- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Haydi inşallah hayırlı haber allirizBende kan verdim yarını bekliyorum
İlk deneme canımKaçıncı denemeydş canım peki
Benim dr bugün vermemi istedi canım akşaümsü verdim maalesef negatifSen benden bir gün sonra aşılama yaptırmıştım diye hatırlıyorum. Ben Perşembe sen cumartesi olmuştun. İnşallah canım bebiş haberini alırız. Yaz mutlaka buraya. Ben daha test yapmadım. Cumayı bekliyorum. Gecikmeyi bekliyorum
Oy maşallahİlk deneme canım
YaaaBenim dr bugün vermemi istedi canım akşaümsü verdim maalesef negatifsenden güzel haberler gelir inş
Muhtemelen yumurtan büyüdü ve çatlıyorduSlm bayanlar, ben de bugün yaptırdım aşılamamı.. Dualarınıza beni de ekler misiniz?
Bu benim ikinci aşılamam. İlki tutmuştu ama sonra kalbi durdubişey sorucam ilk aşılamamda hiçbir şey hissetmemiştim. Bunda sağ tarafımda aşırı Bi ağrı hissettim. Var mı bu durumu yaşayan?
17 gün durabildiysen valla tebrik ediyorum seni ne kadar güzel keske bende durabilsem ama.bjce artik yapmalisiin. Adet ne zaman olan gerekiyorduAşılamanın üstünden geçen 17. Gün ama hala adet olmadım ama olacak gibi hissettiğim için de test yapmıyorum, tedirginim..
Normalde doktor 14 15. Gün gel kan ver demişti ama ben gitmedim. Adetime de normal şartlarda 3 4 gün var daha. O yüzden bekliyorum aslında. Adet sancılarımda gelip gelip gidiyor 2 gündür17 gün durabildiysen valla tebrik ediyorum seni ne kadar güzel keske bende durabilsem ama.bjce artik yapmalisiin. Adet ne zaman olan gerekiyordu
Sen daha iyi bilirsin cnm ama bnce test yapabilirsin. Bnmde bugün aşılama dahil 11. GünümNormalde doktor 14 15. Gün gel kan ver demişti ama ben gitmedim. Adetime de normal şartlarda 3 4 gün var daha. O yüzden bekliyorum aslında. Adet sancılarımda gelip gelip gidiyor 2 gündür
Perşembe sabah evde tekrar test yapıp duruma göre yine kan ver canım belki erken olduğu için çıkmamıştırBenim dr bugün vermemi istedi canım akşaümsü verdim maalesef negatifsenden güzel haberler gelir inş
17 gün iyi sabretmişsin bence bugün kaset test yapAşılamanın üstünden geçen 17. Gün ama hala adet olmadım ama olacak gibi hissettiğim için de test yapmıyorum, tedirginim..
Canım çok üzüldüm inan takipteydim vardır bi hayır zamanını bekliyor demek kiKızlar ben elendim
3 gün sonra tekrar yap hala iğne etkisi olabilir koyulaşırsa kan verirsinEki Görüntüle 3237996 kızlar az bekledim birzcik kirmizilasti gibi sanki
sağol canım benim inş ama ümidim yok maalesef 0,1 çıktı ümit vaadetmiyor :/Yaaaama daha erken belki geç döllenme olmuşsundur. Çok erken verdirmiş bence ya. Umarım hamilesindir kuzum.
17 gün durabildiysen valla tebrik ediyorum seni ne kadar güzel keske bende durabilsem ama.bjce artik yapmalisiin. Adet ne zaman olan
Yaptımm testtSen daha iyi bilirsin cnm ama bnce test yapabilirsin. Bnmde bugün aşılama dahil 11. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?