Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Dusunuyorumda ben ne yapacagim simdi butun hayatim bitcekmis gbi hissediorum. Ama gururum asla donme geri diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen kesinlikle arama. Hatasını anlayıp bi anlığına oldu, sinirliydim kendimi kaybettim vs derse gözünü çok iyi korkut ki bi daha kalkışamasın böyle bi şeye.

Valla suana kdr ne aradi ne sordu zor biraz anlamasi

Bu sinir harbinden sonra aramasini hemen beklemeyin bir kaç gün sabredin...
ama sizde aramayin yoksa bir adim ote gidemezsiniz biraz aklini basina toplasin o zaman dusunur konuşursunuz ne yapacaginizi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim umrumda bile degil. Olsa simdiye saklamak yerine yerdim onlari(

Kimden neyi sakliyosun canim ailen mi istiyo senden eger oyleyse sacmalik ve yerdim demissin yemek ne oluyo madem bu altinin kavgasi ediliyo kahri cekiliyo amaci da ileriye kalsin diye gelin yesin diye takilmiyo altinlar ya da kizin ailesi goz diksin diye degil. Nisanlinin yaptigini tasvip etmiyorum ama altinlarla alakali onu bunaltmis olabilecegini ve o yaptiginiz konusmanin da son damla olabilecegini dusunuyorum. Psikopat biri degilse durup dururken o kadar sinirlenmis olamaz

altın istemeydi/tekrar takmaydı adetler değişebilir, vardır bir amacı.

ama.

nişanlının tavrı çok yanlış. ailesinin önünde seni ezmemeli, sana hakaret asla etmemeli.

yarın öbür gün sana yine hakaret eder/elini kaldırır yüzüne vururlar sen biliyordun, bilerek seçtin bu hayatı diye.

erkek arkadaşımın kıskançlık, maçoluk gibi hoş olmayan ve törpülemeye çalıştığım yanları var FAKAT bugüne kadar beni asla ailesinin karşısında böyle bir konuma düşürmedi. hep korudu. susturdu. ola ki böyle bir şey yaptı, ben onu hayatımdan kovarım; huylu huyundan geçmiyor canım. bende nişanlı sayılırım az kaldı. anlamaya çalışıyorum durumu, ama ya bu böyle sürüp giderse?

Bende bunu dusunuyorum. Ya bi kere tamam annen senin sokmus araya sonra senle ben kalmisiz telefonda dimi neden bide usenmeden eve gidip onlari ortak ediyosun. Hadi ettin bana nasil o derece hakaret ediyosun. Cok caresizim napcami bilmiyorum(

Bence bu olayi bir firsat olarsk degerlendir ve evlenme.cok ciddi sekilde soyluyorum.daha onceki konularini okudum.hayatini karartmak uzeresin gibime geldi.moralini bozmak istemiyorum ama bence evlenme

Benimde kına gecemde aileler arasında tartışma çıkmıştı takılar yüzünden aynı şekilde takıları benden almışlardı bizde hiç sorun etmeden vermiştik

fakat kına gecesinde koluma takmam gerekti milletin içinde ertesi gün yine geri verecektim zaten tekrar takmaları için saçma sapan kavga çıkardılar

vermiyoruz diye siz kimin takısını kime vermiyorsunuz diye şoka girdim resmençok ağladım sinirimden

eşimde kendi ailesinin iyi niyetle böyle davrandığını kötü niyetlerinin olmadığını söyleyip durdu ama nafile ben gerçek yüzlerini gördüm bir takı yüzünden beni

çok kırdılar.

Takı bilmemne konusu hoşuma gitmiyor ben o işe karışamam, amaaaaaa;

Size böyle saldırıp küfür eden bir adam(!) ile devam edip de bir kaç ay sonra 'nişanlım bana vurdu' tarzı konu açmanızı hiç istemem Allah korusun böyle kendini bilmez sinire sahip insanlardan ya. Nişanlınıza kırıldığınızı söyleyin ve o kelimeler için özür dilemesini ve bir daha ASLA bu tarz konuşmamasını konuşursa biteceğini söyleyin eğer ki ayrılan taraf olmak istemiyorsanız. Heee, ama eğer ki ayrılırım bunca olaydan sonra diyecek kadar güçlüyseniz de helal olsun!

iki üç altına bu kadar laf diyosa ilerde ne olacak. ama bence o annesine de sinirlenmiş istediği için

