Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aay 10 tane gebelik testi sipariş verdim 9. 10. Günden sonra başlıcam test yapmaya aşırı merak içindeyim
Yaaa ilk zamanlar ben de çok test yapıyordum ama bıraktım artık çarşamba direkt kan vercem inşallah adet olmazsam

Bende Semiha Şakir e Şubat'ta dosya teslim ettim Nisan adetiyle başlayacağız ama bende pco var adet ne zaman belli olmaz

Adetin 3.günü mü gittiniz ben 3. Gün direk iğneye başlanır diye düşünüyordum

Merhaba, bende bugün Zeynep kamil de ilk Aşılamamı oldum. İlk önce ilaç veriyor hemen ama doktoruna göre değişiyor sanırım kimisine klomen hap veriyolar kimisine de iğne bana fostimon iğne verdi sadece 8 gün göbekten yaptım. İlk 5 gün kullandıktan sonra kontrole gidiyorsun ultrasonla bakıyor yumurtaların durumuna göre onlar tekrar cagrıyor ya 2 gün sonra ya da 1 gün sonra gelişimine bağlı yani. Ben toplam 3 kere kontrole gittim. Yumurtalarımın biri 17 mm olmuştu dün çatlatma iğnesini oldum. Bugünde aşılamam yapıldı. 13 fostimon iğnesi birde ovitrelle çatlatma iğnesi toplam 500 lira tuttu.

Aşılama günü dahil 10.gün. Regl e 8 gün var. Duphaston kullanıyorum bir de. Oruç da tuttum inşallah varsa sorun olmaz

Aşılama günü dahil 10.gün. Regl e 8 gün var. Duphaston kullanıyorum bir de. Oruç da tuttum inşallah varsa sorun olmaz
Daha erkenmiş ya belke bakalım 1 hafta daha yerleşmemiştir belki
Ben tutamadım ya doktorum vitamin verdi bana birsürü 2 düşüğüm var diye Allah kabul etsin canım benim

Daha erkenmiş ya belke bakalım 1 hafta daha yerleşmemiştir belki
Ben tutamadım ya doktorum vitamin verdi bana birsürü 2 düşüğüm var diye Allah kabul etsin canım benim
Bana da dvit ve elenetal 1 verdi . Aşılama sonrası da duphaston. O da yarın bitiyor zaten. Pazartesi ara vericem o ilaca salı kan. Çıkarda devam et düşük önleyiciymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…