- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Nebicim insanmış.Merhaba bende nişanı yeni attım . Nişanlım doğu taraflı aileler arasında kültür çatışması çok oldu . Nişanlım sürekli bir şeye yorum yapar bazen kafasına takar . Çeyiz götürdüm bana neler saydı anca tabak çanak almışsın şu kadar maaş alıyorsun naptın kalan parayı kardeşine ailene evlenince para veremezsin maaş kartın bende olacak siz nasıl insansınız minderler kokuyor kayınvalidem çeyiz yerleştikten sonra evin çekmecelerine bakmış sofra bezim yokmuş nişanlım annem iyiliğimizi düşünüyor diyor anneme sen benim anneme benzeyemezsin dedi bitti dedim daha sonra yalvardı aileme bana ama kabul etmedik sonra o kadar eşya aldım parasını sen ödeyeceksin dedi ödemedim herkes kendine aldı eşyaları daha sonra ailem kesinlikle olmaz diye tutturdu çocuk çok yalvardı seviyorum ama nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?
İçki sigara kullanmayan değer veren ev iş yapan sadık bir insandı beni benden daha çok düşünen biriydi . Biraz takıntılı alıngan baskı kuran yapısı vardi
Iyiki ayrilmissin sana yardim etmesi ailesini yukseltmesinin ustune gecemezMerhaba bende nişanı yeni attım . Nişanlım doğu taraflı aileler arasında kültür çatışması çok oldu . Nişanlım sürekli bir şeye yorum yapar bazen kafasına takar . Çeyiz götürdüm bana neler saydı anca tabak çanak almışsın şu kadar maaş alıyorsun naptın kalan parayı kardeşine ailene evlenince para veremezsin maaş kartın bende olacak siz nasıl insansınız minderler kokuyor kayınvalidem çeyiz yerleştikten sonra evin çekmecelerine bakmış sofra bezim yokmuş nişanlım annem iyiliğimizi düşünüyor diyor anneme sen benim anneme benzeyemezsin dedi bitti dedim daha sonra yalvardı aileme bana ama kabul etmedik sonra o kadar eşya aldım parasını sen ödeyeceksin dedi ödemedim herkes kendine aldı eşyaları daha sonra ailem kesinlikle olmaz diye tutturdu çocuk çok yalvardı seviyorum ama nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?
İçki sigara kullanmayan değer veren ev iş yapan sadık bir insandı beni benden daha çok düşünen biriydi . Biraz takıntılı alıngan baskı kuran yapısı vardi
Bu kadar lafa bu kadar baskıya çok dayanmışsınız, kararınızı sorgulamayın bile yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın teminatı bu daha baştan böyleyse ilerleyen zamanda daha fazla artarak devam eder hakkınızda hayırlısı olmuş fikrimceMerhaba bende nişanı yeni attım . Nişanlım doğu taraflı aileler arasında kültür çatışması çok oldu . Nişanlım sürekli bir şeye yorum yapar bazen kafasına takar . Çeyiz götürdüm bana neler saydı anca tabak çanak almışsın şu kadar maaş alıyorsun naptın kalan parayı kardeşine ailene evlenince para veremezsin maaş kartın bende olacak siz nasıl insansınız minderler kokuyor kayınvalidem çeyiz yerleştikten sonra evin çekmecelerine bakmış sofra bezim yokmuş nişanlım annem iyiliğimizi düşünüyor diyor anneme sen benim anneme benzeyemezsin dedi bitti dedim daha sonra yalvardı aileme bana ama kabul etmedik sonra o kadar eşya aldım parasını sen ödeyeceksin dedi ödemedim herkes kendine aldı eşyaları daha sonra ailem kesinlikle olmaz diye tutturdu çocuk çok yalvardı seviyorum ama nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?
İsterseniz yeni konu açın daha fazla ve daha faydalı yorumlar alırsınızMerhaba bende nişanı yeni attım . Nişanlım doğu taraflı aileler arasında kültür çatışması çok oldu . Nişanlım sürekli bir şeye yorum yapar bazen kafasına takar . Çeyiz götürdüm bana neler saydı anca tabak çanak almışsın şu kadar maaş alıyorsun naptın kalan parayı kardeşine ailene evlenince para veremezsin maaş kartın bende olacak siz nasıl insansınız minderler kokuyor kayınvalidem çeyiz yerleştikten sonra evin çekmecelerine bakmış sofra bezim yokmuş nişanlım annem iyiliğimizi düşünüyor diyor anneme sen benim anneme benzeyemezsin dedi bitti dedim daha sonra yalvardı aileme bana ama kabul etmedik sonra o kadar eşya aldım parasını sen ödeyeceksin dedi ödemedim herkes kendine aldı eşyaları daha sonra ailem kesinlikle olmaz diye tutturdu çocuk çok yalvardı seviyorum ama nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?
