Bi kabusta gibiyim.. Kabullenemiyorum. Ayrılığı beynimde yaşıyorum.
O herkesin özendiği, mükemmel giden, gıpta edilen ilişkimiz bitti.
Son zamanlarda çok fazla tartışmalarımız oluyordu artık birbirimizi aramak bile istemiyorduk. Geçmeyen yaralarım, kırgınlıklarım.. Önceki akşam ulaşamadım hiç, sabaha kadar içmiş arkadaşlarıyla, ben de kızdım o da demediğini bırakmadı bana, bana mı soracakmış.. canı benimle konusmak istememiş, o anlarda kafasını dinlemeliymiş. Ben de patladım kendimce haklı olarak, beni kendinen uzaklaştırmaya calısıyosun, gururumla oynuyosun ama ben bu oyunun farkına varmayacak, ay bırakmasın beni zaten ikinci nişanım evde kalırım laf olur diyecek insan değilim. gurursuz değilim, bitsin dedim. hala geri dönüş yapmadı. çok üzülüyorum. kalbim paramparça. neresinden toparlayacağımızı bilmiyorum. annem çok üzülür duysa.. içim yanıyor. yaşadıklarım çok fazla ölmek istiyorum.. Nasıl değişir böyle.. o güzel günlerimiz hepsi yalanmış. nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Son zamanlarda çok fazla tartışmalarımız oluyordu artık birbirimizi aramak bile istemiyorduk. Geçmeyen yaralarım, kırgınlıklarım.. Önceki akşam ulaşamadım hiç, sabaha kadar içmiş arkadaşlarıyla, ben de kızdım o da demediğini bırakmadı bana, bana mı soracakmış.. canı benimle konusmak istememiş, o anlarda kafasını dinlemeliymiş. Ben de patladım kendimce haklı olarak, beni kendinen uzaklaştırmaya calısıyosun, gururumla oynuyosun ama ben bu oyunun farkına varmayacak, ay bırakmasın beni zaten ikinci nişanım evde kalırım laf olur diyecek insan değilim. gurursuz değilim, bitsin dedim. hala geri dönüş yapmadı. çok üzülüyorum. kalbim paramparça. neresinden toparlayacağımızı bilmiyorum. annem çok üzülür duysa.. içim yanıyor. yaşadıklarım çok fazla ölmek istiyorum.. Nasıl değişir böyle.. o güzel günlerimiz hepsi yalanmış. nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Valla bu duruma daha nasil yorum yapilirdi vallahi bravo canim duygunun nisanlisi gecen sefer koluna dovme yaptirmak istedi ozur dilemek icin bu sefer bence hemen yildirim nikahi ile evlenmek isteyecekDuygu herkesin gıbta ettiği bir ilişkin olduğu kanısına nerden vardın merak ediyorum. Etrafındaki yaşıtın kızlar belki yaptığı süprizlere çok romantiiik demişlerdir ama kkda hayat tecrübesi olan her kadın sana bir dur bir düşün dedi.
Olacakları söyliyim. Sana gene çok tatlı bir süpriz yapacak, arkadaşlarının olağanüstü diyeceği görseli bol ama arkası ne kadar sağlam olduğunu bilmediğin bir şeyle gönlünü alacak. Ve sen yine aslanım kaplanım moduna döneceksin. Ama şunu diyim insanlar evlenince rutine biniyor bazı şeyler. Süprizler her zaman devam etmiyor. Her tartışmanın sonu romantizmle bitmiyor. Evlilik ciddenbaşka bir dünya. Sevgili olmakla nişanlı olmakla kıyaslanamaz. Sen bu adamın süprizlerini al bir kenara koy. Geriye kalan adamı seviyor musun bir ona bak. O adamla bir ömür geçirebilir misin? Tuvalette bazen çıkacak seslerine, yemekten sonra midesi ağrırsa geğirmesine katlanabilecek misin? Çok hasta oldu kusarken boynuna ıslak bez koyabilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?