Nişan atilcak galiba:( yardim edin

siz suçlayan bir tavır kullanmışsınız bana kalırsa..
evet genelde düğün telaşlarında böyle şeyler unutulabilir, kayınvalideniz de bunu iyi niyetle unutmasınlar,
düğünde geri takılacak o bilezikler şeklinde hatırlatma yapmış olabilir..

siz de usulünce; tamam aklımda zaten, vereceğim en yakın zamanda
düğün gününe kalmasın o karmaşa da unutulabilir evet vereyim şeklinde,
ılımlı bir dille konuşabilirdiniz...

tutup da merak etmeyin tamam vercem gibi bir tavır sergileyerek onları altın meraklısı konumuna düşürmüşsünüz..
nişanlınızın delirmesi de bundan..

bana da birisi yaptığım bir hatırlatma sonunda böyle ters cevaplar verse bende beni neyle yargılıyorsun diye sinirlenirim..

üslubunuzu gözden geçirin ve nişanlınızın neden delirdiğini daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum..

Bi ceyrege bile dokunmadim demissin anlayamadim yani sana taktiklari bilezikleri flnmi istoyolar dugunde tekrardan takmak icin yoksa nisanda sana takilan her turlu altinimi istiyolar.bazi aileler dugunde ekstra bisey takamicaksa nisandakileri tekrar takiyo.maddi durumlarida el vermiyosa istemelerinde tuhaflik gorulmez ama dedigim gibi sana hediye gelen tum takilari istyolrsa cok itici ben olsam wermezdim onlar sana takilmis sana ait ister harcarsin ister saklar kocanla evine harcarsin.benim nisanimda takilanlari (bilezik set vs)dugun gunu evimden cikarken taktim bende duruyodu normalide bu.bunlari konusmak cok ayip geliyo bana acikcasi.nisanlininda fevriligi kufurlu konusmalari hc his olmamis ben once bi erkegin annesine olan tavrina saygisina sevgisine bakarim annesini saymayan benide saymaz nitekim nisanlin annesinede sanada saydirmis tabiri caizse

ani parlama ve küfür olayı çok ciddi arkadaşım.. ayrıl - ayrılma diyemem ama gözünü öyle bir korkut ki bir daha en ufak bir küfre kalkışmasın..

keşke altınları bankaya koyduk, kesinlikle alamam deseydin.. çok afedersin ama aptal mısın sen unutacaksın altınları.. seni resmen aptal yerine koymuş k.validen.. kendimi senin yerine koyuyorum da, ben hatasını anlayıp özür dileyene kadar aramazdım.. ne hali varsa görsün..

Kayınvaliden öyle deyince sende merak etme anne altınlar güvende vs deseydin.
Nişanlının öyle davranması hiç hiç hoş değil, sinirlenebilir ama küfür etmesi falan kabul edilir birşey değil bir daha düşün derim.

Soruldu mu bilmiyorum da düğün telaşında unutulur onlar o yüzden istedim getirsin ne demek..
Unutulsada annenizin evinde unutulur kaldı ki ben hiç böyle birşey duymadım
gelin hanım altınları getirsin yoksa düğünde unutur fln :44::44:
Unutsa ne olacak unutmasa ne olacak yaaa isterse yer o gelin o altınları hiç anlamadım kv nin derdini:26:

.........................................................................

Sorumun cevabı ikinci sayfadaymış zaten okumadan yazınca böyle oluyor işte pardon

Son düzenleme:
Takılan altını geri istemek ne kadar ayıp biz ablamın nişanında takılan altınları bozdurup çeyizini düzdük herşeyini aldık ve karşı taraftan kimse bu altınların hesabını bile sormadı nişanlının yaptığı çok ayıp saygısızlık affedilecek bir durum değil sinirli bir insanlada bir ömür geçmiyor iyi düşün derim

Hayir o bana sorup duruyordu altinlari benim gozum altinda filan degil. Gururumuzla yasariz biz. 3 kurus icin laf yemeyiz. Laf yedircek seylee yapmayiz demeyiz. Hepde boyle sinirli degildir kufuru filan var ama bugun bambaska biseydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok dugundede baska takilcak bide gostermek icin nisandada takilcaklqr takilcakti. Ya gozu donmustu annesini bilmemde ben cok yaralandim.

Bende oyle dusunuyorum

evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş size.ayrılıp ayrılmama durumu sana kalmış birşey ama ben senin yerinde olsaydım bu yaptıklarını affetmezdim ve nişanı atardım ki benden önce ailem izin vermezdi evlenmeye.nişan atmak,boşanmak kolay olmamalı ama işin içine küfür girerse,şiddet olursa işte orda dur denmeli herşeye.nişanlınız sizden bile geçmiş sülalenizi küfürlere boğmuş resmen.
kendi annesine saygısı olmayanın ilerde eşine asla saygısı olmaz.allah yardımcın olsun canım.zor bir karar,zor bir durum.:26:

Tabiki en doğrusu altınları kaynanaya vereceksin yanlız görümceden kork sanırım ortalığı o karıştırıyor ,nişanlında 3 kadın arasında kalmış gibi

Her sinirlendirdiğin de küfürler , hakaretler havada uçuşacaksa işin zor .

Düğün karmaşasında unutulur ne demek ben onu anlamadım...altınlar mı evleniyo,onları nereye koyduysan orda dururlar yürüyüp gitcek halleri yok ya...nişanlınızın da beynini yedilerki telefonda hem size hem onlara ağır tepki göstermiş...yani onu tanıyan sizsiniz sonuçta ve nişanlılık dönemi de sıkıntılı bir dönem.

Yorumları okuyunca iki tarafta da hatalar buldum. Sizde ki hata altınları tekrar takmak için istemişler normaldir olabilir belki durumları yoktur tekrar takmak istemeleri normal. Ama sanırım çok kez dile gelmiş bu konu sizde ona kızmışsınız, sonuçta altınları kaçırcak haliniz yok. Aslında bunlar normal olaylar bu dönemlerde olan.. Asıl bana garip gelen nişanlınızın tepkisi.. Resmen aileye yansıtmış boşu boşuna düğün öncesi yüz göz olmuş oldunuz hiç gerek yoktu bence burda çok çok hatalı.. O kadar hakarete küfüre gerek yoktu.. Ve hayatın gerçeği eğer sinirli bi yapısı varsa size el bile kaldırabilir evlenince.. O yüzden hatasını çok iyi anlayana kadar konuşmayın. İyice pişman olsun yani.. Düğün yakın tarihteyse ertelenebilir, evlendikten sonra çok zor ayrılması.. Allah sabır versin.

Ayni senin yasadigini yasayan akrabam var AYRIL !!! SEVIYOSANDA arama bekle ilgilenme mesafe koy ayip ettigini terbiyeszlk ettihini anlasn

Nişanda takılan altınlar için söz mü verdiniz baştan vereceğim diye, çünkü vermek zorunda değilsiniz,
özellikle nişan takıları kızda kalır, ki zaten siz saklamışsınız, eşinizin ve sizin altınlar.
Söylenenler, yapılanlar yenilir yutulur değil.
Ben de ayrılın diyemem ama süründürmeden asla kabul etmeyin bu durumu.

bu zamana kadar evlemedim de nişanlanmadım da prösedürlerden haberim pek yok lakin ilk defa duyuyorum takılan altınları geri isteyenleri yani etrafımda çogu arkadaşım evlendi nişanda altınlarını geri veren görmedim zaten nişanda çok altın takılmaz diye biliyorum. gelgeleim sülalene varana kadar sövmüş artık nişan falan kalmaz herhalde hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…