Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru söylüyorsunuz aslında çok erken her şey için, insan bu sürece girince her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor sanırım. Adet tarihime 9 gün var daha, en iyisi beklemek sanırım.
Tabi eğer çok akıntı olmadıysa panik yapmayın
Aşılama esnasında bi alet kullanıyorlar ya ördek diye biliyorum ben adını belki ondandır
Strestende olabilir hiç bişi olmayadabilir sakin olup beklemek lazım dediğiniz gibi hayırlı haberler gelsin inş

Doğrusu ben de öyle düşünüyorum çünkü doktorlar kendisi diyor normal yolla gebe kalma şansı %15 aşılamayla da %15.ama bi yandan da hayat sürprizlerle dolu diyip umut kesmiyoruz acayip bişey. Ya da ben kendimi dinlediğimde dünyanın en umuzsuz ve negatif insanı olabiliyorken burda ya da dışarda birine destek verirken farkediyorum Allahtan umut kesilmeyeceğini
Gibi gibi kafamızda deli sorular

Merhaba, ben de bu ay adetimin 5. gününde female kullanmaya başladım, 5 gün kullanıp bir gün ara verdim muayene oldum. Yumurtalar büyümüş, 23 mm lik bir kaç tane buldu doktor. Aynı gün (6 Nisan) çatlatma iğnesi oldum. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum

Sonuç en hayırlısı olsun.
Çatlatma sonrası normal mi denediniz yoksa aşılama mı oldu

Merhaba bugün aşılama yapıldı.yumurtam kendi catlamiyor. Çatlatma iğnesi sonra da aşılama oldu.ancak aşılamadan önce ultrasonda yumurta çatlamış mı diye bakmadı doktor.ben işlem sırasında anlarım çatlayıp catlamadigini dedi.islem bitince sordum çatlamış dedi ama çok emin olamadım.bu şekilde anlayabilir mi? Daha önce iğneye rağmen catlamadigi olmuştu o yüzden kafama takildi

Muhtemelen o aşama da anlayabilir deee
Ya çatlamadıysa işlem e başlamışken A yok çatlaması deyip bırakacak mıydı

Gerçi bilmiyorum öncesinde bakılmasını gerek var mı prosedür ne
yakın zaman da aşılama yaptıranlar aydınlatır bizi

Benim de aşılama öncesi bakılmadı, aşılama anında ultrasona bakarak yaptılar ama çatlayıp, çatlamadığını sormak benim aklıma gelmedi, doktorun kendisi de bir şey demedi.

Benim de aşılama öncesi bakılmadı, aşılama anında ultrasona bakarak yaptılar ama çatlayıp, çatlamadığını sormak benim aklıma gelmedi, doktorun kendisi de bir şey demedi.
Benim Aşılamada ultrasonla bakmadı. Sıkıntı ordaSizin ultrasonla baktiysa görmüştür zaten catladigini.

Benimde kontrolüm yapılmadı kuzum direk aşılama işlemi için doğumhanede bi odaya aldılar beni işlem yapılırkende ultrasonda bakmadı ördekler baktı rahmi görücem gibi bişi dedi onu hatırlıyorum sadece yattım sonra yarım saat gün aşırı ilişki dedi

Aynı şekilde olmuş sizinki de. Demekki anlıyorlar teşekkürler

Aynı şekilde olmuş sizinki de. Demekki anlıyorlar teşekkürler
Evet ben de bu konuyu doktoruma sordum aşılama öncesi muayene neden olmadım diye. Doktor yumurtanın bu saatten sonra çatlayacağını söyledi. Sperm hücreleri uzun süre canlı kaldığından önce sperm sonra çatlama şeklinde olacağını söylemişti. Yumurtanın çatladığını da anlarsın dedi böyle adet akıntısı gibi akıntı hissedeceksin ama şeffaf renkte olacak demişti dediği gibi de oldu.

Canım senin eşinde bişey var mıydı peki. Benim eşimde sperm sayısını sınırda bulmuştu doktor. Sonra sigara filan da var onda bırakmak da istemiyor. İlk aşılamayı yaptırdım bu ay olmayınca açıkçası bundan sonrasına çok da emin değilim. Yaş da otuzbeş olmuş. Ayy içim kararmış hiç iyi şey düşünemiyorum. Daha önce tüp denediniz mi

