Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Benim biraz moralim bozuldu kızlar iğneyle birkaç yumurta büyümeye başlamış yarın kan tahlili vereceğim östrojene bakacakmış ve yumurtaların son durumuna bakacağız birden fazla yumurta büyümüşse çatlatma iğnesini yapmayabilirmiş nasıl ilerlenecek hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı acaba

Canım benim bu ay iki yumurtam var çatlatma iğnesi verdi doktorum. Aslında bir kaç yumurta istiyor doktorlar ama seninki neden öyle demiş bilemedim

Canım benim bu ay iki yumurtam var çatlatma iğnesi verdi doktorum. Aslında bir kaç yumurta istiyor doktorlar ama seninki neden öyle demiş bilemedim
Dün kontrolümde 3-4 tane atağa geçen vardı birkaç tane olunca çoğul gebelik riski fln oluyormuş sanırım farklı komplikasyonlar oluşuyormuş anladığım kadarıyla. Yarın önce bir kan ver dedi sonrasında kontrol edecek kaç tanesi ne kdr büyümüş diye. Merak ettiğim şimdi eğer dediği gibi fazla sayıda yumurta büyüdüyse iğneleri boşa vurulmuş olup aşılama iptal mi olacak yani

Evet çoğul gebelik istemiyorlar ve 4 taneseyse baya çokmuş canım Anladım. Umarım daha fazla beklemezsin de yumurtaların istediğin gibi gelişir .

Canım sıkma canını herşey olacağına varıcak ne yaparsan yap stres yapman sadece kendini yıpratır bak benim gittiğim hastane de bir gebeyle konuştum oda bu süreçten geçmiş kadın kaç kere ağlayarak bu hastaneden çıktım dedi çok isyan ettim ama hiç pes etmedim dedi şimdi ikizlere gebeyim bir oğlum bir kuzum olucak dedi 1 ayı kalmıştı doğumuna şimdiye doğumu olmuştur bile sende öyle hemen karalara bağlama sabır de hayırlısı dee

Oh tam kıvamında olmuş hadi hayırlısı olsun inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerini alırız
İnşallah canım. Ben de çok sevindim yumurtalarımı görünce inan. Geçtiğimiz ay uygun boyuta gelememişlerdi. Doktor hiç iğne vermedi. 14-16-28 mmdi. Üç taneydi. Boyutlarını beğenmedi doktor. Umarım sen de yarın güzel haberlerini alırsın canım. Hiç belli olmuyor bu yumurta işleri onun için yarın çok güzel haberler de alabilirsin hiç moralini bozma

Doğru diyorsun canım biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor biraz modum düştü tabi ama yarın kontrole kadar moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum belki herşey yolunda gider

Herşeyin bir zamanı var zamanını bekliyor diyorum her zaman sabır gerekiyor tabi biraz. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım sizlerle konuşmak iyi geliyor yarın güzel haberlerle gelirim inş

Evet canım öyle sanırım yarın anlıcaz bakalım kaç tane gelişmiş
Hiçbirşey e müdahale etme şansımız yok, yaşayacağımız ne varsa yaşıyoruz başımıza gelecek birşey varsa geliyo.. İlk bebeğim tüp bebek benim. Çok zorlu bir süreçti.. İkinciyi istedik olmadı, tedaviye başladık klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 ay tutmadı. Ümidimi kestim aşılama dedi doktor olmaz ama deneyelim dedim.. Olmaz dedim oldu tuttu.. Ama o da 6 haftalıkken kalbi durdu.. Dünya başıma yıkıldı sandım. Doktorum ben jinekolog olduğum halde eşime çare olamadım benim eşimin de 3 düşüğü var dedi.. Düşününce gerçekten hiçbir şeye müdahale şansımız yok.. Bolca tevekkül çokca dua.. Sonrası nasipte varsa geliyor zaten.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Hepinize her gün dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Umut oldun

kızlar arkadaşımızın söylediğine istinaden birşeyler söylemek istiyorum.pko falan yok düzenli regl oluyorum. Her ay sağlıklı yumurtalarım olurdu.fakat 3 4 aydır yumurtam 10 mm yukarı geçmiyordu.yine bu ay kontorlümde doktorum 10 mm geçmediğini duphaston kullanıp rahim duvarı kontrolü için bir hafta sonra kontrole gelmemi söyledi.bu bir haftanın içinde bir cuma gecesi ismi Azam duası ile karşılaştım iki rekat Hacet namazı kıldım. Azam duasını yaptım.ve üç dört gün sonra kontrole gittiğimde rahim duvarı bu incelerken çok ilginç bir şekilde 13 mm yumurtamı gördü doktorum ve bir haftalık takibin üzerine yumurtam büyüdü.4 aydır femara ile büyümeyen yumurta kendiliğinden üstelik reglime yakın zamanda büyüdü.ben bunu gerçekten Azam duasına bağlıyorum.ve bu vesileyle aşılamamızı yaptırdık.hoş sperm sayımız 2 m çıktı çok üzüldüm yaptırmamış gibi bişey olduk ama paylaşmak istedim

Ben de duanın gücüne çok inanıyorum öyle ki benimde bi kaç aydır yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmediği için tedaviye dahi başlayamıyorduk… bu ay bol bol Meryem süresi okudum dilimden kalbimden bıkmadan usanmadan dualarımı ettim doktora gitmeden gece tekrar Meryem suresini okudum nolur bu kez büyümüş olsunlar diye bir beklerken 2 yumurtam büyümüş üstelik , sonuç ne olur bilemem ama gerçekten duanın gücüne çok inanıyorum , şiddetle tavsiye ediyorum sizlere kızlar

Evet evet kesinlikle son satırlarına çok katılıyorum sonuç ne olur bilmiyorum ama aslında bu kadar yol almak bile güzel ben açıyorum telefondan evin içinde Yasin süresi Meryem süresi.Allah nasip ederse yarın akşam ismi Azam suresini yine yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…