Çevremdeki hiçbir erkek çeyiz de süs eşyası olup olmadığını anlamaz bile bu kadar detaya sadece kadınlar dikkat eder. Çekmecenizde sofra bezi yok ise annesi alıp koysaymış 10 TL lik ürünün nesine bu kadar olay yapmışlar. Zaten insan ne kadar çeyiz alırsa alsın mutlaka eksik bir şeyler kalıyor. Ben çevremdekilere söylüyorum evden içeri girince daha net ortaya çıkıyor ihtiyaçlar düğünden sonra yine eksikler tamamlanıyor diye. Şimdiden annesi ve kızkardeşinin etkisi altında kalıp size laf söylüyorsa düğünden sonra daha beter olurNişanı yeni attım 1 hafta kala düğüne. Çeyiz gidip ev yerleşince annesi ve ablası gece konuşmuş nişanlımın yanında bir sonraki gün akşam baş başa kalınca bana saymaya başladı kokan minder getirmissin eski hali var 7 aydır nişanlıyız 28 bin para aldın 8 ini harcasan 20 sini naptın eskilerin seni neden bırakmış belli siz nasıl insansınız gümüşlük eski anca çanak çömlek almışsın süs eşyası yok kes sesini dilini koparırım. Maaş kartını bana vereceksin ailene evlenince 1 TL veremezsin hastanede çalışıyorum gece ise gidemezsin o zaman bırakmak zorundasın 4 tane yastık getirmissin misafir gelse nerde yatacak deterjan kutun plastik cam neden almadın gibi kelimeler etti sonra pişman oldu yalvardı aileme bana ailem bu çocuk anne akıllı dediler. Annesi aradı yemin ederim ceyizine ben bişey demedim onun psikolojisi bozulmuş dedi sonra öğrendim ki annesi demiş , bize gelince annesi çekmecelere baktım sofra bezin yok eksik dedi sözde hiç eksik olmasın istemiş annesi Sonra tekrar yok dedim harcadığım bütün parayı ödeyeceksin dediler Bende bıraktım çok düzgün biriydi ama terk ettim sizce doğru mu yaptım anne akıllı mı ? Sevgim çok ama o kelimelerden sonra bitti
Ay ruhum daraldı, bu adamla aynı eve mi girecektin sen? Hala doğru mu yaptım diye soruyorsun, anlaşıldı canının kıymeti yok senin. Bunun laciverdini bulursun yakında.Nişanı yeni attım 1 hafta kala düğüne. Çeyiz gidip ev yerleşince annesi ve ablası gece konuşmuş nişanlımın yanında bir sonraki gün akşam baş başa kalınca bana saymaya başladı kokan minder getirmissin eski hali var 7 aydır nişanlıyız 28 bin para aldın 8 ini harcasan 20 sini naptın eskilerin seni neden bırakmış belli siz nasıl insansınız gümüşlük eski anca çanak çömlek almışsın süs eşyası yok kes sesini dilini koparırım. Maaş kartını bana vereceksin ailene evlenince 1 TL veremezsin hastanede çalışıyorum gece ise gidemezsin o zaman bırakmak zorundasın 4 tane yastık getirmissin misafir gelse nerde yatacak deterjan kutun plastik cam neden almadın gibi kelimeler etti sonra pişman oldu yalvardı aileme bana ailem bu çocuk anne akıllı dediler. Annesi aradı yemin ederim ceyizine ben bişey demedim onun psikolojisi bozulmuş dedi sonra öğrendim ki annesi demiş , bize gelince annesi çekmecelere baktım sofra bezin yok eksik dedi sözde hiç eksik olmasın istemiş annesi Sonra tekrar yok dedim harcadığım bütün parayı ödeyeceksin dediler Bende bıraktım çok düzgün biriydi ama terk ettim sizce doğru mu yaptım anne akıllı mı ? Sevgim çok ama o kelimelerden sonra bitti
Merhaba bende nişanı yeni attım . Nişanlım doğu taraflı aileler arasında kültür çatışması çok oldu . Nişanlım sürekli bir şeye yorum yapar bazen kafasına takar . Çeyiz götürdüm bana neler saydı anca tabak çanak almışsın şu kadar maaş alıyorsun naptın kalan parayı kardeşine ailene evlenince para veremezsin maaş kartın bende olacak siz nasıl insansınız minderler kokuyor kayınvalidem çeyiz yerleştikten sonra evin çekmecelerine bakmış sofra bezim yokmuş nişanlım annem iyiliğimizi düşünüyor diyor anneme sen benim anneme benzeyemezsin dedi bitti dedim daha sonra yalvardı aileme bana ama kabul etmedik sonra o kadar eşya aldım parasını sen ödeyeceksin dedi ödemedim herkes kendine aldı eşyaları daha sonra ailem kesinlikle olmaz diye tutturdu çocuk çok yalvardı seviyorum ama nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?
