Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Perşembe sabah evde tekrar test yapıp duruma göre yine kan ver canım belki erken olduğu için çıkmamıştır

17 gün iyi sabretmişsin bence bugün kaset test yap
Yaptım
Perşembe sabah evde tekrar test yapıp duruma göre yine kan ver canım belki erken olduğu için çıkmamıştır

yaptımm

Çok ümidim yok canım olcakmışım gibi ağrılarım da başladı gidişata bakıcam artık :/

edahandro evremm22 Insallah bi sonraki ay sizden de guzel haberler gelecek uzulmeyin diyecegim ama biliyorum uzulmemek elde degil ben de cok bekledim her ay o kırmızıları gormek nasil bi psikoloji biliyorumsizi tanımıyorum ama kullanici adlarinizla dualarımda olcaksınız en hayırlı zamanda siz de pozitifleri gorceksiniz inanıyorum

Canım benim güzel dileklerin ve duaların için çok sağol inş en yakın zamanda güzel haberlerle döneriz

Teşekkür ederimmmm canım moral oldu çok sağol, umarım bir gün bizim de kucağımız dolar kuzum.

Yaa sendemii bu ay bize yaramadı önünüzdeki maçlara bakıcaz artık inş çok bekletmeden gelir bebişlerimiz aşılamadan sonra kaçıncı günde oldun canım normal tarihinde mi oldun
Canım ben kendi adet tarihimde oldum. Aşılamaya göre aslında Perşembe bekliyordum. Ama kendi adet tarihimde oldum. Aşılama gününü saymadan +12 gün sonra olmuş oldum.

Haziran1907 kuzum senin dışında bu ay pozitifi gören olmadı sanırım grupta. Bize dua et kuzum. Bu ay yine klomen kullanıyorum ve uygun olursa yumoşlarım aşılama olacak. Bu ay o ay olsun Lütfen

İnşallah ama yorumları okudukça pozitiflik gidiyor bende
Bu ay böyle oldu kuzum. Gerçekten pozitif gören az kişi oldu bu ay ama umudu kesmemek lazım. Bakma ben de ağlamayı yeni durdurdum. Önümüzdeki ay umarım hepimiz için güzel olur. Moralini yüksek tut canım. Şimdi aşılamadan sonra sana en lazım olan şey o

Gerçekten öyle, ama işte çok isteyince ve hep hayal kırıklığı olunca insan endişe ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…