Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normalde adetten ne kadar sonra aşılama yapılıyor kaç gün sonra yanı adetlıyken hap yada ıgne verıliyor sanırım sonraki süreç ne kadar

Hayırlı haberleri alırsın inş canım benim benimde 2 gün oldu bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Doktor size de ertesi gün ilişkiye girin demiş miydi. Bize demişti yapamadık maalesef inşallah aşılama tutmuştur. Bir de duscopan verdi. Onu kullanıyorum bakalım. Heyecanlı iki hafta bizi bekliyor.

Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Neyse ki doktorlar problemi tespit etmiş. Bundan sonra kolaylıkla olur inşallah. Genetik testi doktor mu istiyor. Normal kontrole gidince yapıyorlar mı. Benimde Ağustos ta ikinci yılım olacak evlilikte. Kendiliğinden olsun diye çok istedim ama nasip artık. Sizde kaç yıl oldu

Evet kuzum söyledi banada bi gün var bi gün yok olarak değerlendirin dedi progestan coraspirin bide vitamin kullanıyorum bende inş çabamızın sonu mutluluk olur sağlıkla kucağımıza alırız bebişler sendede ağrı var mı alt karnım ve göğüslerin epey ağrıyo

Amin inşallah canım ben de de aşılamadan sonra oldu iki gün de göğüs uçlarımda sızı vardı. Ama şimdi bişeyim yok. Bakalım hayırlısı olsun inşallah yine haber et devam edecek mi ağrı sızı sonuç ne olacak bakalım

Kan sonucu ile kesinleşir. Düzenli adet oluyor muydun canım
Evet adetim gün ve saat olarak düzenlidir ama ilaçlar adet gecikmesi yapabilirmiş. Doktorum dediki birkaç gün bekleyelim kan testi yapalım negatif çıkarsa adet söktürücü ilaç veririm

Normalde adetten ne kadar sonra aşılama yapılıyor kaç gün sonra yanı adetlıyken hap yada ıgne verıliyor sanırım sonraki süreç ne kadar
Adetten sonra 2 yada 3. Gün başlanıyor ilaçlara yumurtalarınız 18 -20 mm civarı olduğunda çatlama iğnesi yapılıyor. Ondan 36 saat sonrada aşılama adetten sonra 14. Günü falan buldu benim. Daha erken olanda var

Kizlar merhaba,
Catlatma ignesi ile asilamayi regliden itibaren kacinci gunde oldunuz?
Kuzum adetin 2 yada 3 günü kontrol
Aynı gün ilaçlar başlanıyor yumurta geliştirici vitamin VS.
5 gün sonra kontrol o kontrolde belli oluyor çatlama iğnesi zamanı 36 saat sonrada aşılama

Adetin 3.günü mü gittiniz ben 3. Gün direk iğneye başlanır diye düşünüyordum
Evet canım ama maalesef iğneye başlayamadı doktor alttan muayene etti daha rahmin incelmemiş pazartesi tekrar gel dedi yarın gidicem hayırlısı ile bakalım ne olacak

Kuzum adetin 2 yada 3 günü kontrol
Aynı gün ilaçlar başlanıyor yumurta geliştirici vitamin VS.
5 gün sonra kontrol o kontrolde belli oluyor çatlama iğnesi zamanı 36 saat sonrada aşılama
Birazdan kontrolüm var umarım iğneler işe yaramıştır da çatlatma zamanını söyler doktor.Bana çok yan etkisi oldu iğnelerin artık kessin istiyorum

Birazdan kontrolüm var umarım iğneler işe yaramıştır da çatlatma zamanını söyler doktor.Bana çok yan etkisi oldu iğnelerin artık kessin istiyorum
hayırlı haberler alırsın inş canım inş 2 3 yumurta gelişmiştir

amin inşallah doktorum bir tane düşük olduğu için genetik testi istedi o şekilde yaptırdım evleneli ekimde 3 yılım bitecek benimde

1 tane 11 mm oluşmuş sadece doktor iğnelere devam dedi çarşamba tekrar gelicem kontrole :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…