nisan alisverisi

Ne olacak ki? 10 gündür evliyim,sağolsun kaynanam gecelikte almış terlikde bornoz bu nisan bohçası gibi birşey zoruma da gitmedi açıkçası şuan seve seve kullanıyorum. .Kendi istediğim gecelik vs de kendim almıştım ne kırdım ne kırıldım

Ben olsam eşyaları gördüğümde hiçbirini beğenmedim degistirmek istiyorum ayrıca nişanlanan benim bunları begenmeyecegimi hiçbiriniz düşünemedi diye de çekerdim fırçayı resmen egolarını tatmin etmişler olan sana olmuş

nişanlı kız sendromları :) gülüyorum ama ben de yaşadım şimdi çok manasız geliyor kafama taktığım şeyler.
bohça yapılacağından haberiniz yokmuş zaten, siz hazırlık bile yapmamışsınız. onlar hediye olarak düşünmüşler. hediyenin iyisi kötüsü olmaz. beğenmediğinizi kullanmazsınız olur biter. alınan şeylerin ucuz kötü olduğunu, ki öyle olsa da bence bir önemi yok, nereden biliyorsunuz ki? evlenirken kayın valideniz size gecelik almasa sizin giyecek geceliğiniz olmayacak mı?
hemen her şeyi kötüye yormayın. kimseye de bir şey söylemeyin. kabul edin teşekkür edin.

bana bohça getirilmedi, ben de istememiştim. ama annem hazırlamak istedi eşim için. alış veriş yaptık aldığım şeylerden birini o zaman nişanlım olan eşim beğenmedi gittik değiştirdik. biz alınca kayın validem de 4 parçalı pijama takımı gibi bir şey almıştı nişandan herhalde 1 ay sonra . verirken de "s beden aldım, evlenene kadar zayıflarsın diye düşündüm" demişti:)) birkaç kilo fazlam var diye lafını sokuvermişti yani.. kendisi benim yaşımdayken 48 kiloymuş da:)

Ben nişan alışverişine çıkmak istemedim, kayinvalidem zevkli kadındir ona bıraktım. Gerçekten de çok güzel şeyler almış benim zevkime uygun.. Makyaj ve bakım seti için de biz nişanlımla çıktık aldık, makyaj malzemesi ne kullanır bilemem demiş kayinvalidem.. Aynı şekilde nişanlıminkileri de biz aldık. Ayakkabı için beraber gezdik sadece.. Ayrı şehirlerde olunca daha rahat oldu böyle..

biz nişanliydik.. Kayınvalidem gitmiş. oturma grubuma çok uygun sehpa almiş..
öle bayıldım ki.. çok beğendim.. annemde çok beğendi..
güzel beğeniyorlar ben güveniyorum zevklerine... onlar zevkine göre seçiyor herşeyi ucuzuna demodeyi degil...
bakın bebegimin bi ihtiyaci olucak.. görümcemle kayınvalidem gidicek çarşıya bişey alincak kadar güveniyorum..
eşim de öle ucuzu hiç sevmiyor en iyi olani seçiyor...
ben pahalıdan kaçiniyorum..sevmem. çok çok pahalı da aldirtmam . onlarda biliyorlar...
ben çok kararsizim. kararimi eşime danişiyorum sen bilirsin diyo. karışmıyorlar kararlarinida bana birakir o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…