Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla kuzum idrar testi yaptım ama bilmiyorum yani iğnelerin etkisimi böyle çıkıyo
Aay kafam çok karıştı valla umudumda kesmiş gibi oldum biraz böyle olunca bilmiyorum eşim gelsin işten olmadı bi konuşayım acile götürür belki

Ekledim testi kuzum
İğnenin 13. Günü aşılamanın 11. Günü

Eklentiler

• IMG_20220410_131026.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
Bence acile git kan ver baksınlar her ne ise aklın tam rahat etsin bu işler ileri atmaya gelmez valla bak

Klım karıştı benimde du bakalım konuşayım da eşimle olmadı doktoru ararız bida
Ara tabiki ya hamileysen neden riske atasın ki az mı emek versin kan ver belli olsun ona göre iğne bişey versin kanama alanı mı var bakılsın

Canım bencede hamilesin ben yapıyorum test negatif çıkıyor 10. Günde bile etkisi geçmiştir iğnenin.

Doğrudur. Bende negatif çıktı. Etkisi geçmiş
iğneyi vurulalı mı 10 gün oldu sizde? Ben de geçen hafta cumaartesi vurulmuştum pazartesi aşılama oldum. Ne zaman test versem acaba? Bir an önce olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmak istiyorum. Böyle kendimi kaptırınca o hislerden çıkmak zor oluyor.

Yok canım benim 2 hafta olacak aşılama olalı, 10. Günü test yaptım hemen ama insan dayanamıyor çünkü. Negatifti hala negatif gerçi

Kızlar adetime 4 gün var ovulasyon ve miratech erken gebelik testi yaptım bu markaya güvenmeyin diolar ama sizce?

Eklentiler

• 3BC20F0A-2D4D-4A16-A347-28C85200E416.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 72
Z zan Ha-ri sutlaacc A Aesculape
gamzelim1414
Günaydınlar kızlar dünkü macaremı mutlu bi haberle sonlandırdım ama halen korkum var kadın doğum hastanesi acilin gittim testler yapıldı kontrol ettiler rahim kalınlığın epey iyi gebelik testi isteyelim dediler hala bir sürü yumurta var kocaman kocaman korkulucak bi şey yok şuan için kendi doktoruna git mutlaka o ne derse uygularsın dediler
Beta değerim 46 geldi sanırım enfeksiyonum var bu arada kanamam dün geceden beri olmamış yarın doktorumlada konuşucam inş değer yükselir mubarek aylarda hayırlı haberler alırız inş
Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin tüm destekleriniz için teşekkür ederim

Cok sevindim senin adına insallah sağlıklı şekilde gebeliğin devam eder Benim kanda da negatif geldi

Ayyy çok sevindim, hayırlısı olsun. Ama benim içime doğmuştu

Çok sevindim valla Hadi gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı kucağına alırsın İnşallah sıkıntısız hamilelik yaşarsın ay gruptan hamilehaberi gelmesi çok motive edici hadi inşallah bekleyen herkes alsın mutlu haberi

Reactions: zan
Erke
Ovitrellenin üzerinde 10. Gün sonunda test yapbilitsiniz yazıyordu sanırım
Erken gebelik testi mi yapıyorsunuz. Birde birşey sorcam bu doktorun verdiği dupostan bitti yeniden mi alsam yoksa almasam mı süreci bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…