Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Altın konusuna girmeyeceğim, yanlış anlaşılma olabilir, adetler farklı olabilir vs vs..

Amma nişanlının tepkisi yenilir yutulur değil.

Gözlemlediklerimden edindiğim durum şu: Bir erkek ailesine, annesine bağırıp saygısızlık ediyorsa evlenince eşine fazlasını yapıyor. Ve nişanlılık döneminde olan yanlış davranışlar evlilikte katlanarak gerçekleşiyor.

İyi düşünmen gerek canım..

Yol yakınken vazgeçin böyle adamdan hayır gelmez

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adama bakkk okurken bile gerildim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Nisanda takilan ceyrekler para falan geri verilmez ama bilezik set falan takilmissa geri verilir benim bildigim ve dügünde telrar takilir. Bunda sacma bisey yok. Ama sizden galiba ceyrekleri istemisler iste bu sacma kimin adina takacaklarmis dugundw onlari?

Ister getirirsin ister unutursun onlarin getir demeleri cok sacma z o altinlar senin artik kaynanan niye unutur getirsin diyor ki belki ailene birakacaksin bana yaptigi sacma geldi acikcasi sizi dusunuyorum gibi davranip remen altinlari istemis.oglunada iyiliginz icin soyledim imaji vermis bnce. Nisanliken boyle davranan evlenince neler yapmaz bi daha dusun sonra gec olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

At nişanı gitsin ya ne biçim insanmış öyle ayıp...çıkıp dövesim geldi....terbiyesizler...erkek tarafı olduklarını unutıyorlar ya o altınlar senin ister ver ister verme birşey demeye hakları yokk...evlenmeden önce böyle paragözlük edip lafını ediyorlarsa üste çıkıyorlrsa sana hayatı zindan ederler söyleyeyim, hele de böyle bir adamla hiççç yapamazsın çok sinir oldum ya...para gözlük başka birşey değil. utana sıkıla istemesi kibar olması gerekirken yaptığına bak
Bize düğünde nişanda takılan tek bir altına tek bir liraya dokunulmadı lafı bile açılmadı onları istediğimiz gibi kullandık evimize, bileziklerim de de bana ait oldu eşim senin bunlar ben karışmam dedi, öyle olması gerekir de zaten. böyle altın para davası eden aileler de erkekler de para göz kesinlikle ve uzak durulmalı...

Son düzenleme:

Valla cnm bence ayrilmayacaksin belli...

adam da saygi yok ne sana ne annesine ne de senin ailene hersey ortada

ama sen bunla evlenir yarin birgunde esim bunlari yapiyo dovuyo ediyo diye konu

acarsin sonrada nisanliyken anlayamadim hata yaptim dersin

halbuki biraz dikkatli baksan nisanlinjn gercek yuzunu goreceksin iyi yada kotu

nisanlilik donemi ciftlerin birbirlerini tanimasi icin bir firsattir

simdi kaybedeceklerin ileride kaybedeceklerin yaninda jicbiseydir

hayat senin ama yakma kendini

Bendende nişanlıyken altınları istediler düğün için nişanda takılanları tekrar düğünde takmak
içim çünkü nişan aile arasında olmuştu kaynanada yeni altınlar alamadığından benden istedi ama ben unuttum çünkü gelinlik resmimi altınlarla çektirdim ama düğün salonuna girerken unımuşum çıkarmaya epey azr işitim damat beyden zaten fotolardada bundan dolayı suratım asık çıkmıi halende sorarlar nediye suratın asık diye
bu altın olayı bela birşey

Ya lan ne ki annesine sonrasinda onlarin yaninda ne kufurler sulalemi gecirdi kufurleriyle agzindan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nisan atilmasa bile düğünü erteleyin.... Bu yaptiklarinin telafisi hemen bir kaç ayda olacak şeyler değil çünkü... Siz anlassaniz bile ailesi ile aranda bir gerginlik olacaktir bu şekilde evliliğe adim atmak doğru değil..

Sana ne ima ediyorsun diye kizabilir ama bu kadar annesine sana bagirmasina ne gerek var anlamadim hic sanki canini istemişler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nisanliyken bizde de oldu bu mevzu
hic bi masraf yaptirmadigm halde takilar anneme verilcek dedi. o gune kadar sakin adam o gun mahalle karisi gibi bagirdi bana telefonda sinirinden agladi. nisan attim kandirdi.ikna etti. evlendik altinlari.alabilmek icin turlu yalanlar hileler. sonunda iki bilezik icin aksam sokakta birakildm barismaya bile gelip altin istediler. mahkememin son durusmasiydi gecen hala.altinlarin lafini ediyordu. acil kac kurtul sakin basini yakma bu aileyle sakin. erkek adama neymis altin suslenecek mi adi herifler ay nefret ediyorum boyle erkekelrden!

Bu nedir yaa bu altin meseleleri yuzunden sozlu nisanli evli insanlarin cektigi nedir Allah askina... altin zimbirtisi yuzunden evlenemeyenlere deginmiyorum bile nisanliyken bizde cektik bu meselenin sikintisini ama bin pismanim noldu ev,endim barklandim bi hayrini goremedim 3 5 altinin. Altinlar guya ciftlerin ileriki hayatini kolaylastirsin diye aliniyo ama daha evlenmeden neden oldugu gerginlik lanet olsun o altinin topuna dedirtiyor. Samimiyetimle soyluyorum ailenizle hele nisanliniz sozlunuzle araniza girmesine izin vermeyin su altinin mutlu olun her sey olur ileride mutlulugu huzuru altina endekslemeyin.... [/FONT]

Dügün telasinda unutulur ne demek ?? Altin hic unutulurmu?? Kayinvalidenizin altin istegi nisanlinizi cildirtmis olabilir o da size patladi. Umarim hatasini anlat

Dusunuyorumda ben ne yapacagim simdi butun hayatim bitcekmis gbi hissediorum. Ama gururum asla donme geri diyor

Benim umrumda bile degil. Olsa simdiye saklamak yerine yerdim onlari(

Ya bunlar oyle aile degiller ben suan hala onun soku icindeyim

Noluyor bu erkek tarafina ben de nisan attim zamanin da eskiden kiz tarafini inciltmemek icin 40 takla atilirdi simdi burunlarindan kil aldirmiyorlar git oglum erkek mi yok yallah de gitsin anası yetiştirememiş...

Çok çirkin bir durum olmuş. . Erkek adam her durumda efendiligini korumalı. Ayrıca bir yerde okumuştum erkeğin merhameti şefkati annesine karşı davranışlarından belli olurmuş. Bu önemli bir tartı aslında dikkat edin.

Tamam düğün telaşı ani tepkiler normalde sizin nişanlınızınki biraz anormal geldi bana. Ufacık bi sebepten nasıl size ve ailenize dilini uzatabilir? Nişan böyle bir sebepten atılacaksa da bırak atılsın. İleride bu adamın daha fazlasını yapmayacağı ne malum ? Annesine 'lan' diyen adamdan ne eş ne evlat ne de baba olur. Ben olsam affetmezdim,eğer affedeceksen de bırak burnu sürtsün.Bi daha yeltenemesin böyle konuşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…