaşının eşi koca koca pıhtılar düşürüyor her seferinde tamam bebek gitti diye doktora gidiyor ama maşallah bebek çok sağlıklı bu işler nasip. Sen gerilsen de stres olsan da nasibini alacaksın ötesi yok. Kendini azat et artık bu korkulardan ne zaman ki Rabbime tam anlamı ile kalben teslim olacağız, Rabbim ne gelirse senden her şey senin elinde diyeceğiz o zaman yüzümüz gülecek emin ol

Ayrıca düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğini görmüşsündür orada bebeğini kucağına alan şuan hamile olan ve sorunsuz giden çok arkadaşım var birbirimize öyle güzel destek olduk ki sıra ile hepimiz göreceğiz o güzel günleri sende göreceksin hiç korkma

O kadar güzel yazmışsın ki ne diyeceğimi bilemiyorum
GERÇEKTEN de öyle
" nasibimden ötesi yok "...
O kadar güzel ki aay bilemiyorum gözlerim doldu şok ettin beni şuan içime nasıl bir huzur doldurduğunu tahmin bile edemezsin teşekkür ederim

Rica ederim biraz için rahat etti ise ne mutlu cidden 2 yılımı kendime nasıl zehir ettim ben bilirim eşim bile diyor bu ay aşılama iptal olsa bile ilk kez artık eski pozitif haline döndün çok şükür diye o yüzden asla sende düşme kimse düşmesin çünkü biz insanız çapımız elimizden gelen belli yoktan var edemeyiz onu var eden de belli o zaman neden kendimize eziyet edelim ki.

Sen elinden geleni yapıyorsun tedavini oluyorsun bak aşılama oldun daha ne yapacaksın kuru kuru Rabbim bana çocuk ver demiyorsun ki. Kul olarak biz üstümüze düşeni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri. Günü ayı önemli değil yeterki hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı bizi sınamayacak evlat nasip etsin

Gonal f için rapor çıktımı peki ben pazartesi gidicemde rapor için
Ben fostimon iğne kullandım ama orada gonal f de kullananlar vardı. çıkıyor yani..
Tahlillerimi tamamlayıp raporu çıkartmam benim uzun sürmüştü 5 ayı bulmuştu :) hangi hastahane senin

Hep hayırlısı için dua ettim hayırlı bi evlat nasip et dedim bazen düşünüyorum belki çok sevindim hamileliklerime ama hayırlısı değildi
Şer gördüğümüzde de hayır var her zaman
Şimdi çok üzülsekte bizden üst bi güç var bizi bizden iyi bilen
Şimdiki üzüntümüz belki ilerde daha çok üzülmeyelim diye rabbim büyük dediğin gibi bizede nasip olur inş

Ben fostimon iğne kullandım ama orada gonal f de kullananlar vardı. çıkıyor yani..
Tahlillerimi tamamlayıp raporu çıkartmam benim uzun sürmüştü 5 ayı bulmuştu :) hangi hastahane senin
Teşekkür ederim canım namık kemal üniversitesi araştırma hastanesi senin neresiydi

Gonal f için rapor çıktımı peki ben pazartesi gidicemde rapor için
Selam Ben 17 Şubat ayında çam sakura şehir has. Gitmeye başladım muayene kan sonuçları derken Mart 23 arayıp raporum çıktığını ve reçete numaramı söylediler eczane gidip 2 kutu gonal f 1 tane çatlatma iğnesi 2 tane dupbaston verdiler hepsine 398 tl ödedim. Nisan 4 de ilk aşılamam yapıldı şimdi bekliyorum

Ben sadece 1 paket gonal f 450 ye 1134 tl ücret ödedim rapor çıkarsa geri ödeme alıcakmışızda rapor çıkarmı onu merak ettim 2 buçuk yıllık evliyim çünkü

Reactions: zan
Hah işte bu şekilde devam

Bende bugün sahura doğru hastane de entübe olan tanıdığımın vefat ettiği haberini aldım. Allah ailesine sabırlar versin. Sabaha kadar uyuyamadım. Ha-ri ve Misako yazılarınızı okudum. Aynı şeyler hissettiklerimiz. Tabi herkesin durumu şartları farklı ama sınavımız aynı. Bu sınavı sorunsuz atlatabilmek için daha dik durmalıyız. Tevekkül kısmında eksiğim olduğunu düşünüyorum. Boşuna kendimizi üzüyoruz. İçinde olduğumuz anı daha iyi değerlendirmemiz gerek diye düşünüyorum.

Çok haklısın canım
şimdi üzülüyoruz yıllar sonra çocuklarımız etrafımızda koşturur oyun oynarken kendimize gülicez ne harap ettik kendimizi diye biz elimizden geleni yapıyoruz inş mutlu haberi de alıcaz

Öncelikle yakınınızın Rabbim mekanını cennet kılsın bu zamana kadar bende tevekkül kısmında, Rabbime teslim olma kısmında çok zorlandım şimdi bakınca Rabbine mi güvenmiyorsun diyorum nedir bu telaş artık gerçekten teslim oldum ben insan olarak cidden elimden geleni yapıyorum yaptım da rahim filmi, 2 tane histeroskopi, trombofoli testi kromozom testi, ilaçlı tedaviler bundan öte daha elimden gelen birşey yok, yine doktorumu dinler sürece uyarım o kadar gerisi Allaha kalmış. Artık ne zaman nasip ederse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…