Nişan atıldı, eşyalar hakkında yardım edin...

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Merhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler bilir nişanı attım ailesinin yüzünden baskısından dolayı, herşeyi ortak yaptık. mobilyaları da ortak almıştık 6 taksit ödedim bende onla beraber ve onun üzerine senetler. evi yerleştirmiştik bir ay sonra boşaltacakmış evi. mobilyacılar geri almıyormuş ben halledicem dedi ama benim ödediğim kısımla ilgili hiç bişey söylemiyor vermeme gibi bi durum olabilir mi ne yapmayalımb. başına böyle şey gelen varmı. insanlık olsun huzur olsun diyip herşeyi üstlenince böyle oluyor demekki.

daha taksitleri bitmedi ama ayrıca mobilyaları kendine alıyor onlarda kalacak herşey. ona bakarsanız bende 4 bin TL'lik mutfak eşyası aldım senet benim üzerime diye ben ödeme yapacağım o nasıl oluyor peki. en ufak bir çöp bile bırakmadım altın yüzük ne varsa hepsini geri verdim. eşyalar onun olacak ben para ödemiş oluyorum !! keyif için de atmadım ayrıca

Merhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler bilir nişanı attım ailesinin yüzünden baskısından dolayı, herşeyi ortak yaptık. mobilyaları da ortak almıştık 6 taksit ödedim bende onla beraber ve onun üzerine senetler. evi yerleştirmiştik bir ay sonra boşaltacakmış evi. mobilyacılar geri almıyormuş ben halledicem dedi ama benim ödediğim kısımla ilgili hiç bişey söylemiyor vermeme gibi bi durum olabilir mi ne yapmayalımb. başına böyle şey gelen varmı. insanlık olsun huzur olsun diyip herşeyi üstlenince böyle oluyor demekki.

Siz ne kadar ödediniz, o ne kadar ödedi? Senetler onun üzerine olduğuna göre o daha ne kadar ödeyecek? Mobilyalar kime kalacak? Ona göre yorum yapalım. Ayrıca tamamını ödediğiniz şeyleri (mutfak eşyaları vs) siz alın, niye bırakacaksınız ki?

toplam 13 taksit oldu 6 taksitini beraber ödedik 1.250 ödüyorduk her ay. yarısını ben yarısını o verdi . eşyalar onda kalacak koyacak yer arıyormuş yani ben taksiti ödediğimle kaldım

daha taksitleri bitmedi ama ayrıca mobilyaları kendine alıyor onlarda kalacak herşey. ona bakarsanız bende 4 bin TL'lik mutfak eşyası aldım senet benim üzerime diye ben ödeme yapacağım o nasıl oluyor peki. en ufak bir çöp bile bırakmadım altın yüzük ne varsa hepsini geri verdim. eşyalar onun olacak ben para ödemiş oluyorum !! keyif için de atmadım ayrıca
Evlilik yok ortada esyayi naapsin adam? Tek basina. Senetler onun uzerineymis zaten,satar esyalari uc kurusa sonra senetlerin bir kismini kapatir ancak. Gene borc onun borcu. Sattigi fiyata senetleri kapatamaz ki. Keyfi de atsaniz nisani kanunen durum bu. Nisani atan taraf zarara razidir bu kadar. Evlilikten donmussunuz,kendinizce hakli gerekceniz vardir,uste para alacak kadar da garip olmayin bence. O da zarara ugramistir maddi manevi siz de.

Son düzenleme:
ben güle oynaya ayrılmadım bu kadar yargılamayın hemen. benimde milyarlarca zararım oldu tek taraflı değil hiçbişey bu noktaya gelmesinde sebep olan onlar. ben üzerime düşenleri aldım ödemeyi kabul ettim ne var ne yok hiç birtane eşyası kalmadı bende takı olarakda. etik olarak bunu gerektidiğini söylüyorum zaten ben bu şekilde davrandıysam .

ben güle oynaya ayrılmadım bu kadar yargılamayın hemen. benimde milyarlarca zararım oldu tek taraflı değil hiçbişey bu noktaya gelmesinde sebep olan onlar. ben üzerime düşenleri aldım ödemeyi kabul ettim ne var ne yok hiç birtane eşyası kalmadı bende takı olarakda. etik olarak bunu gerektidiğini söylüyorum zaten ben bu şekilde davrandıysam .
Konumuz zaten gule oynaya ayrilmis olmaniz degil. Verirse verir vermezse vermez adam. Nisani atinca zarara razi oluyor insan. Dava acarsaniz hakim inceler durumunuzu. Ama onun disinda yapacak bir sey yok adam vermiyorsa vermiyordur.
Bu arada etik olarak bilemem de kanun vermek zorundadir demiyor ki kanun esastir bu durumlarda. Gerisi sizin kisisel iliskinize kalir

Bende nişan attım canım herşeylerini verdim kurtulduğuma sevindim bende sadece tek başıma ödediğim şeylerden bile
vazgeçtim daha fazla muhatap olmamak için nasıl ayrıldın bilmiyorum ama iyiye benzemiyor üstüne düşme bırak kurtulduğuna sevin derim.

Bende nişan attım canım herşeylerini verdim kurtulduğuma sevindim bende sadece tek başıma ödediğim şeylerden bile
vazgeçtim daha fazla muhatap olmamak için nasıl ayrıldın bilmiyorum ama iyiye benzemiyor üstüne düşme bırak kurtulduğuna sevin derim.

nihayet biri anladı. sağol canım ben çok çektim bana kolay değil tam evlilik arefesinde böyle şeyleri yaşamam. zaten herşeyi üzerime yıktıkları için onların yüzünden bunları çekiyorum. bir tane iğnelerini bırakmadım herşeylerini teslim ettim

Madem eşyaları o kullanacak sizin ödediğiniz parayı size iade etmesi gerekir.İletişiminiz var ise söyleyin,hakkınızı istediğinizi.Vermeye yanaşmaz ise yapılacak bir şey yok.Yüz göz olmaya değmez

Back
X