- 5 Mart 2015
- 799
- 916
- 303
- 30
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Benim dün testim silik çıkmıştı 9.gün
Bugün negatife döndü 10. Gün
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız umut hep var olmalı. Sevgiyle kalınCanım bozma moralini beklediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor bazen bütün belirtiler var gibi oluyor. İlk denemenmiş bu olmamış kısmet değilmiş 2. Olur inş çok bekletmeden gelir bebişin moralini yüksek tutman çok önemli
Bugün de test yaptın mı var mı gelişmeBenim dün testim silik çıkmıştı 9.gün
Bugün negatife döndü 10. Gün
Kaçıncı denemeydş canım pekiTam adet günü yapmıştım canım kanı da o gün verdim değer 500 dü yani aslında bi hafta önceden belli oluyor
Canım bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sende durum nedirBen de sarı akıntı var ne demekse artık kim bilir . Herşeyde bir anlam arayan ben
Canım senin bat ne zamandı? Benim bat salı ve perşembe (biri normal adet günüm, biri aşılama sonrasına göre hesapladım) cuma idrar testi yapacağım adetim gelmezse. Sarı akıntı ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Sen de durumlar nasıl?Canım bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sende durum nedir
Canım benım perşembe adet tarihim benim goguslerımın sısı ındı kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif cıktı hiç bakmadm demın cope atarken sılık cizgi gördm ama kuruma oldugunu düşünüyorumCanım senin bat ne zamandı? Benim bat salı ve perşembe (biri normal adet günüm, biri aşılama sonrasına göre hesapladım) cuma idrar testi yapacağım adetim gelmezse. Sarı akıntı ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Sen de durumlar nasıl?
İnşallah bebiştir canım. Daha erken zaten perşembeye çok var.Canım benım perşembe adet tarihim benim goguslerımın sısı ındı kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif cıktı hiç bakmadm demın cope atarken sılık cizgi gördm ama kuruma oldugunu düşünüyorum
İnsallah canım evet ama 6 gun öncesine kdr gösteriyo diyooarİnşallah bebiştir canım. Daha erken zaten perşembeye çok var.
Canım yok geç döllenmesi şusu busu var, o erken gebelik testlerini güvenilir bulmayanlar çok. Sen ümidini kaybetme. Yumurtlamadan sonra 14. Günde negatif görüp, 16da pozitifi görenler var. İnşallah Perşembe cumaya pozitiflenirizİnsallah canım evet ama 6 gun öncesine kdr gösteriyo diyooar
Canım merakla bekliyorum inşallah bize müjdeli haberi verSabah ilk işim kan vermek
Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımSabah ilk işim kan vermek
Bilmiyorum da ümidim yok sadece netleşsin diye kan vericem.. Aklımdan gitsin..Canım merakla bekliyorum inşallah bize müjdeli haberi ver
bende işler karışık canımBugün de test yaptın mı var mı gelişme
Yarın kan ver bence varsa çıkarbende işler karışık canımdün kaset testim bembeyaz çıkmıştı bu sabah yaptığım zor görünen bir karartı var gibi geldi birde erken testten yaptım onda da aynı şekilde zor görünen bir çizgi belirdi. ama dün erken testten yapmadığım için dün yapsam yine silik çıkarmıydı hiç bilemeyeceğim
akşam vericem canım görelim bakalım ne çıkacak inş çıkıyorsa da 3-5 fln çıkıp sürüncemede bırakmaz :)Yarın kan ver bence varsa çıkar
Sen benden bir gün sonra aşılama yaptırmıştım diye hatırlıyorum. Ben Perşembe sen cumartesi olmuştun. İnşallah canım bebiş haberini alırız. Yaz mutlaka buraya. Ben daha test yapmadım. Cumayı bekliyorum. Gecikmeyi bekliyorumakşam vericem canım görelim bakalım ne çıkacak inş çıkıyorsa da 3-5 fln çıkıp sürüncemede bırakmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?