Tabi eğer çok akıntı olmadıysa panik yapmayınDoğru söylüyorsunuz aslında çok erken her şey için, insan bu sürece girince her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor sanırım. Adet tarihime 9 gün var daha, en iyisi beklemek sanırım.
Doğrusu ben de öyle düşünüyorum çünkü doktorlar kendisi diyor normal yolla gebe kalma şansı %15 aşılamayla da %15.ama bi yandan da hayat sürprizlerle dolu diyip umut kesmiyoruz acayip bişey. Ya da ben kendimi dinlediğimde dünyanın en umuzsuz ve negatif insanı olabiliyorken burda ya da dışarda birine destek verirken farkediyorum Allahtan umut kesilmeyeceğiniAynen öyle artık akışına bıraktım.
8 sene olmadı vardır bir hayır
Ya zaten ben aşılamaya formalite bakıyırum da bakma sen olsun bitsin tüp e geçelim derdindeyim
Aşılamaya olursa zaten süpriz olacak benim için
Sonuç en hayırlısı olsun.Merhaba, ben de bu ay adetimin 5. gününde female kullanmaya başladım, 5 gün kullanıp bir gün ara verdim muayene oldum. Yumurtalar büyümüş, 23 mm lik bir kaç tane buldu doktor. Aynı gün (6 Nisan) çatlatma iğnesi oldum. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum
Normal denedik aşılama olmadı.Sonuç en hayırlısı olsun.
Çatlatma sonrası normal mi denediniz yoksa aşılama mı oldu
Muhtemelen o aşama da anlayabilir deeeMerhaba bugün aşılama yapıldı.yumurtam kendi catlamiyor. Çatlatma iğnesi sonra da aşılama oldu.ancak aşılamadan önce ultrasonda yumurta çatlamış mı diye bakmadı doktor.ben işlem sırasında anlarım çatlayıp catlamadigini dedi.islem bitince sordum çatlamış dedi ama çok emin olamadım.bu şekilde anlayabilir mi? Daha önce iğneye rağmen catlamadigi olmuştu o yüzden kafama takildi
Benim Aşılamada ultrasonla bakmadı. Sıkıntı ordaBenim de aşılama öncesi bakılmadı, aşılama anında ultrasona bakarak yaptılar ama çatlayıp, çatlamadığını sormak benim aklıma gelmedi, doktorun kendisi de bir şey demedi.
Benimde kontrolüm yapılmadı kuzum direk aşılama işlemi için doğumhanede bi odaya aldılar beni işlem yapılırkende ultrasonda bakmadı ördekler baktı rahmi görücem gibi bişi dedi onu hatırlıyorum sadece yattım sonra yarım saat gün aşırı ilişki dediMerhaba bugün aşılama yapıldı.yumurtam kendi catlamiyor. Çatlatma iğnesi sonra da aşılama oldu.ancak aşılamadan önce ultrasonda yumurta çatlamış mı diye bakmadı doktor.ben işlem sırasında anlarım çatlayıp catlamadigini dedi.islem bitince sordum çatlamış dedi ama çok emin olamadım.bu şekilde anlayabilir mi? Daha önce iğneye rağmen catlamadigi olmuştu o yüzden kafama takildi
Aynı şekilde olmuş sizinki de. Demekki anlıyorlar teşekkürlerBenimde kontrolüm yapılmadı kuzum direk aşılama işlemi için doğumhanede bi odaya aldılar beni işlem yapılırkende ultrasonda bakmadı ördekler baktı rahmi görücem gibi bişi dedi onu hatırlıyorum sadece yattım sonra yarım saat gün aşırı ilişki dedi
Evet ben de bu konuyu doktoruma sordum aşılama öncesi muayene neden olmadım diye. Doktor yumurtanın bu saatten sonra çatlayacağını söyledi. Sperm hücreleri uzun süre canlı kaldığından önce sperm sonra çatlama şeklinde olacağını söylemişti. Yumurtanın çatladığını da anlarsın dedi böyle adet akıntısı gibi akıntı hissedeceksin ama şeffaf renkte olacak demişti dediği gibi de oldu.Aynı şekilde olmuş sizinki de. Demekki anlıyorlar teşekkürler
Canım senin eşinde bişey var mıydı peki. Benim eşimde sperm sayısını sınırda bulmuştu doktor. Sonra sigara filan da var onda bırakmak da istemiyor. İlk aşılamayı yaptırdım bu ay olmayınca açıkçası bundan sonrasına çok da emin değilim. Yaş da otuzbeş olmuş. Ayy içim kararmış hiç iyi şey düşünemiyorum. Daha önce tüp denediniz miAynen öyle artık akışına bıraktım.
8 sene olmadı vardır bir hayır
Ya zaten ben aşılamaya formalite bakıyırum da bakma sen olsun bitsin tüp e geçelim derdindeyim
Aşılamaya olursa zaten süpriz olacak benim için
Benim eşimde birşey yok sigara var o ayrıCanım senin eşinde bişey var mıydı peki. Benim eşimde sperm sayısını sınırda bulmuştu doktor. Sonra sigara filan da var onda bırakmak da istemiyor. İlk aşılamayı yaptırdım bu ay olmayınca açıkçası bundan sonrasına çok da emin değilim. Yaş da otuzbeş olmuş. Ayy içim kararmış hiç iyi şey düşünemiyorum. Daha önce tüp denediniz mi
Kuzum stres yapma herşey çözülür inş stres en büyük düşmanımız bizimCanım senin eşinde bişey var mıydı peki. Benim eşimde sperm sayısını sınırda bulmuştu doktor. Sonra sigara filan da var onda bırakmak da istemiyor. İlk aşılamayı yaptırdım bu ay olmayınca açıkçası bundan sonrasına çok da emin değilim. Yaş da otuzbeş olmuş. Ayy içim kararmış hiç iyi şey düşünemiyorum. Daha önce tüp denediniz mi
sağolasın canım benim sorma stres yapmayayım dedikçe yapıyor olmam da cabası.Kuzum stres yapma herşey çözülür inş stres en büyük düşmanımız bizim
Doktorun tüp bebek mi önerdi aslında çok daha olumlu sonuç alabilirsin tüp bebekte
sağolasın canım benim sorma stres yapmayayım dedikçe yapıyor olmam da cabası.
Doktorumun ağzından lafı cımbızla alıyorum. Sanırım öyle düşünüyor o da. Ama benim olduğum yer merkeze uzak doğru zamanı ayarlamam lazım tüp bebek için Haziran gibi olur sanırım. Bu Doktorum da sadece kadın Doğum tüp bebek Uzmanı değil. Bu ay da hapla deneyeyim diyorum bakalım hayırlısı. Sen nasıl oldun hastaneden çıktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?