- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Dusunuyorumda ben ne yapacagim simdibutun hayatim bitcekmis gbi hissediorum. Ama gururum asla donme geri diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla suana kdr ne aradi ne sordu zor biraz anlamasi
Benim umrumda bile degil. Olsa simdiye saklamak yerine yerdim onlari(
altın istemeydi/tekrar takmaydı adetler değişebilir, vardır bir amacı.
ama.
nişanlının tavrı çok yanlış. ailesinin önünde seni ezmemeli, sana hakaret asla etmemeli.
yarın öbür gün sana yine hakaret eder/elini kaldırır yüzüne vururlar sen biliyordun, bilerek seçtin bu hayatı diye.
erkek arkadaşımın kıskançlık, maçoluk gibi hoş olmayan ve törpülemeye çalıştığım yanları var FAKAT bugüne kadar beni asla ailesinin karşısında böyle bir konuma düşürmedi. hep korudu. susturdu. ola ki böyle bir şey yaptı, ben onu hayatımdan kovarım; huylu huyundan geçmiyor canım. bende nişanlı sayılırım az kaldı. anlamaya çalışıyorum durumu, ama ya bu böyle sürüp giderse?
Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
Benim eşim böyleydi..
Bu tarz insanlarla uğraşmak çok zordur, yıpratıcıdır...
Mizacınız çok hanım, bu nedenle siz bu adamı yola getiremezsiniz diye düşünüyorum..
Sizin, onun gözünde ne denli değerli olduğunuzu hissettirmediği sürece, ailesi altından olsa, en ufak bir anda artık üstünüze geleceklerdir. Bu yüzden yüz göz olunması ne yazık ki evlilik kurulmadan birliği dümdüz etmiş... Daha henüz evlenmediği, pamuklara sarması gereken eş adayını yerden yere vurmak... bence siz bunu haketmiyorsunuz..
Atın nişanı...
Aramayın...
Bana inanın, çok seviyorsa, aileler araya girer yine olur bu iş...
Gurur yapıyorsa, hayatı boyunca bunu yapacak ve bir kere sindirmiş olmanın verdiği o tarifsiz mutluluk ve üste çıkmış olma kuvvetiyle, daha eften püften neler yaşayacaksınız.. Düşünün henüz evlenmediniz ve resmen mikser gibi olayı başka kişilere de yansıtıp, karıştırmış...
Ailesi ile sizin aranızı yapmak varken, dedikoducu, laf taşıyan komşu gibi çirkin bir üslupla hem de, işleri resmen karıştırmış...
Sizin düşmanı ihtiyacınız yok,
eş adayınız yeter...
Ya boyle insanlar degillerdi. Ben nasi oldu anlamadim boyle ruya gibi geldi sanki gercek degilmis gbi. Ama bi baktim gercek ya gercek su yasadigim assagilama gercekti 3-5 lira yuzunden
Bende bunu dusunuyorum. Ya bi kere tamam annen senin sokmus araya sonra senle ben kalmisiz telefonda dimi neden bide usenmeden eve gidip onlari ortak ediyosun. Hadi ettin bana nasil o derece hakaret ediyosun. Cok caresizim napcami bilmiyorum(
evlilik için acele etme bir kez daha düşün derim
Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?