Benim eşim böyleydi..
Bu tarz insanlarla uğraşmak çok zordur, yıpratıcıdır...
Mizacınız çok hanım, bu nedenle siz bu adamı yola getiremezsiniz diye düşünüyorum..
Sizin, onun gözünde ne denli değerli olduğunuzu hissettirmediği sürece, ailesi altından olsa, en ufak bir anda artık üstünüze geleceklerdir. Bu yüzden yüz göz olunması ne yazık ki evlilik kurulmadan birliği dümdüz etmiş... Daha henüz evlenmediği, pamuklara sarması gereken eş adayını yerden yere vurmak... bence siz bunu haketmiyorsunuz..
Atın nişanı...
Aramayın...
Bana inanın, çok seviyorsa, aileler araya girer yine olur bu iş...
Gurur yapıyorsa, hayatı boyunca bunu yapacak ve bir kere sindirmiş olmanın verdiği o tarifsiz mutluluk ve üste çıkmış olma kuvvetiyle, daha eften püften neler yaşayacaksınız.. Düşünün henüz evlenmediniz ve resmen mikser gibi olayı başka kişilere de yansıtıp, karıştırmış...
Ailesi ile sizin aranızı yapmak varken, dedikoducu, laf taşıyan komşu gibi çirkin bir üslupla hem de, işleri resmen karıştırmış...
Sizin düşmanı ihtiyacınız yok,
eş adayınız yeter...

Kesinlikle katiliyorum biz bu yuzden bu yuzden derken altin diil konu kotu dawranmalar yuzunden nisan attik esimle 1,5 yil sonra geri baristik tabi bu nasii pismaann we tekrar nisanlandik suan ewliyiz ben bunu cadiligimla yola getirdim

Altınlar dinen kızın mihridir alınamaz istenemez.
Düğün telaşı bilmem ne yok unutulur vs vs bunlar boş laf. Sizin aileniz mi yok niye unutulsun allah allah.

Küfür, hakaret ne demektir iyi bilirim. O pis tavır o iğrenç sözler hic unutulmuyor. Allah yardımcınız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim konu menfaat olunca herkezin gercek yuzu ortaya cikar bence evleneceksen altinlarini verme dugun icin yeniden altin alsinlar sen konusma ailen konussun sen konusursan daha kotuye gidebilir altinlar senin kimsenin istemeye hakki yok kufur ettigi icin pisman olacaktir belki ailesinin dugun yapacak durumu olmadigi icin nisanlin bunalima girmistir altinlarini verme dugundede fazla bisey istemeyin ben nisandada dugundede altin istemedim esim krediyle bir kac altin satin aldi ailesi altin almadi bizde istemedik dugunden cikan parayida kaynanam bana verdi bisey yapamadik diye ben esime verdim hersey para altin degil Allah yardimciniz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

ah arkadaşım, herkesin var kötü huyu ama küfür, hakaret, dayak çok fena. ardı arkası kesilmiyor. nikahı basınca zaten bizi malları gibi görüyorlar.

ben olsam aklımı dinlerdim mantığımı. değişmiyorlar. hayat bir eziyet, adeta cehennem oluyor. ama tabi davulun sesi uzaktan misali...

gönlünü dinleyeceksin biliyorum. al adamını konuş. anlat. korkut gözünü. baskın ol biraz, hiç pabuç bırakma kimseye.

bilmiyorum ki, Allah akıl fikir versin bu erkeklere.

Son düzenleme:
Patlama noktasına getiren nedenleri bilemem lakin nişanlının kendini ifade ediş şekli bu işte.
Kriz anlarında hep aynı tabloyla karşılacağından eminim demek geliyor içimden ama biraz iyimserlikle sanıyorum diyeyim.
İlerde yaşanacak tatsızlıklar karşısında kontrol edemeyeceği öfke nöbetlerini yönetebilecek misin iyi düşün canım.
Bu hassasiyetin devam ederse için boşalır, karşılıklı kabalaşabilirsiniz.
Sağlıklı ilişki kurabilmenin yöntemi vardır elbette. Dilerim bu yöntemi keşfeder mutlu olursunuz.

Ailesinin yanında erkeklik taslamış aklınca gözünü korkutuyor hem de ne için maddiyat..

Nişanlıyken bu kadar sinirliyse hem de ailesinin yanında hakaret küfür edebiliyorsa sana sanma ki evlenince süt liman olur herşey.

İyi düşün karar ver bence hayırlısı olur umarım.

ya o altınlar zaten senin kv den niye istiyoki allahım bu kv deler iyice zıvanadan çıktı. bşkere o altınları kimseye verme bankaya koy onlar senin geleceğin aynen böyle söyle nişanlına. heralde nişanlını çıldırttı annesi oda sana patladı.nişanı kız tarafı yapar sonuçta o altınları istemesi ne haddine. nişanlının sana hakaret etmesi çok anormal ama annesi kafayıyedirtmiştir dırdır yaparak. hakkında hayırlısı olsun sen ağzını açma altılarıda kimseye verme.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…