Valla kuzum idrar testi yaptım ama bilmiyorum yani iğnelerin etkisimi böyle çıkıyoTest yaptın mı hiç pozitif miydi bak pozitif ise bekleme neden diyorum arkadaşımın da ciddi kanaması oldu rahimde kanama alanı vermıl iğne verdiler adını unuttum onu kullana kullana şükür kalp atışı duydu kanamadan gecikmeye gelmez sen bi düşün derim
Bence acile git kan ver baksınlar her ne ise aklın tam rahat etsin bu işler ileri atmaya gelmez valla bakValla kuzum idrar testi yaptım ama bilmiyorum yani iğnelerin etkisimi böyle çıkıyo
Aay kafam çok karıştı valla umudumda kesmiş gibi oldum biraz böyle oluncabilmiyorum eşim gelsin işten olmadı bi konuşayım acile götürür belki
Ekledim testi kuzum
İğnenin 13. Günü aşılamanın 11. Günü
Klım karıştı benimde du bakalım konuşayım da eşimle olmadı doktoru ararız bidaBence acile git kan ver baksınlar her ne ise aklın tam rahat etsin bu işler ileri atmaya gelmez valla bak
Ara tabiki ya hamileysen neden riske atasın ki az mı emek versin kan ver belli olsun ona göre iğne bişey versin kanama alanı mı var bakılsınKlım karıştı benimde du bakalım konuşayım da eşimle olmadı doktoru ararız bida
Canım bencede hamilesin ben yapıyorum test negatif çıkıyor 10. Günde bile etkisi geçmiştir iğnenin.Valla kuzum idrar testi yaptım ama bilmiyorum yani iğnelerin etkisimi böyle çıkıyo
Aay kafam çok karıştı valla umudumda kesmiş gibi oldum biraz böyle oluncabilmiyorum eşim gelsin işten olmadı bi konuşayım acile götürür belki
Ekledim testi kuzum
İğnenin 13. Günü aşılamanın 11. Günü
Ovitrellenin üzerinde 10. Gün sonunda test yapbilitsiniz yazıyordu sanırımCanım bencede hamilesin ben yapıyorum test negatif çıkıyor 10. Günde bile etkisi geçmiştir iğnenin.
Doğrudur. Bende negatif çıktı. Etkisi geçmişOvitrellenin üzerinde 10. Gün sonunda test yapbilitsiniz yazıyordu sanırım
iğneyi vurulalı mı 10 gün oldu sizde? Ben de geçen hafta cumaartesi vurulmuştum pazartesi aşılama oldum. Ne zaman test versem acaba? Bir an önce olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmak istiyorum. Böyle kendimi kaptırınca o hislerden çıkmak zor oluyor.Doğrudur. Bende negatif çıktı. Etkisi geçmiş
Yok canım benim 2 hafta olacak aşılama olalı, 10. Günü test yaptım hemen ama insan dayanamıyor çünkü. Negatifti hala negatif gerçiiğneyi vurulalı mı 10 gün oldu sizde? Ben de geçen hafta cumaartesi vurulmuştum pazartesi aşılama oldum. Ne zaman test versem acaba? Bir an önce olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmak istiyorum. Böyle kendimi kaptırınca o hislerden çıkmak zor oluyor.
Yinede kan ver kuzucum var, gibi duruyo kan en güvenilir sonuçKızlar adetime 4 gün var ovulasyon ve miratech erken gebelik testi yaptım bu markaya güvenmeyin diolar ama sizce?
Adete 4 gün kala kanda çıkar mı cnmYinede kan ver kuzucum var, gibi duruyo kan en güvenilir sonuç
Yani teste göre çıkması lazım varsa silik bile değil yani baya belli pozitif bi kan ver için rahat etsin kuzucumAdete 4 gün kala kanda çıkar mı cnm
Cok sevindim senin adına insallah sağlıklı şekilde gebeliğin devam ederZ zanHa-ri sutlaacc A Aesculape
gamzelim1414
Günaydınlar kızlar dünkü macaremı mutlu bi haberle sonlandırdım ama halen korkum varkadın doğum hastanesi acilin gittim testler yapıldı kontrol ettiler rahim kalınlığın epey iyi gebelik testi isteyelim dediler hala bir sürü yumurta var kocaman kocaman korkulucak bi şey yok şuan için kendi doktoruna git mutlaka o ne derse uygularsın dediler
Beta değerim 46 geldisanırım enfeksiyonum var bu arada kanamam dün geceden beri olmamış yarın doktorumlada konuşucam inş değer yükselir mubarek aylarda hayırlı haberler alırız inş
Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsintüm destekleriniz için teşekkür ederim
Ayyy çok sevindim, hayırlısı olsun. Ama benim içime doğmuştuZ zanHa-ri sutlaacc A Aesculape
gamzelim1414
Günaydınlar kızlar dünkü macaremı mutlu bi haberle sonlandırdım ama halen korkum varkadın doğum hastanesi acilin gittim testler yapıldı kontrol ettiler rahim kalınlığın epey iyi gebelik testi isteyelim dediler hala bir sürü yumurta var kocaman kocaman korkulucak bi şey yok şuan için kendi doktoruna git mutlaka o ne derse uygularsın dediler
Beta değerim 46 geldisanırım enfeksiyonum var bu arada kanamam dün geceden beri olmamış yarın doktorumlada konuşucam inş değer yükselir mubarek aylarda hayırlı haberler alırız inş
Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsintüm destekleriniz için teşekkür ederim
Hiç üzülme kuzucum rabbim hayırlısı nasip etsin bi dahaki ay inş olurCok sevindim senin adına insallah sağlıklı şekilde gebeliğin devam ederBenim kanda da negatif geldi
BiliyorumAyyy çok sevindim, hayırlısı olsun. Ama benim içime doğmuştu
Çok sevindim vallaZ zanHa-ri sutlaacc A Aesculape
gamzelim1414
Erken gebelik testi mi yapıyorsunuz. Birde birşey sorcam bu doktorun verdiği dupostan bitti yeniden mi alsam yoksa almasam mı süreci bilmiyorumOvitrellenin üzerinde 10. Gün sonunda test yapbilitsiniz yazıyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?