Nişan atılınca altınları alabiliyor muyuz, hiç tecrübem yok :(

onun pişmanlığı bu kadar kolay yolunabilecek bir aileyi kaçırmış olmasınadır.. küçük bir tavsiye, abin asla geri dönmesin..

Evet yaa umarım geri dönmez de bu kız da kendine layık birini bulur. Açgözlü ya bi daha nereden bulacak herşeye he diyen aileyi.

ee şizoid kişilik bir psikiyatrik tanıdır.
karakter tipi değil ki.
konu benim uzmanlığım değil ahkam kesmek istemem de senin uzmanlık alanın mı acaba F fozgeb ??
Online teshis konuluyor artik o kadar ilerledik ki ulke olarak bu noktaya geldik. Donuna kadar isteyen kizin tanisi ne peki ? Aclik gormemislik yolunacak kaz sendromu

Benim bildigim o takilar kizda kalir bozan taraf hicbir sey alamiyor bizde bu arada bazi yerlerde yatak odasinida esyalarida oglan tarafi yapiyor kiz tarafi sadece ceyiz getiriyor yani ankarada boyle ev temuzligine gelince evi oglan tarafi temizler kiz tarafi gelip ceyizi yerlesturir.bence siz biraz daha dusunun arayi yapin derim ahlaki iyiyse bunlar duzelur genede aralari bozulmasin derim hakkinizda hayirlisi olsun

ee şizoid kişilik bir psikiyatrik tanıdır.
karakter tipi değil ki.
konu benim uzmanlığım değil ahkam kesmek istemem de senin uzmanlık alanın mı acaba F fozgeb ??

Herdeyden once psikiyartik bir tanı değil. Şizoid kişilik bozukluğu demedim. Sizoid kisilik dedim. Bu bir spekturumdur asiri ise kisilik bozuklugundan bahsedilebilir. Madem arasındaki farkı bilecek kadar bir şeyler biliyorsun "rahatsızlık" falan deyip konuyu neden farklı yerlere çekiyorsun. Buradan herhalde kişilik bozukluğu teşhisi koyacak değiliz. Psikoloji bilmek bu gibi ahkamlar kesmek için yeterli. Ve evet aynen söylediğin gibi bu konuda senin deyimin ile tanı koyacak kadar yetkinligim var. Davranışını açıkladım ahkam kesmek değil zaten. Ama sen o ahkami iyi kesiyorsun bakıyorum.

tanı koyacak kadar yetkinligim var derken psikolog musunuz yoksa psikiyatrist mi? Merak ettim de...

sevgili F fozgeb
sakin ol:))
alınganlığa gerek yok.
ahkam filan da kesmiyorum ayrıca.
saygı çerçevesinde kalsın lütfen yazdıkların

nikah olsaydı kalsın derdim ama isteyin yüzsüzlük değil bu . millet en küçk hediyeyi bile iade ediyor. sosyal hesaplarndan sil kızı hçbi açıklama yapmadan sil. abin ilerde başkasyla ewleneceği zmn saçma sapan bi durum olur.

yani öyle bir savunmaya geçtin ki sanarım kız sensin yani

Bence geri verilmeli. Baska sacmalik olamaz.
Ama sunuda diyim.
Kiz tarafi dindar demissin.
Eger imam nikahi kiyilirken bi mihir soylediyse kiz, o mihiri yrine getirmeli herseye ragmen erkek. Bosanma felan soz konusu olsa bile. Bu noktaya helede dindar ailesi deginir kesinlikle.
Attim mesela kiz 15.000 tllik altin istediyse o gun, tamda o geri gelmesini planladigin altini unutun siz.

Tabi bilmiyorum.. imam nikahi kiyildimi??

Nişan hukuki bağlayıcılığı olan bir süreç. Bir avukata danışın derim. Yazık ya İlyas Salman' ın "Şaşkın Ördek" filmi geldi aklıma.

Kiza bir tek olsun gebersin denilmemis, baska hersey denilmis..
Bu ne dusmanlik, kiz burda olsa sag birakmazsiniz..

ben abinizin son dakka ayrılma nedenini merak ettim en fazla. yazık kızada. ailesine karşı ne zor durumda kalmıştır. son güne kadar aklı nerdeydi abinin. kızın gelip yalvarması olayın vahametini gösteriyor

Barıştılar mı merak ettm :)

Anlattıklarınız gibiyse kız bence de çirkef ve aç gözlü. Ancak abiniz de doğru bir insan değil. Bu kız sonradan bu hale gelmemiş. Bu tip insanlar hep böyledirler. Sonradan değişmezler. Kör müydü? Düğüne bir kaç gün kala terk etmek ne demek???

Kimse bu kadar onurunun kırılmasını hak etmez. Burda yorumlarına değer verdiğim bir çok arkadaş da size hak vermişler, empati kurabilir miyiz arkadaşlar? Ben de yüzük attım. Yani karşı taraf attı. Onlardan aldığım tek takı incecik bir yüzüktü. Bir de küçücük bir bohça. Hepsini geri verdim. Sevgiliyken aldığı incecik altın kolyeyi bile verdim. Gururlu bir kadın vermeli de... Altınları geri istemelisiniz, o konuda hak da veriyorum.

Ama daha eve gitmedim, ne oldu bilmiyorum derken sosyal medyadan sileyim mi, altınları alalım mı demeniz çok ayıp. Keşke size yaptığı terbiyesizliklere gerekli tepkiyi verseydiniz de ayrılacaklarsa o zaman ayrılsalardı. 4 gün kala terk etmek nedir ya? Erkekliğe felan sığmaz. Sağlam ah alıyor bence bilesiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…