- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Nişan alışverişi nedir bende nişanlıyım biz böyle bir şey yapmadık. Düğünden önce balayında giyilecek kıyafetler iç çamaşırı vs ihtiyaçlar nişanlıyla gidilip alınır ben kv ile gidip bunları almak istemezdim. Ayrıca bence alınanlar normal sadece bornoz erkek tarafı almıyor. Ama böyle o şunu alsın ben şunu lafını ben sevmiyorum. Ortak ev kuruluyor o bu ne önemi var
Bahane bunlar, hiç bir şey aldırmadim. Nişanda sadece 350 TL lik yüzük aldı. Bir de 300 e kıyafet. Annemlerin düğün takılarını bile alıp götürdüler. 5yil çalıştım tüm birikimimi götürdü.Elimde bir gram altinim olmadı yüzük dışında. İkimizde memuruz ev alalım dedim. Boşaniyorum ve sonuç: Ben paragözum hepsinin gözündeEvet hatırladığınız gibi evde bağırdı çağırdı. Aradılar defalarca suçu bize atıyorlar benim geri dönme gibi bir durumum yok. Sadece çevreye paragöz olarak kaldı adım onlar içinde buna üzülüyorum alınanlar abartı mı hakkım değil miydi? Kendimi rahatlatmak istiyorum. Geri dönmeyeceğim elbetteki
İç çamaşırı, bornoz, gecelik, pijama takımı, terlik, elbise filan alınıyor. Yüzükleri, hediye takıyı alıyorlar. Yemeni, lif, patikle vs. kız tarafına götürülüyor bohça adı altında.
Bu biraz kişinin kendisine kalmış. Kayınvalide bana iç çamaşırı, gecelik seçse götürür iade ederim ya da çöpe atarım. Onu giyip cinsel ilişki yaşayamam :)
Bahane bunlar, hiç bir şey aldırmadim. Annemlerin takılarını bile alıp götürdüler. 5yil çalıştım tüm birikimimi götürdü. İkimizde memuruz ev alalım dedim. Boşaniyorum ve sonuç: Ben paragözum hepsinin gözündeİlk zamanlar olduğu için anlıyorum seni ama bunu diyecek adamlar her türlü diyor,bahane mi yok. Boş versene. Hepsinin canı cehenneme
Bende siz bunu alın bizi bunu alalım diye birşey söylemedim inanın ki çok saçma bir durumun içine düştüm ya ayıptır böyle şeyler zaten para mevzuları hele bizde hiç konuşulmaz alınıyorsa alınır yoksa almayız illa alacaklar aman öyle olsun diye birşey söylenmedi. Zaten alamıyorum dese ben asla müsaade etmem de. Beni denedi belki de bilmiyorum çok gururum kırıldı
Zor oluyor, tek yapacağın senin değil onların sorunlu olduğunu kabullenmen. Hep kendimi sucladim yıllarca yok yere. Bunu kabullen ve önüne bakmaya çalış. Özür diler, affedersin belki inanmak isteyip falan düğünü hemen yapma. O yollardan geçmiş biri olarak tavsiyemdir.Geçmiş olsun üzüldüm bende takmamayı öğrencem inşallah
Kuzum sana aldırdın diye demedim. Arkadaş ne olduğunu sormuş o sebeple yazdım. Yanlış anlamanı istemem. Bunlar genel anlamda alınan şeyler daha fazlası da olabilir yazdıklarımın. Siz sonradan hiç konuştunuz mu bu konuları? Olay kavga kıyamet bitti mi?
Aynen. Bahane etmisler galiba. Bir insan 2 gecelikle 1 setle küçülmez. Terbiyesizlermis yaaaaaBahane bunlar bahane.Onlar zaten nişan atmayı kafaya koymuş da alışverişi kılıf yapmışlar.
İnsan sevdiğinin her hatasında bir doğru sevmediğinin her doğrusunda bir yanlış ararmış.Konu sahibinin olayı da o hesap.Aynen. Bahane etmisler galiba. Bir insan 2 gecelikle 1 setle küçülmez. Terbiyesizlermis yaaaaa
Evet hatırladığınız gibi evde bağırdı çağırdı. Aradılar defalarca suçu bize atıyorlar benim geri dönme gibi bir durumum yok. Sadece çevreye paragöz olarak kaldı adım onlar içinde buna üzülüyorum alınanlar abartı mı hakkım değil miydi? Kendimi rahatlatmak istiyorum. Geri dönmeyeceğim elbetteki
Cok doğru bir söz gerçektenİnsan sevdiğinin her hatasında bir doğru sevmediğinin her doğrusunda bir yanlış ararmış.Konu sahibinin olayı da o hesap.
Birak kim ne dusunurse dusun cok mu onemli anlamiyorum insanlarin ne dusundugu.Evet hatırladığınız gibi evde bağırdı çağırdı. Aradılar defalarca suçu bize atıyorlar benim geri dönme gibi bir durumum yok. Sadece çevreye paragöz olarak kaldı adım onlar içinde buna üzülüyorum alınanlar abartı mı hakkım değil miydi? Kendimi rahatlatmak istiyorum. Geri dönmeyeceğim elbetteki
Bu alisveris hala ailelerle mi yapiliyor. Biz esimle yaptik. Ne karisan ne gorusen oldu.Takılıyorum kafama çok takıyorum terkedildim nişan alışverişinde karşı taraf para mevzularını çok dert etmiş bir kaç iftira yanlış anlama ile bitirdiler ben üzerimden atamıyorum durumu hala 1 buçuk ay oldu. Tarafsız yorum istiyorum ne olursunuz çoklamayın.
Karşı tarafın maddi durumu gayet iyi (, asla ve kata buna güvenerek) alınmadı tabi alınanları yazıyorum eksiksiz çok şey mi aldırdım akıl verin kendimi yiyorum keşke almasaydım böyle yanlış anlamayacaklardı belki beni ve ailemi.
1 - Yüzükler onun yüzüğünü ben aldım tek taş.
2- ince set takımı (5 bin civarı)
3- 6lı gecelik saten ( içinde başka bir şey yok) aldırmadım.
4- bornoz takımı.
Başka birşey yok çok mu abartmışım annem nişandan sonra bakmaya gelecekler akrabalar konu komşu dedi çeyize alınanlara kendimi çok suçlu hissediyorum bana akıl verin sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?