Kızlar ben devlet hastanesinde yaptırdım. Çatladığına falan bakmadılar. Hatta doktor gelmedi bile asistanlar yaptı. Işıkla baktılar spermi enjekte ettiler. Çatlama işleminin anlaşılacağını düşünmüyorum çünkü mm boyutunda, ultrasonda kaç kat büyüterek bakıyorlar. Benim doktorum aşılama olacağını unutmuş az daha yanlış saatte vuruyordu iğneyi. Her şeyde ben yönlendirdim. Defalarca gittim. Çoğu şeyi ben internetten araştırdım. Bize aşılama yapacağı zamanı söylemediği için perhiz de yapamadık. Eşim 6 günlük spermle numune verdi. Üroloji doktoru pek ümidim yok üç günden sonra hız çok düşüyor dedi. Ama sonuç pozitif oldu. Yani diyeceğim o ki Allahtan hayırlısı. Allah nasip etti gerisi faso fiso. Kendinizi hiç bunaltmayın hiç üzmeyin. Ben zamanında çok bunalttım. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz

Benim eşimde birşey yok sigara var o ayrı
Ben 1 aşılama 2016 da yaptırdım 2. Aşılama şimdi olacak inşallah
Tutmazsa tüp
Benim de yaş 35 ne yapayım hiç evlenmemiş ye olabilirdim.
Verecek Allah verecekse doğru zaman da verecek

Kuzum stres yapma herşey çözülür inş stres en büyük düşmanımız bizim
Doktorun tüp bebek mi önerdi aslında çok daha olumlu sonuç alabilirsin tüp bebekte

Kuzum stres yapma herşey çözülür inş stres en büyük düşmanımız bizim
Doktorun tüp bebek mi önerdi aslında çok daha olumlu sonuç alabilirsin tüp bebekte
sağolasın canım benim sorma stres yapmayayım dedikçe yapıyor olmam da cabası.
Doktorumun ağzından lafı cımbızla alıyorum. Sanırım öyle düşünüyor o da. Ama benim olduğum yer merkeze uzak doğru zamanı ayarlamam lazım tüp bebek için Haziran gibi olur sanırım. Bu Doktorum da sadece kadın Doğum tüp bebek Uzmanı değil. Bu ay da hapla deneyeyim diyorum bakalım hayırlısı. Sen nasıl oldun hastaneden çıktın mı

Misako şuan nasılsın hala hastahanede misin son durumunu merak ettim 2. Kez baktılar mı değerine

Selam canım merak ettiğin için çok teşekkür ederim
Evet hastanedeyim 12sinde 97 çıkmıştı bu hastanede değer 16 sında 350 çıktı
Doktor çok iyi arttığını söyledi ama önceliği bebek değil umarım kürtaj tavsiye etmez
Yumurtalar da gelişme yok malesef en küçük yumurta 16mm halen ve epey fazla
Başhekim kontrol etti bugün göüs altımda itibaren kasıklarım kadar karın mide bağırsak boşlukların heryerde sıvı varmış
Olmadı çekeriz sıvıyı dedi yemek yiyebiliyorum ve yürüyorum diye beklemeye karar verdi bi süre ilaçlarımı değiştirdi
Cetrotide diye bi iğne başladı antibiyotiği kesti
Meğer ben hissetmiyomuşum hala ağrılarım varmış ilaçlar değişince fark ettim
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım sürekli durup durup ağlıyorum kasıklarım ve belim bazen çok ağrıyo diyorum aha işte kanama başlıcak sürekli kontrol ediyorum 2 kez düşük olunca haliyle artık fobim oldu bu durum
Devlet hastanesine 2 kez gitmiştim buraya gelmeden önce eve git dinlen geçer demişlerdi ben yemek yiyemez yürüyemezken kendi doktoruma geldim özel bi hastane oda eve gönderemem yoğun bakımı atarlar 1 2 güne demişti
tedavi ne kadar tutucak bilmiyorum oda çok moralimi bozuyo bu haftada burda yatıcam 2. Haftaya girdim
Öylr yani
Bi yola girdim inş şer sandığımda da bi hayır vardır

Dene tabi canım Allah yardımcın olsun süreç uzun sürüyo hep inş bi an önce hallolur herşey sıkıntı çekmezsin işlemin olur hayırlı haberler alırsın
Eşimde sorun var demişsin onun takviye almasıda çok önemli sen ne yaparsan yap sağlıklı yumurta oluşsada sağlıklı sperm yoksa sıkıntı
Senin normal aşılama mıydı
Ben çipli aşılama yaptırmıştım doktorum hem eşime hem bana takviye başlamıştı şans oranının %60 olduğunu söylemişti
Sperm analizi yaparken çip ile sağlıklı ve hızlı hareketli spermleri ayıklıyolar onları kullanıyorlar
Benim eşimin %70miş ortalama yıkama öncesi değeri ileri hızlı hareketli %35 mi neydi yıkama sonrası %99 değerle aşılama işlemi yapıldı
Aklında bulunsun belki denemek istersin nasip olur tüp bebek epey masraflı aşılamaya kıyasla

Bu haftada burdayım malesef çok sıkıldım evimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…