- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Yaaa ilk zamanlar ben de çok test yapıyordum ama bıraktım artık çarşamba direkt kan vercem inşallah adet olmazsamAay 10 tane gebelik testi sipariş verdim9. 10. Günden sonra başlıcam test yapmaya aşırı merak içindeyim
Aay çok az kalmış güzel haberler alırsın inşYaaa ilk zamanlar ben de çok test yapıyordum ama bıraktım artık çarşamba direkt kan vercem inşallah adet olmazsam
Ay inşaallah hayırlı haber alırsınız bizlere de moral olursunuzDün oldu canım hayırlı haberi almayı bekliyorum
Bende Semiha Şakir e Şubat'ta dosya teslim ettim Nisan adetiyle başlayacağız ama bende pco var adet ne zaman belli olmazMerhabalar,
Zeynep kamilde asilama olan var mi?
Subatta evraklarimi teslim ettim nisan reglinde gel dediler. Yarin gidicem. Direk ilac veriyor mu doktor. Bir de regli bitince mi cagiriyor yumurta kontrolune ve kac gunde bir kontrole cagiriyor. Bu arada rapirlu igne alanlar ne kadar verdi acaba igneler ne kadar tutuyor merak ettim?
İlk asilamam olacak insallah tutar.
Adetin 3.günü mü gittiniz ben 3. Gün direk iğneye başlanır diye düşünüyordumSelam kızlar, nasılsınız birkaç gündür giremedim tedavileriniz nasıl gidiyor , ben bugün doktoruma gittim Aşılama için iğneme başlayacaklardı götürdüm yanımda vurulamadımrahim daha incelmemiş pazartesi gel tekrar bakalım dediler. Bakalım pazartesi günü neler bekliyor beni Bismillah deyipte bir iğneye başlayamadık arkadaş
Bende de pco var kuzum ben doktordan ilaç reçete etmesini rica etmiştimBende Semiha Şakir e Şubat'ta dosya teslim ettim Nisan adetiyle başlayacağız ama bende pco var adet ne zaman belli olmaz
Test yaptınız mıBende 2. Aşılamamı 4 gün önce yaptırdım. Bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Aynı gün olmuşuz. Bende 5 nisan da test yapıcam siz de bugün bir değişiklik var mı24 ü perşembe oldum aşılamayı ben, kuluçkadayım5 - 6nisanda kan tahlili yapacağım. Senin aşılama tarihin belli mi
Bugün nöbetçiydim çok ayakta kaldım diye sanırım belim ağrıyor kasıklarıma batma oluyor gibi oldu arada.. Siz de nedir durumlarAynı gün olmuşuz. Bende 5 nisan da test yapıcam siz de bugün bir değişiklik var mı
Benim de aşırı regl sancısı vardı bugün. Test aldım sabah ilk idrara yapıcamBugün nöbetçiydim çok ayakta kaldım diye sanırım belim ağrıyor kasıklarıma batma oluyor gibi oldu arada.. Siz de nedir durumlar
Hadi inşallahh görelim çift çizgiileriiiBenim de aşırı regl sancısı vardı bugün. Test aldım sabah ilk idrara yapıcam
Tamam canım denicem inşallah çıkarHadi inşallahh görelim çift çizgiileriiietiketle beni yapınca
Merhaba, bende bugün Zeynep kamil de ilk Aşılamamı oldum. İlk önce ilaç veriyor hemen ama doktoruna göre değişiyor sanırım kimisine klomen hap veriyolar kimisine de iğne bana fostimon iğne verdi sadece 8 gün göbekten yaptım. İlk 5 gün kullandıktan sonra kontrole gidiyorsun ultrasonla bakıyor yumurtaların durumuna göre onlar tekrar cagrıyor ya 2 gün sonra ya da 1 gün sonra gelişimine bağlı yani. Ben toplam 3 kere kontrole gittim. Yumurtalarımın biri 17 mm olmuştu dün çatlatma iğnesini oldum. Bugünde aşılamam yapıldı. 13 fostimon iğnesi birde ovitrelle çatlatma iğnesi toplam 500 lira tuttu.Merhabalar,
Zeynep kamilde asilama olan var mi?
Subatta evraklarimi teslim ettim nisan reglinde gel dediler. Yarin gidicem. Direk ilac veriyor mu doktor. Bir de regli bitince mi cagiriyor yumurta kontrolune ve kac gunde bir kontrole cagiriyor. Bu arada rapirlu igne alanlar ne kadar verdi acaba igneler ne kadar tutuyor merak ettim?
İlk asilamam olacak insallah tutar.
Merak içindeyiz ilk haberi ver bizeTamam canım denicem inşallah çıkar
Yaptım da çıkmadı. Aşırı adet sancım varMerak içindeyiz ilk haberi ver bize
Aşılamanın kaçıncı günündesin kuzumAma adet olmuyorum geldi diyip bakıyorum dünden beri. Yok. Deliricem
Daha erkenmiş ya belke bakalım 1 hafta daha yerleşmemiştir belkiAşılama günü dahil 10.gün. Regl e 8 gün var. Duphaston kullanıyorum bir de. Oruç da tuttum inşallah varsa sorun olmaz
Bana da dvit ve elenetal 1 verdi . Aşılama sonrası da duphaston. O da yarın bitiyor zaten. Pazartesi ara vericem o ilaca salı kan. Çıkarda devam et düşük önleyiciymişDaha erkenmiş ya belke bakalım 1 hafta daha yerleşmemiştir belki
Ben tutamadım ya doktorum vitamin verdi bana birsürü 2 düşüğüm var diye Allah kabul etsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?