Ayy baya da masraflı ama meleklerimiz için değer kesinlikleBen İzmir’de özel bi hastanede yaptırıcam sigortam da ne aşılamayı karşılıyo her ne hikmetse özel sağlık sigortasını sırf bu yüzden yaptırmama rağmen.2 kutu gonal f 1 ovitrelle 2.000₺ tuttu aşılama da mikroçipli yöntemle 5.000₺ Yapılacakmış bunun dışında muayene ücretleri ve tahlil ücretleri alınabiliyor.Reglin 3.günü yapılan hormon tahlilinde 900küsür ödediğimi biliyorum.Herşeye değer o ayrı:))Eşim dün iğne yaktı mı nasılsın filan dedi ciddi korkarım çünkü ben iğneden.Kolumu kesmem gerekse keserim gibi geliyo şimdi
Anladımm çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırızKuzum hastaneye göre değişiyor
Devlet hastanesinde bildiğim kadarıyla işlem ücretsiz sigorta varsa rapor çıkartıyorlar ilaçları indirimli alıyosun
Ben özelde yaptırdım ama sigorta ile anlaşması vardı rapor aldım 1000 civarı ilaçlarım tuttu istediği vitamin pahalıydı biraz 4500 de hastaneye ödedik
Hadi inşallahDün oldu canım hayırlı haberi almayı bekliyorum
Çağın hastalığı bu kime sorsam aynı dertten muzdarip.Doğal yolla kendiliğinden hamile kalmak çok zor çok geç oluyo artık ne yazık ki.Ya bekliceksin ya biraz masraf yapıcaksın mecbur.Eşimin yaşı 35 olmasa ben 1-2 sene denerdim kendi kendime ama birden fazla çocuk istediğimiz için yaşı daha fazla ilerlemeden start alalım istiyoruz ondan acele ediyoruzAyy baya da masraflı ama meleklerimiz için değer kesinlikleÇok teşekkür ederim
Sanada bol şans canım inş zaman su gibi akıp geçer aşılamanı olursun bebişinde tutunurHadi inşallah
Can hastanesine gidiyorum sen ?Sanada bol şans canım inş zaman su gibi akıp geçer aşılamanı olursun bebişinde tutunursende izmir desin sanırım bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun
Özel çınarlı kadın doğumCan hastanesine gidiyorum sen ?
Yeğenim orda doğmuştu benimÖzel çınarlı kadın doğum
Hayırlı haberlerini bekliyorum
İğne yan etkileri onlar bende de çok olmuştu canım2.iğnemi yaptık bugün yalnız acayip kramplar giriyo alt karın bölgesine.Normal mi bu başına gelen var mı ?
Tatlım benimde 2 gün oldu aşılama olalı alt karın ve kasık ağrım var acayip şekilde ayakta uzun süre durmakta zorlanıyorumArtık ağrılara bile razıyım yeter ki sonuçlarımız pozitif olsun da. Bu ay ilk defa değişik şeyler oluyor vücudumda ve iğnelere başladığımdan beri aşılamadan sonra da sürekli hafifte olsa ağrı hissediyorum
Evet benim 9.gün olmasına rağmen gündüz çok bir ağrı yok ama günün yorgunluğundan galiba akşam çok ağrım oluyor, inşallahh pozitif olsunnnTatlım benimde 2 gün oldu aşılama olalı alt karın ve kasık ağrım var acayip şekilde ayakta uzun süre durmakta zorlanıyorum
İnş güzel haberlere vesile olur
Gece kaça kadar kıvrandım ya korkuyorum vücudum aşırı tepki veriyo olabilir mi diye.Kontrole kadar ölüp ölüp dirilicem yine meraktan.Ya bi de sabah bişey yok akşam oluyo ne oluyosaArtık ağrılara bile razıyım yeter ki sonuçlarımız pozitif olsun da. Bu ay ilk defa değişik şeyler oluyor vücudumda ve iğnelere başladığımdan beri aşılamadan sonra da sürekli hafifte olsa ağrı hissediyorum
Aay 10 tane gebelik testi sipariş verdimEvet benim 9.gün olmasına rağmen gündüz çok bir ağrı yok ama günün yorgunluğundan galiba akşam çok ağrım oluyor, inşallahh pozitif olsunnn
Hayırlı haberleri alırsın inş canım benimMerhaba. Bende pcos eşimde sperm azlığı var. Bir saat sonra ilk aşılamamı yaptırıcam. Dualarınızı bekliyorum. Grupta yaptırıp sonucunu öğrenen var mı acaba
Merhaba canım pozıtıf sonucun olur inşallah rabbim hayırlısını eylesin bende de pcos var geçen sene aşılama yaptırmıştım hamile kalmıştım sonrasında düşüğüm oldu maalesef kan pıhtılaşması varmış genetik teste öğrenmiştik onu şu an tekrar tedaviye başladık iki hafta önce drılıng ameliyatı oldum bugün doktorum femara verdi onu kulllanıcam bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba. Bende pcos eşimde sperm azlığı var. Bir saat sonra ilk aşılamamı yaptırıcam. Dualarınızı bekliyorum. Grupta yaptırıp sonucunu öğrenen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?