- 15 Mart 2022
- 55
- 25
- 38
- 27
Normalde adetten ne kadar sonra aşılama yapılıyor kaç gün sonra yanı adetlıyken hap yada ıgne verıliyor sanırım sonraki süreç ne kadarBunu bende merak ediyorum tedavi bayram a denk gelirse sıkıntı değil daha önce ki aşılamam bayram a gelmişti acilden doğumhaneye girip nöbetçi doktor kontrol etmişti büyüme var mı diye de asıl aşılama bayram a denk gelirse ne olacak
Hadi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Doktor size de ertesi gün ilişkiye girin demiş miydi. Bize demişti yapamadık maalesefHayırlı haberleri alırsın inş canım benimbenimde 2 gün oldu bekliyorum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Neyse ki doktorlar problemi tespit etmiş. Bundan sonra kolaylıkla olur inşallah. Genetik testi doktor mu istiyor. Normal kontrole gidince yapıyorlar mı. Benimde Ağustos ta ikinci yılım olacak evlilikte. Kendiliğinden olsun diye çok istedim ama nasip artık. Sizde kaç yıl olduMerhaba canım pozıtıf sonucun olur inşallah rabbim hayırlısını eylesin bende de pcos var geçen sene aşılama yaptırmıştım hamile kalmıştım sonrasında düşüğüm oldu maalesef kan pıhtılaşması varmış genetik teste öğrenmiştik onu şu an tekrar tedaviye başladık iki hafta önce drılıng ameliyatı oldum bugün doktorum femara verdi onu kulllanıcam bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet kuzum söyledi banada bi gün var bi gün yok olarak değerlendirin dediHadi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Doktor size de ertesi gün ilişkiye girin demiş miydi. Bize demişti yapamadık maalesefinşallah aşılama tutmuştur. Bir de duscopan verdi. Onu kullanıyorum bakalım. Heyecanlı iki hafta bizi bekliyor.
Adet günüm bugündü olmadı ama idrar testleri negatif çıkıyor bakalım nedirİnşallah vardır ya öyle düşünmeyin. Ben umutluyum dünden beri çok rahatladım
Amin inşallah canımEvet kuzum söyledi banada bi gün var bi gün yok olarak değerlendirin dediprogestan coraspirin bide vitamin kullanıyorum bende inş çabamızın sonu mutluluk olur sağlıkla kucağımıza alırız bebişler sendede ağrı var mı alt karnım ve göğüslerin epey ağrıyo
Kan sonucu ile kesinleşir. Düzenli adet oluyor muydun canımAdet günüm bugündü olmadı ama idrar testleri negatif çıkıyor bakalım nedir
Evet adetim gün ve saat olarak düzenlidir ama ilaçlar adet gecikmesi yapabilirmiş. Doktorum dediki birkaç gün bekleyelim kan testi yapalım negatif çıkarsa adet söktürücü ilaç veririmKan sonucu ile kesinleşir. Düzenli adet oluyor muydun canım
Adetten sonra 2 yada 3. Gün başlanıyor ilaçlara yumurtalarınız 18 -20 mm civarı olduğunda çatlama iğnesi yapılıyor. Ondan 36 saat sonrada aşılama adetten sonra 14. Günü falan buldu benim. Daha erken olanda varNormalde adetten ne kadar sonra aşılama yapılıyor kaç gün sonra yanı adetlıyken hap yada ıgne verıliyor sanırım sonraki süreç ne kadar
Kuzum adetin 2 yada 3 günü kontrolKizlar merhaba,
Catlatma ignesi ile asilamayi regliden itibaren kacinci gunde oldunuz?
Evet canım ama maalesef iğneye başlayamadı doktor alttan muayene etti daha rahmin incelmemiş pazartesi tekrar gel dedi yarın gidicem hayırlısı ile bakalım ne olacakAdetin 3.günü mü gittiniz ben 3. Gün direk iğneye başlanır diye düşünüyordum
Birazdan kontrolüm var umarım iğneler işe yaramıştır da çatlatma zamanını söyler doktor.Bana çok yan etkisi oldu iğnelerin artık kessin istiyorumKuzum adetin 2 yada 3 günü kontrol
Aynı gün ilaçlar başlanıyor yumurta geliştirici vitamin VS.
5 gün sonra kontrol o kontrolde belli oluyor çatlama iğnesi zamanı 36 saat sonrada aşılama
hayırlı haberler alırsın inş canım inş 2 3 yumurta gelişmiştirBirazdan kontrolüm var umarım iğneler işe yaramıştır da çatlatma zamanını söyler doktor.Bana çok yan etkisi oldu iğnelerin artık kessin istiyorum
amin inşallah doktorum bir tane düşük olduğu için genetik testi istedi o şekilde yaptırdım evleneli ekimde 3 yılım bitecek benimdeRabbim yardımcımız olsun inşallah. Neyse ki doktorlar problemi tespit etmiş. Bundan sonra kolaylıkla olur inşallah. Genetik testi doktor mu istiyor. Normal kontrole gidince yapıyorlar mı. Benimde Ağustos ta ikinci yılım olacak evlilikte. Kendiliğinden olsun diye çok istedim ama nasip artık. Sizde kaç yıl oldu
İnşallah canımhayırlı haberler alırsın inş canım inş 2 3 yumurta gelişmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?