Bana Optifert kutu aldırdı hem suya katıp içtiğim var hem hap var sabah öğle akşam tok karna hepsiBana da dvit ve elenetal 1 verdi . Aşılama sonrası da duphaston. O da yarın bitiyor zaten. Pazartesi ara vericem o ilaca salı kan. Çıkarda devam et düşük önleyiciymiş
Ben femara kullandım. Yumurtam kendiliğinden çatladıBana Optifert kutu aldırdı hem suya katıp içtiğim var hem hap var sabah öğle akşam tok karna hepsi
Bide progestan kullanıyorum inş hayırlı haberleri alırsın ama stres yapma daha çok erken 10 gün olmuş daha iğneleri etkisi bile yeni bitmiştir
Senln daha var sanırım ama çatlatma iğnesi de testte pozitif yapıyormuş o da çıkmamış belki testte sorun vardır. Ama test bozuk olsa da daha erken yapmış gibisin hayırlı evlat olacaksa tutunsun minikAşılama günü dahil 10.gün. Regl e 8 gün var. Duphaston kullanıyorum bir de. Oruç da tuttum inşallah varsa sorun olmaz
Kuzucum hayırlı olsun şimdiden yumurtalıklarına bakıyo ilk gittiğinde kist var mı diye sonra iğne yada ilaç başlıyor yumurta geliştirici 5 gün sonra tekrar çağırıp yumurtaların boyutuna bakıyo ondan, sonra ya devam et diyo yada şu gün çatlama iğneni vurul şu gün gel aşılamanı yapalım diyo 10-15 gün filan sürüyo yani süreç hemencecik bitiyoMerhabalar kızlar bende nasipse bu ay içinde aşılama yapacagım tabı doktor adetlıyken gel dedı adetlıyken gıttıkten hemen sonra surec nasıl ılerlıyor ılac mı verıyorlar yumurtanın buyumesı falan ne kadar surebılıyor yanı surec nasıl ılerlıyor benı bılgılendırırsenız cok sevınırım.
Ben çatlatma kullanmadım kendi çatladıSenln daha var sanırım ama çatlatma iğnesi de testte pozitif yapıyormuş o da çıkmamış belki testte sorun vardır. Ama test bozuk olsa da daha erken yapmış gibisin hayırlı evlat olacaksa tutunsun minik
Kuzum önlem amaçlı sanırım bakıyorlar. Ne olur ne olmaz bana kist yok temiz demişti doktorum ordan bende heralde buna baktı diyorumcok teşekkür eederim umarım hayırlısyla Rabbım gönlumüzden gecenlerı hepımıze nasıp eder inşaALLAH .normalde regl donemı harıc kıstlerı goremıyorlar mı rahım fılmı de cekındım ben kistler olsaydı görunmez mıydı ?BAYRAM arefesıne denk gelrıse nasıl olur bılmıyorum suan adetım tahmını 18-19 u gıbı
Doktora arayıp soramazmısın kuzum eşinde problem var mı belki beklemesi gerekiyordur bizde 5 günlük perhizle gittik eşimde sorun yoktu 160 milyon çıktı sonucuMerhaba arkadaşlar, çok acil bir sorum var. Biz de pazartesi günü aşılama yaptıracağız maalesef dr hatası oldu. Pazartesi günü yapacağını bize söylemedi foliküller hakkımda bilgi vermedi. Şimdi sorum şu eğer eşim boşalmazsa pazartesi 6. Gün oluyor, eğer bugün boşalırsa pazartesi 1,5 gün oluyor. Sizce hangisini yapalım. Dr söyleseydi en iyisi 3 gün aslında ama4 aydır yumurtalarımı büyütmeye çalışıyorum. Bu ay iğnelerle büyüttük. Çok moralim bozuk yardımcı olabilir misiniz
Maalesef devlet hastanesinde doktora ulaşamıyoruz. Eşimde ciddi bir sorun yok canım sadece sayısı 100 milyon ilet hızı biraz düşük %10Doktora arayıp soramazmısın kuzum eşinde problem var mı belki beklemesi gerekiyordur bizde 5 günlük perhizle gittik eşimde sorun yoktu 160 milyon çıktı sonucu
Aay hiç bilemedim aşıalamda yıkama yapmıyorlar mı yaMaalesef devlet hastanesinde doktora ulaşamıyoruz. Eşimde ciddi bir sorun yok canım sadece sayısı 100 milyon ilet hızı biraz düşük %10
Akşam saatleri oluyor genel de iğneMerhaba kızlar, 2 ay üst üste klomen ilaç kullanarak aşılama yapıldı ama tutmadı doktorum nisan ayın da iğneli tedaviye geçelim dedi ama ramazan ayına denk geliyor iğneli olduğu zaman nasil kullanıyorsunuz belli saatleri varmı iftar sonrası yada sahur da kullansam olur mu bilgisi olan var mı?
Hayırlısı olsun kuzucum ilk denemede bebişinde kavuşursun inşMerhabalar bende yeni katıldım aranıza bende de PCo var iki ker Klomen kullandım ve sadece 1 tane yumurtam oluştu o yüzden aşılamaya geçtik bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Bunu bende merak ediyorum tedavi bayram a denk gelirse sıkıntı değil daha önce ki aşılamam bayram a gelmişti acilden doğumhaneye girip nöbetçi doktor kontrol etmişti büyüme var mı diye de asıl aşılama bayram a denk gelirse ne olacakcok teşekkür eederim umarım hayırlısyla Rabbım gönlumüzden gecenlerı hepımıze nasıp eder inşaALLAH .normalde regl donemı harıc kıstlerı goremıyorlar mı rahım fılmı de cekındım ben kistler olsaydı görunmez mıydı ?BAYRAM arefesıne denk gelrıse nasıl olur bılmıyorum suan adetım tahmını 18-19 u gıbı
Test yaptm iki gün önce hafif silik çizgi vardı çatlatma iğnesi yapabilir dedi doktor. Dün yine yaptm Malesef tek çizgi. Yarın adet günüm ve sancım da var. Sanırım yine olmadıTest yaptınız mı
İnşallah vardır ya öyle düşünmeyin. Ben umutluyum dünden beri çok rahatladımTest yaptm iki gün önce hafif silik çizgi vardı çatlatma iğnesi yapabilir dedi doktor. Dün yine yaptm Malesef tek çizgi. Yarın adet günüm ve sancım da var. Sanırım yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?