Bebeğim mesleği nedir ki bu korkunç adamın sinirli o yüzden demişsinNişanı yeni attım 1 hafta kala düğüne. Çeyiz gidip ev yerleşince annesi ve ablası gece konuşmuş nişanlımın yanında bir sonraki gün akşam baş başa kalınca bana saymaya başladı kokan minder getirmissin eski hali var 7 aydır nişanlıyız 28 bin para aldın 8 ini harcasan 20 sini naptın eskilerin seni neden bırakmış belli siz nasıl insansınız gümüşlük eski anca çanak çömlek almışsın süs eşyası yok kes sesini dilini koparırım. Maaş kartını bana vereceksin ailene evlenince 1 TL veremezsin hastanede çalışıyorum gece ise gidemezsin o zaman bırakmak zorundasın 4 tane yastık getirmissin misafir gelse nerde yatacak deterjan kutun plastik cam neden almadın gibi kelimeler etti sonra pişman oldu yalvardı aileme bana ailem bu çocuk anne akıllı dediler. Annesi aradı yemin ederim ceyizine ben bişey demedim onun psikolojisi bozulmuş dedi sonra öğrendim ki annesi demiş , bize gelince annesi çekmecelere baktım sofra bezin yok eksik dedi sözde hiç eksik olmasın istemiş annesi Sonra tekrar yok dedim harcadığım bütün parayı ödeyeceksin dediler Bende bıraktım çok düzgün biriydi ama terk ettim sizce doğru mu yaptım anne akıllı mı ? Sevgim çok ama o kelimelerden sonra bitti
Sivil polisBebeğim mesleği nedir ki bu korkunç adamın sinirli o yüzden demişsin
Asker veya polis diye tahmin etmiştim evet, bende bunun altına sığınmıştım ettiğin küfürleri anlamlandırmak için,Sivil polis
Düğünüme 10 gün kala nişanlımdan ayrıldım, hiç pişman değilim. Hayatımda verdiğim en doğru karardı. Yine olsun yine yaparımNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
2013 yilinda nisan attim. 8 yil olmis, bir gün bile pişman olmadım. Nişan attıktan 1 yıl sonra başka biriyle tanıştım, birlikte dünyayı gezdik. 5 yıl oluyor ayrı ev tuttum. Yüksek lisans yaptım. Yabancı dil öğrendim. 5 yaşında evlattan farksız bir kedim var. Evlenmediğime hiç pişman olmadım. Aksine değer görmeyeceğim, sözümün kıymeti olmayacagı bir aileye girmeye mecbur hissetmediğim için kendime olan saygım arttı. Hayat kesip attığın yerden yeniden filizlenir. Yalnız hissetme, hepimiz savaşçıyızNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Yaa dalga mı geçiyosunuz? Değer veren, sizi sizden çok düşünen insanın yapacağı şeyler mi bunlar? Siz bir insan karşısındaki değer verince nasıl davranır onu bile bilmiyosunuz, biraz aklınızı kullanın lütfenMerhaba bende nişanı yeni attım . Nişanlım doğu taraflı aileler arasında kültür çatışması çok oldu . Nişanlım sürekli bir şeye yorum yapar bazen kafasına takar . Çeyiz götürdüm bana neler saydı anca tabak çanak almışsın şu kadar maaş alıyorsun naptın kalan parayı kardeşine ailene evlenince para veremezsin maaş kartın bende olacak siz nasıl insansınız minderler kokuyor kayınvalidem çeyiz yerleştikten sonra evin çekmecelerine bakmış sofra bezim yokmuş nişanlım annem iyiliğimizi düşünüyor diyor anneme sen benim anneme benzeyemezsin dedi bitti dedim daha sonra yalvardı aileme bana ama kabul etmedik sonra o kadar eşya aldım parasını sen ödeyeceksin dedi ödemedim herkes kendine aldı eşyaları daha sonra ailem kesinlikle olmaz diye tutturdu çocuk çok yalvardı seviyorum ama nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?