Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız umut hep var olmalı. Sevgiyle kalın

Canım bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sende durum nedir
Canım senin bat ne zamandı? Benim bat salı ve perşembe (biri normal adet günüm, biri aşılama sonrasına göre hesapladım) cuma idrar testi yapacağım adetim gelmezse. Sarı akıntı ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Sen de durumlar nasıl?

Canım benım perşembe adet tarihim benim goguslerımın sısı ındı kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif cıktı hiç bakmadm demın cope atarken sılık cizgi gördm ama kuruma oldugunu düşünüyorum

İnşallah bebiştir canım. Daha erken zaten perşembeye çok var.

İnsallah canım evet ama 6 gun öncesine kdr gösteriyo diyooar
Canım yok geç döllenmesi şusu busu var, o erken gebelik testlerini güvenilir bulmayanlar çok. Sen ümidini kaybetme. Yumurtlamadan sonra 14. Günde negatif görüp, 16da pozitifi görenler var. İnşallah Perşembe cumaya pozitifleniriz

Bugün de test yaptın mı var mı gelişme
bende işler karışık canım dün kaset testim bembeyaz çıkmıştı bu sabah yaptığım zor görünen bir karartı var gibi geldi birde erken testten yaptım onda da aynı şekilde zor görünen bir çizgi belirdi. ama dün erken testten yapmadığım için dün yapsam yine silik çıkarmıydı hiç bilemeyeceğim

Yarın kan ver bence varsa çıkar

akşam vericem canım görelim bakalım ne çıkacak inş çıkıyorsa da 3-5 fln çıkıp sürüncemede bırakmaz :)
Sen benden bir gün sonra aşılama yaptırmıştım diye hatırlıyorum. Ben Perşembe sen cumartesi olmuştun. İnşallah canım bebiş haberini alırız. Yaz mutlaka buraya. Ben daha test yapmadım. Cumayı bekliyorum. Gecikmeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…