nisan alisverisi

yarali__kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
46
16
3
merhaba...
benim bi ay sonra nisanim var ve ben bi hafta sonra evime gidicem(kayinvalidem ve sozlumde o semtte). Ben nisan alisverisi kiyafet secimi felan uzun surer diye erken gidiyorm. ama dun onlar gidip nisan alisvrrisini nerdeyse tamamlamislar. hemde bensiz bornozdan gecelige kadar sanki onlar giyicek. nisanlimda pek anlamadifi icin annem dogrusunu biliyodur diye bisey dememis. ben simdi napim bilmiyorm bisey soylesem bi dert soylemesem baska. neden boyle bisey yaptilar sizce bi fikriniz varmi?

şuandan sonra yapılcak birşey yok
en azından düğün alışverişini kimvurduya getirme
sıkı sıkı nişanlına tembihle
ailesine söylesin

sizin giyeceğiniz şeyleri kendi zevklerine göre seçip tatmin olmuşlar bn ev eşyamda yaşadım buna benzer bir konu lütfen nişanlınızla konuşun ugun bir dille:)

Hos olmamis.
Begenmedigin olursa acik acik begenmedigini ve degistirmek istedigini soyle.

O gecelik bornozlari kv mi giyincek senin adına seçim yapıyor.
Ben olsaydm onları kabl etmez begenmez ben begencem deyip kendim yaptrrdm.

Sizin isteklerinize ve fikirlerinize deger vermiyor ve onemsemiyorlar.

Tam oyle olmayabilir o ya.
Ben de nisan alisverisini babamin tanidigi yerden yapmistim. Hatta cuma alisverise cikilacak diye persembe gidip her seyi paketlettirip odeyeceklerimin parasini odeyip cuma kv ve esimle gidip direk onlari alip cikmistik. Sirf kendiminkileri degil esiminkiler de oyle yapildi.
Kimse de bana niye sormadin demedi, hatta herkes "amaan uzamadi iyi oldu valla" demisti.

yaw nişanlında mı ordaymış yani? sonuçta hangisi hangi mağazadan biliyor.
Gider beraber değiştirirsiniz bir hafta sonu. Eğlenceli bile olur, sıkma canını.

aynısı benim de başıma geldi. bana hiçbir şey sormadan gidip bohça alışverişi yaptılar. bohça yapıldıını bile bilmiyorduk o derece yani. haliyle biz damada birşey yapmadık. nişan elbisesi hediyelik alışverişinde de ortadan kayboldular, ben kendim aldım. aldığımı söyleyince de ne acelen vardı birlikte giderdik oldu... bunların sonu gelmiyor maalesef. biraz saygı duymayı bilseler keşke. ama benden ufak bir tavsiye. otur seni üzen şeyleri krımadan, kibarca söyle. bekle sonra değişiyorlar mı gözlemle. değişmiyorsa da bırak bitsin. hiçbir şey senden kıymetli değil. başta değer vermeyen sonra hiç vermiyor emin ol.

boş verin

bunları kafaya takıp üzülmeyin

onlar hediye gibi düşünün hediyeyi gel sen diyor muyuz onlar da dememiş işte

beğenirsen kullan beğenmezsen ver birilerine

elbiseni sen seçeceksin; ona uygun diğer ıvır zıvırları da geceliği vs boş ver beğendiğin olursa alsın nişanlın

Ben olsam gider değiştirirdim herşeyi
Gerek yok benim özelime girmelerine
Ev alışverişinde de boyle yapmasınlar
Dikkat edin.

Canım en azından sana sora bilirlerdi kızım biz alalımmı diye bune kendimi giycek sen giyceksin bence sen en pahalılarını alırsın belki diye daha uyguna getirmek için böyle bişey yapmış olabilirler tam anlamıyla saçmalamışlar sende keşke beraber alsaydık seçimlerimi ben kendim yapmak isterdim falan de aldıkları geceliği falan olmadı üzerime değiştirmem lazım de bidaha böyle bişey yapmasınlar

bence hiç çaktırma.. gidince de ki "anne teşekkürler, değişim kartı var mı sizde " , yok derse "tamam nişanlım eline faturaları alsın bir de ben bakayım" diye söyle...

bu düşüncesizliği yapan k.v ilerde başına çok işler açıcak gibi duruyo haberin olsun

Reactions: tse
Git eşyalara bak beğendiklerini okeyle, beğenmediklerinin neyle değiştirlmesi gerektiğini... Bana osrsaydınız keşke 2 iş olmazdı ama bunların bunlarla değişmesi gerekiyor kullanamam bunları de geç kenara.
Emrivaki hiç hoş değil, ben olsam inadımdan beğensem de kullanmazdım. Nişanlın da az çok bilir, erkek bilmez mantığı yok. Kim kullanacaksa eşyayı o olur. Erkeklerin çoğu evlenene kadarboxerını bile annesine aldırıyor. Çok saçma.

OFF bende hiç hoşlanmazdım .Moralim bozulurdu.Kötüde düşünme belki güzel şeyler almışlardır .Ama begenmediğin olursa direk söyle kullnamama ben zaten gelecekti beraber giderdik de Ay masraftan mı kaçtılar gelinn cok sey aldarırı diye anam erkeklerdeiş bitiyor ya şu analarını bacılarını bi karşıtırmamayı ögrenemediler nişanlına da söyle habersiz işlerden hoşlanmadığını uygun dille aran bozulmasın sonra.Bende olsam aşırı surat yaprdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…