- 22 Şubat 2023
- 10.228
- 11.349
- 228
- 38
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Canım maşallah artış için birşey yaptınız mı? Kendiliğinden mi arttıBenim eşimin ilk sayımda 25milyondu. Bugün aşılama için verdiğinde 70milyon çıktı 40 milyon %90 hareketli olarak yapıldı
Pazartesi yaptırdık aşılamayı hiç o modda değilim biliyomusun.küskün bıkkın olmayacak gibi aynı400 milyon bile olsa işte Allah istemezse olmuyor… üzme sakın kendini bir tane bile spermi olmayan adamdan sperm bulup çıkartıp tüp bebek yapanlar var. Ümidini kaybetme
Hoşgeldin canımMerhabalar, konuyu takibe aldım birlikte bekleyelim 4nisan ovitrelle, 6 nisan aşılama günüm. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Hoşbuldum, alırız inşallahhHoşgeldin canımumarım bu ay o ay olur ve hep birlikte alırız bebiş haberlerimizi
Evet canım aşılamamdan beri 1 hafta oldu iğnenin 9. Günüİğneden beri mi aşılamadan beri mi bir hafta
Amin arkadaşım inşallah sabrımızın sonu selamet olur , istemeyen onca insanın hemencecik oluveriyorKendini suçlama üzme. Pcos ile kendiliğinden hamile kalma şansında var ve aşılamada pcos çoğul gebelik Ya da nırmal şansı daha yüksek bize göre. Benimde hidrosalpenks var tüplerimde kısmi tıkanıklık var. Ama üzüldüğüm zaman hep en azından eşim yanımda diyorum. Allah en doğru zamanda hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah
Hayırlı olsun inşallahBenim de bugün ilk aşılamam oldu. Aşırı ağrım vardı aşılamadan önce yumurtladığım tarafta. Aşılamada ve hala rahimde ve yumurtalıklarda ağrım var hatta belimde bile. Kendimi mi çok kastım acaba. Ağrıyor öksürünce gülünce hareket edince… sizin de öyle oldu mu? Çok şükür en azından tutabiliyorinşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini
Resmini atın bakalım bibenim bugün çatlatma iğnesinin 10. günü sabah kaset test yaptım pozitif çıktı ama silik di gerçekten zaman geçmiyor negatife dönecek diye resmen korkuyorum
Dün test yapmış mıydın bazı kişilerin 8-9.günde iğne etkisi gidebiliyormuşEki Görüntüle 3232363
Benim de adet sancısı gibi ara ara sürüm oluyor bugün daha çoktu göğüslerim de ara ara böyle acıyor ama öyle uyku hali miğde bulantısı gibi bir şey yok
Birkac gune netlesir o zaman en zoru da beklemekevet yaptım oda böyle çıktı ama bazı kişiler de idrar testin de 12-13 güne kadar pozitif görüp kan testinde negatif gören oluyormus bende ilacın etkisi mi acaba diye düşünüyorum offf
Çok teşekkür ederim inşallahAmiiiin inşallah emeklerinin karşılığı güzel hayırlı bi evladın olurinşallah bu sefer tutar
Ayy inşallah artık ilaçlar yoruyo iğneyi daha batirmadan göbeğim sızlıyordu resmen psikolojikmenAmin inşallah bu son olur da miniklerimize kavuşuruz
Mesela ben her aşılamamda 11. günde evde pozitif görüp daha sonra kanda negatifi görenlerdenim çok büyük hayal kırıklığı oluyorevet yaptım oda böyle çıktı ama bazı kişiler de idrar testin de 12-13 güne kadar pozitif görüp kan testinde negatif gören oluyormus bende ilacın etkisi mi acaba diye düşünüyorum offf
Aşılamadan mı yoksa çatlatma iğnesinin 11. GünüMesela ben her aşılamamda 11. günde evde pozitif görüp daha sonra kanda negatifi görenlerdenim çok büyük hayal kırıklığı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?