Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

400 milyon bile olsa işte Allah istemezse olmuyor… üzme sakın kendini bir tane bile spermi olmayan adamdan sperm bulup çıkartıp tüp bebek yapanlar var. Ümidini kaybetme
Pazartesi yaptırdık aşılamayı hiç o modda değilim biliyomusun.küskün bıkkın olmayacak gibi aynı

Amin arkadaşım inşallah sabrımızın sonu selamet olur , istemeyen onca insanın hemencecik oluveriyor gerçekten çok istememek mi gerekiyor bilemedim

benim bugün çatlatma iğnesinin 10. günü sabah kaset test yaptım pozitif çıktı ama silik di gerçekten zaman geçmiyor negatife dönecek diye resmen korkuyorum

Hayırlı olsun inşallah benimde ilk gün ağrım vardı kasılmalar özellikle aöa bir iki güne kadar geçti süreçten haberdar edelim birbirimizi şuan göğüs hassasiyeti dışında bir şey hissetmiyorum bu arada

Benim de adet sancısı gibi ara ara sürüm oluyor bugün daha çoktu göğüslerim de ara ara böyle acıyor ama öyle uyku hali miğde bulantısı gibi bir şey yok

evet yaptım oda böyle çıktı ama bazı kişiler de idrar testin de 12-13 güne kadar pozitif görüp kan testinde negatif gören oluyormus bende ilacın etkisi mi acaba diye düşünüyorum offf

evet yaptım oda böyle çıktı ama bazı kişiler de idrar testin de 12-13 güne kadar pozitif görüp kan testinde negatif gören oluyormus bende ilacın etkisi mi acaba diye düşünüyorum offf
Mesela ben her aşılamamda 11. günde evde pozitif görüp daha sonra kanda negatifi görenlerdenim çok büyük hayal kırıklığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…