Nişan atıldı, ailelerin haberi yok.

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Bi kabusta gibiyim.. Kabullenemiyorum. Ayrılığı beynimde yaşıyorum.
O herkesin özendiği, mükemmel giden, gıpta edilen ilişkimiz bitti.
Son zamanlarda çok fazla tartışmalarımız oluyordu artık birbirimizi aramak bile istemiyorduk. Geçmeyen yaralarım, kırgınlıklarım.. Önceki akşam ulaşamadım hiç, sabaha kadar içmiş arkadaşlarıyla, ben de kızdım o da demediğini bırakmadı bana, bana mı soracakmış.. canı benimle konusmak istememiş, o anlarda kafasını dinlemeliymiş. Ben de patladım kendimce haklı olarak, beni kendinen uzaklaştırmaya calısıyosun, gururumla oynuyosun ama ben bu oyunun farkına varmayacak, ay bırakmasın beni zaten ikinci nişanım evde kalırım laf olur diyecek insan değilim. gurursuz değilim, bitsin dedim. hala geri dönüş yapmadı. çok üzülüyorum. kalbim paramparça. neresinden toparlayacağımızı bilmiyorum. annem çok üzülür duysa.. içim yanıyor. yaşadıklarım çok fazla ölmek istiyorum.. Nasıl değişir böyle.. o güzel günlerimiz hepsi yalanmış. nasıl davranacağımı bilmiyorum.

arar belki biraz daha dur bakalım..

arar özür diler affettirmeye çalışır kendini, belki canı sıkkındır başka bi şeye. aramazsa da kısmetten öte yol yok

nefes alamıyorum kızlar. ağlayamıyorum bile annem görecek diye. keşke derin bi uykuya dalsam yıllar sonra uyansam..

Bazen bazı seylerı abartmamak gerekıyor ..Evet nişanlınız gelecektekı eşiniz ama onunda kafa dınlemeye ıhtıyacı var belkı sıze anlatamadıgı sıkıntıları var ,ınsan bos yere ıcmez sabaha kadr ..Tepkınızı gösterırken bıraz dıkkatlı göstersenız hem karsı tarafın hatasını anlamasını saglarsınız hemde üzülmemıs olursunuz .En ufak bır tartısmadada bitsin dersenız üzgünümkı acı cekmeye mahkum olursunuz .Ben Nişanlınızın yerınde olsaydım aramazdım sızı .

Hemen aileleri araya sokmayin zaten böyle bitemez nişan söz vs biraz zamab tani kendinede onada iş ciddiye binerse annene anlatirsin sakin olmaya çalış hayırlısı neyse o olsun

Duygu sen çok fevrisin.
Kabul et düşünmeden davranıyosun.
Bu ikinci nişanda bin kişi acele etme daha erken dedi kimseyi dinlemedin.
Sevgili olarak devam edecektiniz mis gibi, şimdi ilişkinden çok aileye söyleme kısmını da büyütüyosun kafanda.
Sorununuz tam olarak ne anlamadım ama çocuk oyuncağı değil bu, adam gibi oturur konuşursunuz...
Hemen bitti al yüzüğünü ver yüzüğümü yapmayın yani.

sakin ol.. bazı insanlar sinirlendiğinde yalnız kalmak ister... benimki de öyle mesela.. hemen niye bitsin...

o değil de, ben şey kısmına takıldım

''herkese rezil olcamm herkese'' yazmışsın..

neden böyle düşünüyorsun ?

şayet çocuk nişanı atarsa bu rezalet midir ?

Ah kızlar adam aramıyor umurunda değilim gezip tozuyor.. derdi falan yok, her seyini biliyorum.. bu ikinci nişanım ve çevremde kıskanc rezil insanlar var.. lafları sözleriyle öldürecekler beni..

Cevrenızdekılrden cok kendınızı düşünmelısınız sevdıgınız ınsan hayatınızdan gıdecek degermıydı bı anlık kızgınlık ıcın ,önce kendı vıcdanınızla basbasa kalın ..

Bende fevri hareket ettiğinizi düşünüyorum. Keşke neden bu kadar üzüldüğünü sakin bir dille sorsaydınız. Konuşmanız ağır olmuş , bende nişanlınızın yerinde olsam sinirim geçene kadar aramazdım sizi. Ama ben düzeleceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…