- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Ta kendisi arkadaşımSiz şu teyzenin laf taşıması konusunu açan kişi misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ta kendisi arkadaşımSiz şu teyzenin laf taşıması konusunu açan kişi misiniz?
Üzülme canım vardır bi hayır... ben nişanlandım ve düğünüme 2.5 ay kala adamın 7 yıllık evli olduğunu 5 yaşında oğlu ve doğmak üzere bi bebeği olduğunu ayrıca görevinden atıldığını akrabam diye getirdiği insanların abuk sabuk kan bağı bile olmayan insanlar olduğunu öğrendim.. annem babam öldü demişti meğerse sağmış.. kimliği bile sahteymiş ya.. sen bendeki psikolojiyi bi düşünsene.. ona benzeyen birini gördüğümde midem bulanırdı afedersin ama kusardım o kadar tiksinmiştim yani..Arkadaşlar bunalimdayim sinir krizi geçirdim ailesi yüzünden bitti herşey mahfoldunasıl başka insanlara bakarım bir daha ? Kime güvenir yuva kurarm anılar gecmisi hatirlamak icin verilmis cezalarmis çok kötüyüm nişanı atan ve sonradan neler yasadiniz bilgi verin lütfen berbat bi durumdayım
Canmmmm konu sahibi gene yok fakatkurtuldun işte.
ha yok başıma bela istiyorum diyorsan, aileni ez, git kapılarına ağla yalvar.
bir umut okur diye yazdım :)Canmmmm konu sahibi gene yok fakat
Biz senle hep burdayız görünce bir Selam vereyim dedim![]()
Nişan falan atmadım ama o zamanlar daha çok gençtim nişanlıma beni aramadığı için darılmıştım başka şehirde yaşıyordu kendisine küstüğüm için benim gönlümü almak için yola çıkmış bana süpriz yapmak istemiş haberim yoktu açıkcası.Arkadaşlar bunalimdayim sinir krizi geçirdim ailesi yüzünden bitti herşey mahfoldunasıl başka insanlara bakarım bir daha ? Kime güvenir yuva kurarm anılar gecmisi hatirlamak icin verilmis cezalarmis çok kötüyüm nişanı atan ve sonradan neler yasadiniz bilgi verin lütfen berbat bi durumdayım
Üzülme canım vardır bi hayır... ben nişanlandım ve düğünüme 2.5 ay kala adamın 7 yıllık evli olduğunu 5 yaşında oğlu ve doğmak üzere bi bebeği olduğunu ayrıca görevinden atıldığını akrabam diye getirdiği insanların abuk sabuk kan bağı bile olmayan insanlar olduğunu öğrendim.. annem babam öldü demişti meğerse sağmış.. kimliği bile sahteymiş ya.. sen bendeki psikolojiyi bi düşünsene.. ona benzeyen birini gördüğümde midem bulanırdı afedersin ama kusardım o kadar tiksinmiştim yani..
3 sene sonra eşim girdi hayatıma ve 1 yıl sonrası evlendik..
Arada aklıma geliyo ve ben nerelerden dönmüşüm diyorum.. beni atıcak mıydı satıcak mıydı napıcaktı kimbilir... çok şükür diyorum halime... o yüzden hiiiççç pişman olma Allah hayırlılarla karşılaştırsın öyle dua et.. Rabbim elbet verir gönlüne göre
Ucuz kurtulmuşsunuzÜzülme canım vardır bi hayır... ben nişanlandım ve düğünüme 2.5 ay kala adamın 7 yıllık evli olduğunu 5 yaşında oğlu ve doğmak üzere bi bebeği olduğunu ayrıca görevinden atıldığını akrabam diye getirdiği insanların abuk sabuk kan bağı bile olmayan insanlar olduğunu öğrendim.. annem babam öldü demişti meğerse sağmış.. kimliği bile sahteymiş ya.. sen bendeki psikolojiyi bi düşünsene.. ona benzeyen birini gördüğümde midem bulanırdı afedersin ama kusardım o kadar tiksinmiştim yani..
3 sene sonra eşim girdi hayatıma ve 1 yıl sonrası evlendik..
Arada aklıma geliyo ve ben nerelerden dönmüşüm diyorum.. beni atıcak mıydı satıcak mıydı napıcaktı kimbilir... çok şükür diyorum halime... o yüzden hiiiççç pişman olma Allah hayırlılarla karşılaştırsın öyle dua et.. Rabbim elbet verir gönlüne göre
Şok oldum bunu okurken
![]()
Bi de beni düşünün kızlar.. şu an hayatımın o evresini yaşamamış gibiyim sanki bi kitaptan okumuşum gibi geliyo ama o dönem baya paranoyaklaşmıştım..Ucuz kurtulmuşsunuz
Verilmiş sadakanız varmış
sizi ekim annelerinden takip ediyorum hayat dolu bir insan gelmistiniz oysaki neler yasamissiniz rabbim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin hep mutlu olun insallahNişan falan atmadım ama o zamanlar daha çok gençtim nişanlıma beni aramadığı için darılmıştım başka şehirde yaşıyordu kendisine küstüğüm için benim gönlümü almak için yola çıkmış bana süpriz yapmak istemiş haberim yoktu açıkcası.
O zaman staj gördüğüm işyerime telefon geldi telefonda ki görümcemdi.Bana "N... sana bişey diyeceğim ama güçlü ol" falan dedi.Bende "Ne oldu abla söylesene" dedim. "Canım Murat sizlere ömür" dedi.Ben o şokla bişey anlamadım birdaha sordum "ne oldu abla anlamadım" dedim."Murat seni görmek için yola çıkmıştı önünde ki kamyonu sollamış karşısındaki öteki kamyonu fark edememiş ve aracı kamyonun altında kalmış.Murat orada hakkın rahmetine kavuşmuş yani fazla acı çekmemiş kardeşim ama seni çok sevdiğini biliyorsun değilmi" dedi.Bunlar 1 dakika içinde olup bitti zaten. Ben bayılmışım gözümü ambulansta açtım serumlar vs. 1 gün müşahede de tutuldum ailem bana cenazeye gidecekmisin diye sordu bende hayır onun beni terk edip başka bir ülkeye gittiğini düşünerek yaşayacağım cenazesini görüp öldüğünü kabul etmek istemiyorum deyip cenazeye gitmedim.
(Bu arada ben ist cenazesi Antlyada oldu)
Nişanlım vefat ettikten sonra bir daha kimseyi sevemem diye 4 ay sonra görücü usulü nişanlandım 6 ay sonra da evlendim. Peki ne oldu? Evlendim ve hiç mutlu olmadım.Bir kızım oldu 4 yaşında yoktu boşandım ve boşandıktan tam 10 yıl sonra nişanlımdan sonra ilk defa Aşık oldum ve evlendim çok şükür şimdi çok mutluyum.Herşey geride kaldı.
Allah teâlânın hikmetinden sual olmaz canım.
Kur-an da "Sizin için hayr olan da şer, şer olanda hayr vardır.Sen bilemezsin yanlız o (Allah) bilir" diye buyurulur.
Bi de beni düşünün kızlar.. şu an hayatımın o evresini yaşamamış gibiyim sanki bi kitaptan okumuşum gibi geliyo ama o dönem baya paranoyaklaşmıştım..