Nişan atıldı, ailelerin haberi yok.

Hızlı başlayan şeyler çabuk tükenir, uyarılara kulak asmayı neden denemiyorsun ve hala ısrar ediyorsun? Eminim barışmışsınızdır.. Biraz sakin olsanız keşke

Ah Duygu, herkes gıptayla bakıyor demişsin ama bu sitede sizin ilişkinizi yanlış bulan, seni sürekli uyaran bir sürü insan vardı. Elbet hayatına biri girecekti ama o kadar aceleye getirdiniz ki. Başta tamam biraz bekleyelim diyen, sonra resmen emrivakiyle şaşaalı evlenme teklifi eden bir adam... Gereksiz yere ağır kıskançlıklar yapan bir adam... Her seferinde uyardık, bu kadar kaptırma kendini dedik ama sen hep o benim aslan erkeğim, kahramanım diyerek susturdun bizi. Kavga ettiniz, hop bi mesaj attı hemen yelkenlerin indi. Kavgalarınızdan sonra 'hadi gel sana hediye seçelim' diyen, resmen sus payı veren bir adama haddinden fazla anlam yükledin.. 'Mükemmel' ilişkinde hep bir problemler çıktı ama sen görmezden geldin.

Ben hala geleceğinizi görmüyorum, umarım yanılan ben olurum. Umarım istediğin gibi nişanlın sana döner de mutlu olursunuz. 'Elalem ne der'den önce kendi mutluluğunu, kendi huzurunu düşün.

Iliskiniz bildigim kadariyla cok güzeldi, nasil bu duruma geldi.
Sadece bi defaliksa bu durumu, üstüne gitme. Belki bir sorunu vardir.
Baskalarinada aldirma, daha cok üstüne gelirler sonra
Hemende pes etme, zaman verin birbirinize

hiç eski konularına bakmadım,senin ilk defa bu konunu görüyorum yani 'gıpta edilen ilişki'ne vakıf değilim.
fakat yorumlardan anladığım kadarıyla fevri davranıp buraya konu kasıyorsun yani amaç akıl danışmak değil insanların seninle birlikte üzülmesini sağlayıp biraz moral bulup kendini iyi hissetmek vs.
ama hiç samimi gelmedin bana ne yazık ki.5 sayfa olmuş sana yorum yapan insanları ciddiye alıp tek bir şey demişliğin yok.bu demek oluyor ki nasılsa bildiğini yapacaksın.bu konu burada kapansın o halde bence

Bir kafa dinlemesine bile sorun cikaran, sonra da ayriliyoruz diye trip atan bir nisanli. Adam niye arasin ki, niye ozur dilesin? Ayrilmissin iste, bitmis gitmis. Bekledigin gibi olmadi tabii, senaryoya gore adamin ayaklarina kapanmasi gerekiyordu. Malesef ayrilikla blof olmuyor. Gittigin yerde bekliyorsun arasin diye. Trajikomik bir durum ortaya cikiyor. O yuzden, bir daha bu blofu uygulamamani tavsiye edecegim oncelikle.
Onceki konularini az cok hatirliyorum. Daha bismillah demeden digeriyle nisani atar atmaz bu kisiyle samimi olmustun. Bu ne hiz diye sasirmistik. Fazla muhabbet tez ayrilik getiriyor. Bu kadar hizli, birbirini tanimadan yasanan iliski bir yerde boyle patliyor. Bir daha tanimadigin insanla oyle kosa kosa nisanlanma. Yoksa daha cok nisan atarsin. Anlamiyorum nisansiz olmuyor mu? Bir tanissaydiniz, vakit gecirseydiniz once. Sanirim tarzin hemen nisanlanip, olmayinca atmak uzerine. Bir de millete rezil olmaktan bahsediyorsun. Buyuk celiski. O zaman daha temkinli yaklas yani sen de. Hemen ne nisani, evliligi.

adamları bu kadar sıkmayın
bırakın arada arkadaşlarıyla vakit geçirsin sizde geçirin inanın buda bir ihtiyaç
evlenince de böyle fevri kararlar alırsanız ne olur sonu?
Siz merak etmeyin arayacaktır inşallah

Barışmıştır zaten.
Aynen bence de.
Onceden de de konularını görüyor dum sürekli. Kendisinı kötü hissettiği bi an acıyor . Is te Digi ilgiyi toplayın ca bırakıyor . Akıl almak falan değil amaç yani. Zaten kimseye de laf söyle t mi yor aslan Kaplan erkeği ile ilgili....

hakkında hayırlısı olsun üzüldüm işler ciddiye binince ayrılmak daha da zordur tahmin edebiliyorum

ikinci kez nişanı attığın için mi üzülecek ailen yoksa sana değer vermeyen bir adamdan ayrıldığın için mi kendinize azıcık saygınız olsa bence hiç üzülmezsiniz..bir mizan yapın artısını eksisini yazın bir kağıda tutun elinize hangi el daha ağır basacak bi görün ..sonra ağlarsınız gerekirse..belki oh be çok şükür diyeceksiniz..

ilk kez böyle büyük bir kavga yaşıyorsanız bence sen ara erkek arkadaşını yüz yüze konuşun bu konuyu detaylı neden bu şekilde davrandığını seni sevmiyorsada ayık kafayla dile getirsin sende ona göre yolunu çizersin

bence üzülme 2 değilya 10 olsa salla gitsin. alkollüyken söyledikleri sözler aslında gercekden hissettikleri. evli oldugnu sabahlara kadar gelmeyipde bunu söylediğini düşün bide. seni haketmeyeni hayatında tutma derim. yol ver annenede böyle anlat benim ilerde üzülmemimi iztersin yada bir çocukla evine dönmemi. emin ol buna ragzı gelecektir. artık başkaları için hayat yaşamayı bırakın.

Duygucum tüm konularini biliyorum.. Elbette iknciye ayrilik etraf ne der düsüncesi yaratiyo.. ama kske sende buna göre davransan ve fevri davranmasan... Nisanlin anlattigina göre iyi biri.. Barisirsiniz tekrar ama sik sik ayrilik laflari kullanma sonu aci oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…